Kategoria: Ajankohtaista

Monivedoissa bonusrahaa ja Liiga palaa tauolta!

Tervehdys järkipeluri,

Meidän ja asiakkaidemme innolla odottama Liigan paluu toteutuu tänään, kun kiekko putoaa jäähän Lahdessa!

Ottelun todennäköisyysjakaumaan kokoonpanotiedot vaikuttavat todella radikaalisti
ESBC PowerAI:n analyysissä ja Pitkävedosta löytyy myös hyvää pelattavaa
ESBC Päivän Vetona.

Liity tilaajaksi täältä >>

Näihin tunnelmiin jäimme joulukuun alussa, kun Liiga jäi tauolle:

2.12. ESBC Päivän Veto: KooKoo (1,66) Panos 3,7/10 (1 - 6)

Tänään Veikkaus jakaa myös 40 000 € ilmaista rahaa mainiot peli-ideat jakaumienkin kautta tarjoavassa jalkapallon SuperMonivedossa ja heti huomenna päivällä 20 000 € tarjolla Leijonien EHT-Monivedossa (jonka suositus tulee tänään illalla tarjolle). Löydät monivetosuosituksemme tutusti etusivultamme >>

Joulukuu on tarjoillut meille ja asikkaillemme säkin täydeltä aikaisia joululahjoja, vaikka WBA:n eilinen lahjamaali pilasikin täysin pelitapahtumien vastaisesti erittäin edullisen Manchester City maali puhtaana -vetomme.

Lue lisää:

"+30 000 € Vakiossa ja "joululahjaputkelle jatkoa"

"Joululahjoille jatkoa - olitko Sinäkin mukana?"

"Joulukuun "joululahjoille" jatkoa Mestarien liigasta?"

Muista seurata sivujamme päivittäin ja katsoa mitä joulukalenterin luukuista löytyy...

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena tilaajille tuo mainittu ESBC Päivän Veto Liigaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä