Kategoria: Ajankohtaista

MM-kotikisat ovella - tule mukaamme 22 % talletusbonuksella

Järkipeluri,

Kauan ja innolla odotetut jääkiekon MM-kotikisat ovat ovella.

"Kiitos teille! Aiemminkin on ollut hyviä turnauksia, mutta nyt osui aivan huikeasti! Finaalipelissä hävityt rahatkaan ei harmittaneet yhtään!"
- Olympialaiset High Roller -palvelumme tilaajan palaute jääkiekon olympiaturnauksen jälkeen 21.2.2022

Olympialaisten jälkeen tavattiin torin sijaan Olympiastadionilla - ja meillä sekä asiakkaillamme oli myös lisäaihetta juhlimiseen.

Arvokisojen jälkeen meillä useimmiten on ollutkin aihetta juhliin. Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia kohokohtia.

Kotikisojen kunniaksi tarjoamme jopa 22 % talletusbonuksen! Saat bonuksen käyttämällä koodia MM2022 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 15.5. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Bonuksen avulla pääset selvästi edullisemmin mukaan MM-kotikisahuumaan, johon suosittelemme suosittuja SMS-tilauspalveluitamme ESBC Päivän Veto ja
ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä. 30 viestin tilauksilla säästösi on todella merkittävä.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>
(Pitkäveto)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä >>
(Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat)

Maksimaalisen hyödyn ja edun MM-kotikisoista saat tilaamalla

Liity MM-kisat 2022 - All Inclusive -tilaajaksi etusivultamme >>

Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä MM-kisat 2022 - email-hälytyslistallemme. Lähetämme email-ilmoituksen listalle aina heti sen jälkeen kun MM-kisojen pelisuosituksemme on tullut julkiseen myyntiin. Näin pelisuosituksemme eivät jää sinulta paitsioon ja voit aina ostaa vain haluamiesi otteluiden pelisuositukset.

Liity MM-kisat 2022 - email-hälytyslistallemme etusivultamme >>

Kerromme MM-kisojen pelisuosituksistamme myös Twitterissä aina heti julkiseen myyntiin tulemisen jälkeen. Voit tilata Twitteristämme hälytyksen kätevästi itsellesi klikkaamalla 'Notify' -nappia.

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä lähes 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi tuo Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka etsii Sinulle parhaan kertoimen maailman luotettavimpien, suurimpien vedonlyöntitoimistojen joukosta. Saat haluamasi vedot sisään, eikä tiliäsi suljeta. Pelikassasi on yhdessä paikassa, mikä helpottaa käytännön asioita.

Olet kenties kuullutkin Sportmarketista jo Jorma Vuoksenmaan My Way -projektin kautta:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Leijonat lähtevät ESBC PowerAI:n mukaan historiallisesti suosikkeina MM-kisoihin - ja me lähdemme MM-kisoihin perinteisen luottavaisina vedonlyönnillisen voitollisen odotusarvon osalta - Torilla tavataan!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä