Kategoria: Ajankohtaista

Monivedoissa & raveissa edullisia bonuskierroksia

Järkipeluri,

Viikonloppu alkaa kivasti perjantai-illan Monivedolla, jossa on 30 000 € ilmaista rahaa jaossa, mikä tekee pelistä paljon tavanomaista edullisemman. 1.kohdeottelu on peruttu., mutta tuo on sinänsä meille vain positiivinen uutinen, sillä nyt tarjolla on kolmen kohteen selvästi todennäköisemmin osuva Moniveto - jota voit halutessasi pelata myös tavallista pienemmillä panoksilla. Peruttuun otteluun kannattaa laittaa vain mikä tahansa yksi tulos (esim. 0-0), sillä sen pelivalinta ei vaikuta mitenkään voitonjakoon.

Bonuksen ohella etujamme nostaa huimasti harvinaisen mehukkaat vääristymät pelattavien otteluiden pelijakaumissa. ESBC PowerAI:n tarkkaan ja arvostettuun analyysiin & pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

Huomenna Monivedon ilouutiset jatkuvat, kun "helpossa" kahden kohteen NHL:n Prime Time Monivedossa on 20 000 € ilmaista rahaa jaossa. Siihen pelisuosituksemme tulevat tarjolle huomenna iltapäivällä analyysimme valmistuessa otteluihin.

Raveissa juhlitaan myös huomenna koko rahalla, kun Teivon T75 jackpot on 70 000 €. Siihen vihjeemme tulevat huomenna klo 12 mennessä tarjolle. Bonuksen lisäksi kierroksen rakenne on myös erinomainen muutamien erottuvien suosikkien myötä.

Kanta-asiakkaamme lähettikin meille kiitoksensa vuodenvaihteen valtavan kivasta & voitokkaasta Axevallan analyysistämme:

"Persaukisen kiire koitui vanhan vuoden onnenpotkuksi.

Kiitos ESBC, karmea kiire oli koitua kohtalokseni Axevallan vuoden vaihteen Jackpot raveissa. En juurikaan ymmärrä raveista mitään, mutta ymmärrän hevosien juoksusuunnan ja muutaman ohjastajankin nimen tiedän.

Nyt vuodenvaihteessa sattui niin paljon esteitä matkalla ystävieni luo Puumalaan ja avantoon, että raveihin ei ollut aikaa paneutua lainkaan. Koska vaihto ja odotusarvot olivat tapissa, niin pysähtyessämme pikaisesti haukkaamaan välipalaa, avasin puhelimen ja oluen lähes samaan aikaan ja kopioin pikaisesti ESBC:ltä ostamani vihjeet Veikkauksen sivuille valiten lähinnä vain A- ja B-hevosia ja kuponki matkaan.

Seuraavan päivän iltana oli sitten ravien seuraamisen aika, koska Uuden Vuoden Aattona keskityimme lauta- ja korttipeleihin ja Vuoden Harmaimman Päivän juomiin.

Sain hätäisesti kyhäämälläni kupongilla panokseni lähes 8-kertaisena takaisin.

Katsellessani ja ihmetellessäni osumaa ja voittoa alkoi raviveikkauksien paras osuus, jossittelu.

V75 lähdössä 4 oli ESBC:n fantastisena hakuna numero 7 Zipfer, joka kurkotti 100 metriä ennen maalia johtoon.

Olen nähnyt useita julmia ja kaameita loppusuoran ohituksia lähinnä Forssan pitkällä loppusuoralla, mutta en mitään vastaavaa, kun hevonen numero 15, No Talking You, porhalsi suihkumoottori hanurissaan ja vieläpä selkeästi ohi Zipferin. Zipferiä oli pelattu vain 1 prosentti ja vieläkin näen unta mahdollisesta suurvoitosta.

Noh, odotan kanssanne seuraavaa Jackpottia ja hyökkään paremmin valmistautuneena rahojen kimppuun.

Mukavaa Vuotta 2024"

-JT

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä