Kategoria: Blogi

Uutuus. Ja kuollutta Halloween-rahaa.

Colossus Bets aloittaa sunnuntaina uuden pelin, Match Predictorin. Siinä veikataan viikon huippuottelun tapahtumia – voittajaa, maaleja, varoituksia, kulmapotkuja, maalien syntyaikoja, VAR-päätöksiä, rangaistuspotkuja….

Eri otteluissa kohteet vaihtelevat, samoin kohteiden määrä. Mutta kaikissa on mahdollisuus voittojen kotiuttamiseen puoliaikojen välisellä tauolla. Kätevästi kimpassa pelaaminen ColossusBetsin normaaliin tapaan onnistuu, tietysti.

Ensimmäinen Match Predictor pelataan sunnuntain Manchester United - Arsenal -otteluun.

Match Predictor tarjoaa todellisille jalkapalloasiantuntijoille mahdollisuuden hyödyntää erikoistietous. Viihde- ja jännityspelinä se on ylivoimainen.

Nyt alkava Halloween-viikonloppu on muutenkin erittäin antoisa. Sekä ColossusBetsin peleissä, että Veikkauksen kautta pelattavissa ravipeleissä on jaossa paljon kuollutta rahaa.

Monet maailman parhaista pelisijoittajista ja syndikaateista ottavat omansa pelkästään ylimääräisiä voittoja tarjoavilta jackpot-kierroksilta. Sinäkin voit liittyä voittajiin kimpoissamme tai yhdistää omaa osaamistasi meiltä saamiisi analyyseihin.

Viime viikonloppuna olimme maailman ainoat voittajat ColossusBetsin kahdeksan kohteen vakioveikkauksessa. Kuvan kimppa 243x -kertaisti jokaisen osallistujan pikku panoksen.

Muutama ”naapurikimppakin” moninkertaisti minun ja kimppalaisteni kolikot, kun kotiutimme voittoja strategioittemme mukaisesti, riskiä pienentäen. Myös yksi samoihin Valioliiga-ideoihini perustunut P4-monivetokimppani palautti jäsenten panokset 147-kertaisina

Olimme saamassa tämänkin potin ainoina, mutta tarvitsimme Arsenal - Leicester -ottelussa joko 1-0 tai 1-1 -tuloksen. Varmistin siksi kimppalaisilleni 147x voiton ja myin kimpastamme 60 % takaisin pelin järjestäjille. Nyt meille jäi vielä mahdollisuus saada 40 % potista. Vaikka niin ei käynyt, oli toimintamme perusteltua riskinhallinnan merkityksessä, ja kimppalaiseni olivat tyytyväisiä.

Lisää kimppojeni riskinhallinnasta ja Cashout-tuloista haastattelussani, jonka löydät Youtubesta:

Tänään perjantaina toistuu ColossusBetsin P8-vakiossa uudelleen viikon takainen hyvä tilanne: paljon kuollutta rahaa, monia loistavia ideoita.

Pelaan taas niitä rivejä, joita veikkaajien enemmistö ei pidä viisaina.

Pelaan tuottavat rivit joka tapauksessa, tuleepa ihmisiä jakamaan riskiä kimpoissani tai ei. Olet tervetullut mukaan, jos ajattelet eri tavalla kuin laatumedia ja vedonlyöjien enemmistö. Mutta pelaa pienin panoksin – mieluiten minimeillä monessa kimpassa. Näin pudotat riskiäsi. Pottipelien etu perustuu juuri siihen, että niissä tulee yli vuoden mittaisia häviösarjoja, joita välttävät ihmiset alkavat pelata liian suosikkipitoisia rivejä.

Samalla filosofialla lähdemme hakemaan meille kuuluvaa osuutta myös Ruotsin ravien kuolleista rahoista. Potit ovat mahtavia, ja Nemesis-menetelmämme tuntuu tarjoavan asiakkaillemme melkoisen edun hevosvedonlyönnissä. Sivultamme esbc.fi saat entistä paremmin Sinua palvelemaan hiotun ravianalyysipaketin jackpot-kierroksille.

Kaikkea muuta kuin kauhistuttavaa Halloween-viikonloppua juhlistamme kolmella asialla:

1. Ilmaisvihje ravipelaajille:

Pelasin hetki sitten (pe klo12.50) kiinteäkertoimista sijaa Jägersron V7-ravien 5. lähdön hevoselle numero 4, Rolls Royce. Sain kansainväliseltä vedonvälittäjältä kertoimen 1,55x.

On todennököistä, että Rolls Royce jää edulliseksi muissakin pelimuodoissa. T7 on vaikea peli, ja ESBC:n asiakkaille tekemissäni kimpoissa käytän Rolls Roycea selvässä ylipainossa, koska tarvitsemme riveihimme myös osumistodennäköisyyttä nostavia suosikkeja. En anna Rolls Roycelle tässä varsinaista todennäköisyysarviota, koska niin monet asiat voivat muuttua ennen huomista iltapäivää. Mutta uskon, että vaikka uusi informaatio muuttaa Rolls Roycen todennäköisyysarviota, muuttaa se todennäköisesti samassa suhteessa myös vedonlyöntimarkkinan todennäköisyysarvioita. Luultavimminkin Rolls Royce säilyy edullisena pelikohteena.

Toivottavasti Björn Goopin ruunalla on yhtä hyvä onni kuin keskiviikkoisella ilmaisvihjeellämme, Always Readyllä. Se murskasi johtohevosen tämän ulkopuolelta tyylillä, joka laitoi miettimään, oliko markkinaa korkeampi todennäköisyysarviomme Always Readylle sittenkin jopa liian matala!

Katso jatkossa:

ESBC Racing Twitterissä

Nemesis-menetelmämme löytää ”gurujen” ja ”tietäjien” aliarvostamia hevosia. maanantaina saimme kiitostekstarin uudelta lähes päivittäiseksi asiakkaaksemme ryhtyneeltä uusraviharrastajalta. Hän oli moninkertaistanut pikku panoksensa Nemesiksen löydöllä, 15-kertoimisella Trouble Leaderilla. Valtaväestö käytti enimmät rahansa lähdön 1,18-kertoimiseen suosikkiin.

2. Ilmaisvihje urheiluvedonlyöjille

Suosimme ColossusBetsin Match Predictor -pelin historiallisessa avausottelussa miedosti vaihtoehtoja, jotka liittyvät matalamaalisuuteen.

Sekä manchester United että Arsenal pelasivat europelin viikolla. ManU voitti Leipzigin keskiviikkona 5-0 ja Arsenal Dundalkin torstaina 3-0. Helpot voitot kotipeleissä eivät juurikaan rasita joukkueita sunnuntaina. Sitä paitsi Man Utd kierrätti muutamia pelaajia keskikentällä ja hyökkäyksessä Leipzigiä vastaan, ja Arsenal puolestaan lepuutti lähes koko normaaliavaustaan. Unitedin hyökkäyksestä on sivussa pelikieltoinen Martial. Toisaalta hiljattain hankittu Cavani saattaa nyt olla avauksessa. Sairastuvalla jatkavat Bailly, Lingard ja Jones joilla ei juuri merkitystä. Arsenalilta normaalista avauksesta David Luiz on todennäköisesti sivussa parin jo pidempään loukkaantuneena olleen lisäksi.

Näiden kokoonpanouutisten, voimalukujemme, profilointien, dominanssien, viime otteluhavaintojen, joukkueiden henkisen tilan, (lähes olemattoman) kotiedun ja muiden pienempien tekijöiden summana päädyimme todennäköisyysarvioihin:

1X2: 47 % - 26 % - 27 %

Maaliodotuksemme on 2,7. Markkina odottaa suurempaa maalimäärää.

3. Ilmaista rahaa

Talleta ESBC:n tilillesi maanantaihin 2.11.2020 klo 18.18 mennessä vähintään 50€, enintään 1000€, ja saat 10% edestä ylimääräisiä, ilmaisia ESBC-krediittejä tulevien hyvien sijoitusneuvojen klikkailuun tai kätevän tekstiviestipalvelumme ostamiseen!

Saat edun bonuskoodilla

MATCHpredictor

Ellei Sinulla jo ole ESBC-tiliä, avaa se ihmeessä! Katso ohjeet sivultamme esbc.fi.

Älä epäröi mailata palaute@esbc.fi, jos ohjeemme olivat epäselviä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

Palveluksessasi

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n työryhmä

esbc.fi

ESBC Racing Facebookissa

ESBC Racing Twitterissä

PS. Olemme jo hioneet ravipalveluitamme viimeisimmän asiakaskyselymme perusteella hyödyksesi. Kiitos, jos autoit meitä kehittymään. Seuraavia Sinulle hyödyllisiä asioita tapahtuu pian. Voit yhä antaa ideoita, toivomuksia ja palautetta, sekä ravien, että urheiluvedonlyönnin palveluistamme. Erityisesti meitä kiinnostaisi, kuinka voisimme alkaa voittaa kanssasi Veikkauksen edullisissa mutta pitkiä häviöputkia joskus aiheuttavissa jackpot-peleissä – raveissa, vakiossa ja monivedossa?

Kuinka paljon olisit valmis sijoittamaan parhaille jackpot-kierroksille? Oletko enemmän kiinnostunut ravi- vai urheilupeleistä? Olisitko valmis sitoutumaan mukaan kimppaan kuukauden jaksoksi ennen sen alkua tekemälläsi sijoituksella, joka olisi tietysti myös maksimitappiosi? Miten olisit valmis palkitsemaan työryhmälleni saavuttamasi hyödyn, helppouden ja parantuneen pelimenestyksen? Kuinka suuresti ja millaisella laskutusperusteella?

Arvostamme vastauksiasi mailiimme palaute@esbc.fi. Tämä klaanimme on erinomaisen aktiivinen ja yhteistä hyötyämme parantava, todellinen järkipelaajien yhteisö. Haluaisin vastata moniin yhteydenottoihinne henkilökohtaisesti, mutta se on ajankäytöllinen mahdottomuus. Olet tärkeä ja kunnioitettu meille, mutta aivan ensin meidän on pidettävä huolta, että kaiken perusta, tasokas analyysimme mahdollistaa yhteistyömme.

Mutta luen palautteesi tarkasti, ja otan ajatuksesi huolelliseen harkintaani.

Totta vie –

yhdessä enemmän peleistä.

Jännittävää Halloweenia!

P.P.S. Veikkaus jakaa tänään 40 000 € ilmaista rahaa Liigan SuperMonivedossa. Kierrokselta löytyy lisäksi harvinaisen korkean edun ohipeli-idea lisäämään etuamme. Ota tarkka ESBC PowerAI -analyysimme puolellesi bonusjahdissa. Myös Liigan - ja muiden sarjojen - yksittäisvedoista hyviä etuja tarjolla. ESBC Mini-Mani-Monin ja yksittäisvetojenkin pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme >>

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä