Kategoria: Ajankohtaista

NHL:ssä ESBC PowerAI on ollut jälleen kullan arvoinen

(Julkaistu 4.3.)

Tervehdys järkipeluri,

Meidän ja asiakkaidemme ehdottomiin lempisarjoihin kuuluvassa NHL:ssä
ESBC PowerAI on jälleen muuttanut kertoimenlaskijoidemme osaavissa ja kokeneissa käsissä oleellista dataa kullan arvoisiksi pelisuosituksiksi.

Voittokulun kunniaksi tahdomme kutsua Sinutkin juhliin mukaan tarjoushinnoin. Meilin lopusta näet tarjoushinnat ja voit liittyä ESBC Päivän Veto- tai ESBC Pick of The Day -tilaajaksi - tai tilata vaikka molemmat. Pelisuositukset ovat aina eri otteluihin palveluissa.

Tällä hetkellä aktiivisena mainio ESBC Päivän Veto NHL:ään: Upottaako Barkov loukkaantumisista kärsivän Nashvillen? Ja ennen kaikkea kysymys kuuluu: millä todennäköisyydellä upottaa? Ja mitä salkkuun kannattaa poimia kertoimen ansiosta? Liittymällä tilaajaksi saat saman tien katseluoikeuden pelisuositukseen, jonka löydät etusivultamme Pitkäveto -osion alta. (Ja samalla säästät selvää rahaa: kestotilaajana 2,25 € ja 7 viestin tilaajanakin 1,33 €.)

Käy ainakin poimimassa talteen ja hyödyntämässä sivuiltamme ESBC We Bet ilmaisvihjeemme illan kierrokselle.

Alla vain viimeisen viikon ajalta NHL-kullanhuuhdonnan isoimpia hippusia:

26.2. ESBC Pick of The Day:
NY Rangers 0 (2,69) Stake 3,3/10
NY Rangers +1,5 (1,58) Stake 2/10
Over 6,5 OT inc (2,67) Stake 1,6/10

Perfect score (6 - 2)
Total stake 6,9/10 - total win 16,31

Madison Square Gardenissa fanit pääsivät ensimmäistä kertaa tällä kaudella katsomoon ja Rangers tarjoilikin juhlaan sopivan esityksen, sillä se oli ottelussa jopa ylivoimainen ESBC PowerAI xG -lukemien mukaan, mutta nuori Georgiev myös voitti selvästi maalivahtien taistelun kokenutta Raskia vastaan ottelussa:

(Kuvakaappaus: NHL.com)

28.2. FREE PICK, ESBC Pick of The Day:
Nashville 0 (1,81) Stake 0,6/10
Under 5,5 (1,96) Stake 3,9/10
Perfect score (3 - 1)

Ison panostuksen underimme ja Nashville olivat tällä kertaa vielä selvästi arvioitammekin edullisempia, kun ESBC PowerAI xG:t ottelusta olivat 2,8 - 1,7. Saros ei ole ollut tällä kaudella laisinkaan niin hyvä kuin mihin miehellä olisi potentiaalia, mutta tämän ottelun suorituksesta Juuse ansaitsee silti kunniamaininnan:

(Kuvakaappaus: NHL.com)

28.2. ESBC We Bet:
Chicago -2,5 (3,83) Stake 3,5/10
Chicago 0 (1,49) Stake 1,5/10
Perfect score (7 - 2)

Kerroimme picksissä: "Chicago are among the most positive surprises and their ESBC PowerAI rating has climbed clearly"...."Yesterday Detroit won 3-5 but Chicago was clearly better according to ESBC PowerAI metrics - as expected. Now they some revenge motivation from that" Detroit taisteli erittäin hyvin loppulukemista huolimatta, mutta Chicagon tehokaksikkoa DeBrincat(1+3)-Kane(1+2) ei vain saatu pidettyä kurissa. Meidän ja asiakkaidemme lisäksi myös Kane pääsi juhlimaan koko rahalla, kun mies viimeisteli uransa 400.maalin ja meidän -2,5 vetomme kannalta ratkaisevan 5.maalin. Kuvassa ratkaiseva kiekko verkkoon, nimi historiankirjoihin ja kirjanpitoihimme muhkea +13,41 yksikköä yhdestä vedosta.

(Kuvakaappaus: NHL.com)

28.2. ESBC We Bet:
NY Islanders 0 (1,87) Stake 3,1/10
Under 5,5 (2,02) Stake 2,2/10
Perfect score (2 - 0)

Kerroimme picksissä: "Pittsburgh have been one of the biggest disappointments so far and NY Islanders belong among the positive surprises". Islanders ylitti silti myös meidän odotuksemme tällä kertaa ollen ESBC PowerAI xG -lukemien valossa täysin ylivoimainen. Sorokin toimi täydellisen tuloksen takuumiehenä:

(Kuvakaappaus: NHL.com)

1.3. ESBC We Bet:
Anaheim +1,5 (1,50) Stake 8/10 (Fair odds 1,40)
Under 5,5 (1,93) Stake 2/10 x
(4 - 5)

St Louis oli ehtinyt tekemään jo 18:40 ajassa tyhjiin ratkaisevan tuntuisen 3-5 maalin ja olimme valmiita "repimään" harvinaisen suuren +1,5 panostuksen "lappumme".... mutta Anaheim jatkoikin ylivoimalla rohkeasti, ja aivan oikein, ilman maalivahtia silti. Ja pelikellon näyttäessä 19:00 Getzlaf upotti korkeasta polviasennosta 4-5 kavennuksen, mikä iloksemme jäi myös loppulukemiksi, vaikka Anaheim yhä ilman maalivahtia tasoitusta yrittikin. Vaikka voittomme vaatikin erityistä venymistä lopulta Anaheimilta, niin ESBC PowerAI xG -lukemien 3,1 - 3,3 valossa kavennus oli enemmän kuin ansaittu.

(Kuvakaappaus: NHL.com)

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä -
nyt tarjoushinnoin

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 €)
 • 78,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 €)

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 20 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään lähes 50 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Reg. 34,88 €)
 • 98,88 € / 30 picks (Reg. 128,88 €)

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 20 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta.Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto NHL:ään. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

P.S. Muista myös, että voit hyödyntää analyysiämme Colossusbetsin poolipeleissäkin. Kerroimmekin NHL-kauden alkaessa, että Colossusbetsin poolipeleissäkin on hyvä hyödyntää analyysiämme kenties selvästi heikomman jääkiekkotuntemuksenkin omaavaa pelaajapopulaatiota vastaan. Lue lisää täältä: Colossusbets-NHL - meidän peli

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä