Kategoria: Ajankohtaista

Pitkävedon uudistuksesta etuja - nyt tarjoushintaan mukaan

Järkipeluri,

Saatoit ehkä hiljattain törmätä Helsingin Sanomissa artikkeliin Jorma Vuoksenmaasta ja ESBC:stä. Alla olevat ovat valittuja otteita tuosta Ari Pusan tekemästä artikkelista: Ammattina vedonlyönti.

"Pelkästään vuodesta 2016 alkaen hän on lyönyt oman yrityksensä kautta yli 10 000 vetoa.

Eniten kiinnostaa ehkä kuitenkin tämä: onko Vuoksenmaa voitolla? Ja jos on, kuinka paljon.

VETOJEN laskeminen vuodesta 2016 alkaen ei ole sattumaa. Silloin Vuoksenmaa ja hänen vuonna 1993 perustamansa pelialan konsulttiyhtiö European Sports Betting Consultants oyj (ESBC) saivat valmiiksi automaation, johon jokainen veto, niiden panokset, tuotto-odotus ja pelipäätökseen johtaneet syyt saadaan kirjattua automaattisesti ja aukottomasti. (ESBC PowerAI)

Vuoksenmaa korostaa, että päätös vedon lyömisestä tai lyömättä jättämisestä on siis aina ESBC:n asiakkaan oma. Vuoksenmaan yhtiö ei ole mukana asiakkaiden vedoissa tai ole sen vastapuoli.

AMMATTIMAISIMMAT vedonlyöjät eivät useinkaan mielellään paljasta pelaamiaan summia, voittojaan tai tappioitaan. Vuoksenmaa sen sijaan ei ujostele.

Vuodesta 2016 tähän päivään hänen yhtiönsä vetojen palautusprosentti on ollut 103 prosenttia. Lukema voi kuulostaa pieneltä, mutta tuotto tulee korkoa korolle -ilmiöstä.

Jokainen panokseen mennyt sata ”yksikköä” tuotti siis keskimäärin noin kolme yksikköä puhdasta voittoa.

Omia vetojaan Vuoksenmaa ei enää juuri koskaan näpyttele itse nettiin. Sen tekevät automaatiot tai avustajat. Suurimman osan vedoista analysoivat ja seulovat ESBC:n työntekijät, jotka välittävät niistä tiedot myös asiakkaille.

”Minulla on säilynyt sama intohimo, jonka koin ensi kerran, kun kuusivuotiaana katsoin Veikko-papan kanssa elämäni ensimmäisen jääkiekko-ottelun.”
-Jorma Vuoksenmaa HS 11.12.2021

Tuolla täysin samalla intohimolla ja ammattiylpeydellä me - Hannu ja Karri - olemme jatkaneet Vuoksenmaan ansiokkaasti viitoittamalla tiellä. Tarpoen myös uusia uria umpihankeen tarjotaksemme asiakkaillemme etulyöntiaseman vedonvälittäjiin nähden.

Veikkaus teki mittavan uudistuksen Pitkävetoon ottaen vihdoinkin valikoimiinsa maailmalla peruspelimuotona pitkään olleen Asian Handicap -vedonlyönnin - suomalaisittain Aasialainen tasoitus. Tai totals-vedonlyönnin puolella Veikkauksen kielellä lisälinjat, joihin kuuluvat nyt myös tasamaalien linjat. Jos uusi pelimuoto on Sinullekin uusi, niin sivuiltamme löytyy 'Vedonlyöntioppia' osiosta pelimuotoa selkeyttävä artikkeli: Asian Handicap.

Pääsimme asiakkaidemme kanssa heti uudistuksen avajaispäivänä herkuttelemaan Chicagon aasialaisella tasoituksella +0,25. Alla muitakin viime aikojen ilon aiheita Liigasta ja NHL:stä. (X/10 ovat panossuosituksemme)

11.1. Chicago +0,25 (1,77) 2,2/10 & Chicago: yli 3,5 maalia (2,98) 1,3/10
12.1. Dallas -2,5 (3,38) 4,9/10 & Under 6 (60 min) (1,74) 4,4/10 x
11.1. Pittsburgh -2,5 (3,93) 4,2/10 & Under 5,5 (2,03) 4,3/10
8.1. HPK alle 1,5 (2,13) 2,1/10 & Tasapeli (4,70) 1,3/10
7.1. Ilves -2 (2,84) 5,5/10

Paljon oleellisempaa kuin viime aikaiset yksittäiset juhlan aiheet - ja pettymykset - on kuitenkin pitkän aikavälin tulos. Viime kauden jälkeen meillä oli todellakin aihetta juhlia - jälleen kerran:

NHL 2020-2021 - palautusprosentti 110,7 %.

Liiga 2020-2021 - palautusprosentti 104,8 %.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin.

Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Pick of The Day Liigan TV-taistoon Kärpät - Pelicans.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia. Nyt Pitkäveto-uudistuksen myötä etulyöntiasema vielä korostuukin, sillä Veikkaus vaikuttaa pudottavan suositustemme kertoimia aiempaa nopeammin - myös Liigassa, jossa Veikkaus aiemmin ylpeili sillä, ettei kerroinpudotuksia panostuksien mukaan tehdä, vaan omaan analyysiin luotetaan.

Aiempaa yleisemmän ja nopeamman kertoimien pudottelun seurauksena emme enää päivitä tästä eteenpäin pudotuksen jälkeen suositukseemme uutta suositusta, mutta kuten ennenkin laitamme tarjolle muita kerroinrajoja, joita voit itse verrata Veikkauksen tarjouksiin ja poimia parhaan ylikertoimen talteen, jos alkuperäisen suosituksemme kerroin on pudonnut. Veikkaus pudottelee kertoimia kuitenkin kivasti näemmä vain linja kerrallaan, joten suosituksemme kanssa samansuuntaisten muiden linjojen edut useimmiten säilyvät hyvinä silti.

Otamme suosituksemme pois myynnistä, jos ja kun huomaamme ettei mistään linjasta ole enää ylikertoimia tarjolla. Jos emme ole asiaa huomanneet ja satut ostamaan sellaisella hetkellä suosituksemme, niin laita meille ystävällisesti vain viestiä online@esbc.fi - ja tyytyväisyystakuumme mukaisesti palautamme suosituksen hinnan ESBC-tilillesi.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä - Nyt Pitkäveto-uudistuksen myötä lisääntyneen tarjonnan kunniaksi tarjoushinnoin

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 €)
 • 78,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 €)

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 20 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 50 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Reg. 34,88 €)
 • 98,88 € / 30 picks (Reg. 128,88 €)

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 20 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Pick of The Day Liigan TV-taistoon Kärpät - Pelicans. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa yli viiden vuoden ja yli 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on päihittänyt vedonvälittäjät säännöllisesti niin Liigassa kuin NHL:ssä.
NHL:n 110,7 % ja Liigan 104,8 % viime kauden palautusprosenttien ohella myös kaikki kauden ottelut sisältävissä uskottavuustutkimuksissamme, joissa pelisuosituksien tuloksiin nähden sattuman merkitys on selvästi vähäisempi.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan NHL- & Liiga-vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä