Kategoria: Ajankohtaista

Valioliigalla & 20 % talletusbonuksella syksy käyntiin!

Järkipeluri,

Valioliigan alku tänään illalla käynnistää vauhdikkaan vedonlyöntisyksyn.

Samaan aikaan alkavat myös suursarjat LaLiga ja Ligue 1.

Nyt on jo ESBC Päivän Veto ilmaisvihjeenä tarjolla todennäköisyysarviomme ja kerroinrajamme kauden avausotteluun Burnley - Manchester City. Pelisuosituksia alkaa tulemaan päivän kuluessa sitä mukaa, kun analyysimme otteluihin valmistuu ja ylikertoimia löytyy. ESBC Vakio Wizard on jo tarjolla Lauantaivakio 1:seen ja huomenna kannattaa hyödyntää ESBC Mini-Mani-Moni Valioliigan 30 000 € ilmaisen rahan SuperMonivetoon.

20 % talletusbonuksella pääset edullisesti mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Saat bonuksen käyttämällä koodia Valioliiga2023 (minimitalletus 10 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 13.8. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä

Miksi sinun kannattaa valita meidät:

1) Esittelemme ylpeänä pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian 15 486 vedon otoksessa 103,3 palautusprosentilla per veto (ROI) (Tilanne viimeisessä yhteenvedossamme 9.3.2023). 103,3 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Tieteellinen Analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Taustallamme on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme kruunun jalokivi, ja se on kehitetty tuottamaan voitollisen odotusarvon suosituksia luotettavasti ja johdonmukaisesti.

4) Jatkuva Tutkimus ja Kehitys: Emme lepää laakereillamme ja tyydy nykytilanteeseen. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti uusimman tutkimuksen avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia tuloksia ja auttaa sinua voittamaan vedonlyönnissä yhä tehokkaammin.

5) Yksinkertaisuus ja Vaivattomuus: Ei enää loputonta analysointia tai arvuuttelua ja pohdintaa. Tarjoamme sinulle suoraviivaiset ja selkeät pelisuositukset, joiden avulla voit tehdä älykkäitä vetoja vaivattomasti.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta.

Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto viikonlopun Allsvenskaniin ja ilmaisvihjeenä tilaajille kerroinrajat sisältäen tulosvetokerroinrajat Valioliigan illan avausotteluun
Burnley - Manchester City.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Lue ESBC PowerAI -analyysimme avulla tehdyt Valioliigakauden 2023-2024 ennakot kaikista joukkueista.

103,3 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pitkässä juoksussa korkoa korolle -ilmiö, niin hyvässä kuin pahassakin, johtaa päivän ja yön eroon pelikassan kehityksessä. Tämä historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Jorma Vuoksenmaa paljastaa kaikkien Valioliiga-joukkueiden tarkat pelivoimat ja arviot niiden tarjoamista tuotto-odotuksista vedonlyönnissä.

Kuuntele Podcast Spotifystä ja opi.

Liity voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme. Älä tyydy keskinkertaiseen, kun voit saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Entinen Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä