Kategoria: Ajankohtaista

MM-kisat ovella - 20% bonuksella ovesta edullisesti mukaamme

(Julkaistu 9.5.2023 - Päivitetty 10.5.2023)

Järkipeluri,

Legendaariset ja innolla odotetut toiset peräkkäiset jääkiekon MM-kotikisat ovat ovella.

Avaamme Sinulle ovemme tulla mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin edullisemmin 20 % talletusbonuksella! Saat bonuksen käyttämällä koodia Torille2023 (minimitalletus 10 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 14.5. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä

"Kiitos teille! Aiemminkin on ollut hyviä turnauksia, mutta nyt osui aivan huikeasti! Finaalipelissä hävityt rahatkaan ei harmittaneet yhtään!"
- Olympialaiset High Roller -palvelumme tilaajan palaute jääkiekon olympiaturnauksen jälkeen 21.2.2022

Tuon jälkeen vajaa vuosi sitten MM-kotikisojen päättymistä juhlittiin torilla ja Hakametsän jäähallin parkkipaikalla - niin Leijonien legendaarista kotikisojen kultaa kuin myös jälleen kerran voitolliseen tulokseen päättynyttä arvoturnausta meillä & asiakkaillamme.

Arvokisojen jälkeen meillä useimmiten on ollutkin aihetta juhliin vedonlyöntimenestyksen johdosta vaikkemme olisi torille päässeetkään Leijonia juhlimaan. ESBC PowerAI:n koko historian ajalta jääkiekon arvokisojen sivuillamme kaikille tarjolla olleiden pelisuositusten palautusprosentti on huima 113,6 %.

Arvokisojen ohella myös tuoreen Liiga-kauden päätimme asiakkaidemme kanssa jopa triplajuhliin, kun ennen finaaleja tehdyn Tapparan mestaruusvedon ohella juhlimme kauden viimeisessä pelissä isojen panosten Pelicans +1 & Pelicans +1,5 vetojemme osumista Tapparan vietyä mestaruuden jatkoajalla. Juhlavan viimeisen ottelun ohella vielä paljon tärkeämpänä koko kauden Liigan palautusprosenttimme oli muhkea 108,7 %.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme ainutlaatuisilla kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille aina erityisen odotettuja ja edullisia vedonlyöntivuoden kohokohtia.

Talletusbonuksen avulla pääset selvästi edullisemmin mukaan MM-kotikisahuumaan.

Maksimaalisen hyödyn ja edun MM-kotikisoista saat tilaamalla:

Tilaamalla heti saat tämän illan ja huomisenkin kaikki MM-kisoja edeltävät tuotteemme kaupanpäälle.

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Liity MM-kisat 2023 - All Inclusive -tilaajaksi etusivultamme

Tilaukset käsitellään ja aktivoidaan manuaalisesti, joten ilmaisen katseluoikeuden aktivoinnissa voi kestää hetki, mutta hyvitämme mahdollisesti tilauksen jälkeen tekemäsi ostot toki takaisin.

Voit liittyä MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihimmw myös vain SMS-tilauspalveluidemmekin avulla ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä. 30 viestin tilauksilla säästösi on todella merkittävä.

Tilaamalla heti saat tämän illan, huomisen ja ylihuomisenkin MM-kisoja edeltävät ESBC Päivän Veto ja/tai ESBC Pick of The Day-suosituksemme kaupanpäälle.

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä
(Pitkäveto)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä
(Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat)

Tähänastinen (viimeisin yhteenvetomme 9.3.2023) 103,3 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä 15 486 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Kanta-asiakkaamme kysyi meiltä äskettäin verottajan julkaisemasta tulkinnasta, jonka mukaan EU-alueen ulkopuoliset vedonlyöntivoitot verotettaisiin vetokohtaisesti eikä kokonaistuloksen mukaan. Eli jos esimerkiksi sijoittaja pelaisi Nottinghamia +0,5 kertoimella 2,04 ja Brightonia -0,5 kertoimella 2,04, molempia 1000 € panoksella tässä pakkovoittotilanteessa, joutuisi hän tuloksesta riippumatta maksamaan tuloveroasteikkonsa mukaisen veron 1040 € "voitosta" (koska vetokohtaisella kohtelulla vain voittovedon panoksen eli 1 000 € saisi vähentää tappioina), vaikka todellisuudessa voitto onkin "vain" 40 €. Mukava pakkovoitto muuttuisikin siis mittavaksi pakkotappioksi.

Sama olisi tilanne, jos pelaaja löytäisi 50 % todennäköisyydellä osuvia, 2,04 -kertoimisia tuottovetoja vuodessa 10 000 kappaletta, pelaisi niitä 100 € per veto, lunastaisi yhteensä 1,02 miljoonaa ja joutuisi maksamaan veroa 520 000 € "voitosta" (koska vetokohtaisella kohtelulla vain voittovetojen panokset eli 500 000 € saisi vähentää tappioina), vaikka voitto todellisuudessa on ollut "vain" 20 000 €. Näin esim. 30 % veroprosentilla verottaja ottaisi 20 000 € palkasta 156 000 €.

Tämä verottajan tulkinta on siis ilmiselvästi yleisen verokäytännön, oikeustajun ja talonpoikaisjärjen vastainen. Vaikea uskoa, että se otettaisiin käyttöön. Oikeuskäsittelyissä se tuskin kestäisi.

ESBC ei ole koskaan antanut – eikä anna – verotukseen liittyviä neuvoja. Siihen meillä ei ole osaamista. Olemme suositelleet asiakkaillemme, että he tarvittaessa kysyisivät neuvoja suoraan veroviranomaisilta tai -asiantuntijoilta. Niin suosittelemme yhä, ja niin teemme itsekin nyt, kun kuulimme tästä oudosta verotulkinnasta.

Olisi vaikea uskoa, että kyseistä tulkintaa sovellettaisiin, tai että se pätisi oikeudessa, jos joku riitauttaisi verotulkinnan. Silti varminta on toki hyväksyä nykytilanteessa vetojensa lopulliseksi vastapuoleksi vain EU-alueella toimivia välittäjiä, ennen kuin verottaja on oikaissut tulkintansa.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 78,88 € / 21 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Pick of The Day Mestarien liigan titaanien taistoon Real Madrid - Manchester City Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Leijonat lähtevät ESBC PowerAI:n mukaan jälleen suosikkeina MM-kisoihin - kuten lähtivät vuosi sitten historiallisesti ensimmäistä kertaa - Torilla tavataan taas! (Joskin tarkemmin sanottuna, vaikka Suomi onkin todennäköisin maailmanmestari, niin mestaruus ei ole silti todennäköinen - eli kaikkien muiden yhteenlaskettu yllättämisen todennäköisyys ylittää Leijonien mestaruusjuhlien todennäköisyyden)

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä