Kategoria: Ajankohtaista

ESBC Joulukalenteri

Järkipeluri,

ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of the Day -tilaajat ovat myös saaneet juhlia viime aikoina osumia tiuhaan tahtiin meidän laskuumme ilmaisvihjeiden muodossa. Viimeisimpänä sunnuntailta suuren 8/10 panostuksen vedot AC Milanin puolesta:

17.12. ESBC Pick of The Day:
FREE PICK to subscribers
AC Milan -1 (1,97) 6,8/10
Monza team total under 0,5 (2,48) 1,2/10
Big 8/10 stakes free value - perfect score

(Lähde: Serie A)

Kuten AC Milanin pelaajat kuvassa tuon voiton jälkeen kiittävät kannattajiaan, niin myös me kaikki ESBC:llä kiitämme kannattajiamme - eli Sinua.

Rauhoitumme perjantaina joulun viettoon, mutta sitä ennen on vielä paljon hyvää pelattavaa tarjolla. Kiitoksena kannatuksestasi ESBC Joulukalenterin luukku kannattaa käydä etsimässä ja avaamassa sivuiltamme. Sieltä löydät joululahjamme Sinulle.

Viime viikon tilaajamme viimeistelivät harvinaisen tuhdin 12,9/10 panostuksen täydellisellä tuloksella Real Madridin ottaessa murskavoiton:

17.12. ESBC Pick of The Day:
Real Madrid -2 (2,13) 3,7/10
Real Madrid -1,5 (1,71) 3,6/10
Over 3 (1,55) 5/10
Correct score 1-1 (16,7) 0,6/10
Huge 12,9/10 stakes - perfect score

ESBC Päivän Veto -tilaajat puolestaan avasivat jouluviikon kanssamme tällä kovalla panostuksella ja kivalla tuloksella:

18.12. ESBC Päivän Veto:
Atalanta -2 (2,42) 4/10
Atalanta -1,5 (1,82) 3,8/10

Tilaajaksi liittymällä Sinäkin saat jatkossa ilmaisvihjeitä. Lisäksi saat pelisuosituksemme ensimmäisten joukossa ja säästät myös sievoisesti yksittäisostoihin verrattuna.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Subscribe ESBC Pick of the Day

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun pelisuosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme

Yksittäisten osumien ohella esittelemme ylpeänä kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä sekä mielenrauhaista ja onnellista joulun aikaa.

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä