Kategoria: Ajankohtaista

Osumien kunniaksi tilauspalvelumme nyt tarjoushintaan!

Järkipeluri,

Liigassa on tarjolla jälleen hyvää pelattavaa Pitkävedossa - jopa maailman korkeimmilla kertoimilla.

Nyt tarjoamme suositut tilauspalvelumme tarjoushintaan osumien kunniaksi! Tänään tarjolla jo ison panostuksen ylikerroin sekä tilaajille ilmaisvihjekin Liigasta.

Eilenkin Liigan erikoisosaamisemme esitti osaansa CHL:n upeassa lunastuksessa. ESBC Päivän Veto -tilaajat saivat puhelimiinsa tämän viestin:

"Päivän Veto, CHL: Tappara - Brno 1218-X Tasapeli (6,40) Panos 1,5/10 (kr 5,72) Tasapeli on tavanomaista epätodennäköisempi. Huima tarjous riittää silti upeasti."
Tulos (5 - 5)

Asiakkaamme lunastivat laajalla rintamalla myös CHL-playoffsien avausosissa:
Lue lisää >>

Liigassa, kuten kaikissa sarjoissa, pelisuositustemme taustalla on ainutlaatuinen ja itse kehittämämme ESBC PowerAI

ESBC Monivetolinjan asiakkaille oli eilen myös huikea tilipäivä Nations Leaguen SuperMonivedossa: "Upea kierros jonka kantava teema on matalamaalisuus kaikissa kohteissa. Voimasuhteiden puolelta Ruotsi ja ohipeli Portugalista ovat parhaat ideat."

Liigan Monivedossakin tänään pari maukasta peli-ideaa voimasuhteiden näkemyserojen ja todella merkittävien kokoonpanotietojen myötä. ESBC Monivetolinjan ja ESBC Mini-Mani-Monin tutusti etusivultamme >>

Liity sinäkin etuoikeutettujen tilaajiemme joukkoon korjaamaan ESBC PowerAI:n ja työmme hedelmät talteen yksittäisvetoina.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 22,88 € / 7 viestiä (Normaali hinta 28,88 €)
 • 68,88 € / 30 viestiä (Normaali hinta 88,88 €)
 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään NYT yli 30 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään NYT jopa yli 50 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Regular price 34,88 €)
 • 98,88 € / 30 picks (Regular price 128,88 €)
 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you NOW at least 30 %
 • 30 pick subscription saves you NOW at least almost 50 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. Tänään tarjolla jo ison panostuksen ylikerroin sekä tilaajille ILMAISVIHJE Liigasta. Saat nämä käyttöösi tilaajaksi liityttyäsi etusivultamme ja/tai tilitapahtumistasi. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi. Niitä tilastoimalla voit todeta asiakkaanamme saamasi hyödyn.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä