Kategoria: Ajankohtaista

Valioliigan avaus ja talletusbonus

Järkipeluri,

Syksy on vedonlyöjän kulta-aikaa kun eurosarjat käynnistyvät ja pääsemme hyötymään huolellisesta esikausianalyysistämme. Lisäksi pohjolan kesäsarjat lähestyvät kutkuttavia - ja vedonlyönnillisesti tuottoisia - ratkaisukierroksia motivaatiotekijöineen.

Tarjoamme Valioliigan alun kunniaksi 10 % talletusbonuksen! Saat bonuksen käyttämällä koodia VALIOLIIGA (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli su 13.8. klo 23:59). Talleta täältä >>

Valioliiga käynnistyy tänään Arsenal - Leicester ottelulla ja Ligue 1 alkoi jo viikko sitten.

Seulomme tarkasti Pitkävedon kohdelistan läpi päivittäin edellä mainittujen sarjojen osalta, kuten myös Veikkausliigan, Ykkösen, Kakkosen ja Allsvenskanin, ja parhaista tarjouksista lähetämme ESBC Päivän Veto -tilaajillemme tekstiviestin.

Tilaajamme saivatkin aamulla klo 11 maissa tekstiviestin, jossa oli Valioliigan avausotteluun heti mainio pelikokonaisuus tarjolla Pitkävedossa: Päivän Veto Valioliigasta: 9797-2 Leicester 7,20. Panos 2/10. (kraja 6,1) & Tasapeli 4,4x Panos 1/10. (kraja 4,3). Veikkaukselta toppi Leicesterille!

Kuten usein käy, joutui Veikkaus reagoimaan asiakkaidemme panostuksiin ja kertoimet putosivat.

Tekstiviestin saaneet tilaajamme olivat kuitenkin ehtineet jo poimia alkuperäiset tarjoukset talteen.

Keskiviikkona asiakkaamme saivat makoisan lunastuksen, kun HIFK nousi takamatkalta voittoon pirteällä jalalla. Päivän Veto jo keskiviikolta: 9770-1 HIFK -0,5 3,30. Panos 2/10. Kerroinraja 3,13. VPS on toki selkeästi parempi, mutta HIFK:lla nyt iso lepoetu tähän otteluun.

Sivuiltamme löytynyt pelisuositus näytti tältä. (Tilaajana saat ilmaisen katseluoikeuden myös näihin ESBC Päivän Vedon sivuiltamme löytyviin pelisuosituksiin, joista näet lisätietoja jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu.)

Leicesterin vedot tänään eivät todennäköisesti osu (Arviomme Arsenalin voitollle 60 %), mutta pitkällä tähtäimellä korkeimpien tarjousten poimimisella on yön ja päivän ero vedonlyöntimenestyksellesi.

Vaikka Leicesterin kertoimet putosivat jo, niin Ligue 1:sen puolelta löysimme myös upeita ylikertoimia pariinkin otteluun, joissa Veikkaus on vielä pitänyt pintansa.

ESBC Päivän Veto -asiakkaamme voivat saada siis useammankin viestin päivässä, jos löydämme pelikelpoisia kohteita. Vastaavasti hiljaisina päivinä emme välttämättä suosittele pelaamaan mitään. Haluamme panostaa siihen, että pelisuosituksissamme on todella etua tarjolla.

ESBC Pick of the Day -palvelu on vastaava kuin ESBC Päivän Veto, mutta pelisuositukset ovat vain kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille. Parempien peliehtojen myötä etuja löytyy useammin ja ne ovat usein suurempiakin kuin Pitkävedossa.

Tässä kaikki tällä viikolla jo olleet ESBC Pick of the Day -pelisuositukset:

Pick of the day, Kakkonen: FC Kiffen +1,25 (1,98) Stake 5,5/10 (fo 1,82) & Under 3,25 (1,85) Stake 0,5/10 (fo 1,79) Kiffen's defensive play is very solid. (0 - 0)

Pick of the Day: FIN Veikkausliiga. PS Kemi +0,5 1,75. Stake 3,5/10. Fair odds 1,68. Mosnikov & Ademi are good additions for PS Kemi (0 - 0)

Pick of the day, Allsvenskan: Göteborg 0 (2,11) Stake 2,5/10 (fo 2,01) & Under 2,25 (2,14) Stake 1/10 (fo 2,10) Home advantage evens up the playing field. (2 - 1)

Tutustu suosittuihin tekstiviestipalveluihimme ja tilaa:

Liittymällä tilaajaksi:

  • 1) Säästät rahaa yksittäisostoihin nähden
  • 2) Saat ilmaisvihjeitä
  • 3) Saat suosituksemme ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa, joten pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia

Pääset myös tilaajana katsomaan pelisuositustamme ilmaiseksi sivuiltamme. Näet lisäperusteluja pelivalinnallemme, sekä kerroinrajoja kansainvälisille vedonvälittäjille joita voit halutessasi hyödyntää saadakseni usein vieläkin suuremman edun puolellesi.

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun tarjolla on aktiivisia pelisuosituksia, niin niistä ei lähde enää tekstiviestiä. Löydät pelisuositukset kuitenkin etusivultamme >> ja sinulla on niihin ilmainen katseluoikeus.

Tule mukaamme korjaamaan syksyn satoa! Liity ESBC Päivän Vedon ja/tai ESBC Pick of the Dayn tilaajien etuoikeutettuun joukkoon ja nappaa parhaat tarjoukset talteen!

Jorma Vuoksenmaa
ESBC:n työntekijät
ESBC - yhdessä enemmän peleistä

P.S. Muista seurata meitä myös some-kanavillamme. Facebookin ilmaiskisoistamme voit voittaa krediittejä ESBC-tilillesi.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä