Kategoria: Ajankohtaista

Mestarien liigan playoffseille täydellinen alku!

Järkipeluri,

"Mestarien liigan odotetut playoffsit käyntiin - tarjolla todella harvinaisen edullinen ideajoukkue"

Näin kerroimme neljästä avausviikon ottelusta koostuneen kahden päivän SuperMonivedon tuotekuvauksissamme.

Olitko sinäkin mukana?

ESBC Monivetolinjan asiakkaat pääsivät avauspäivän jälkeen todella herkullisista asetelmista jännittämään keskiviikon pelejä, kuten Twitterissä kerroimmekin:Lopputuloksena olikin todellinen jackpot, kun neljästä elossa olleesta tuplarivistä yksi osui - vieläpä muhkealla 36 703,35 -kertoimella, joten kokonaiskertoimeksi muodostui huima 73406,7!

Myös ESBC Mini-Mani-Monin asiakkaat saivat erinomaiset eväät jättipotin nappaamiseen, sillä kierros meni täysin "käsikirjoituksemme" mukaan. Kierroksen kuvauksessa kerroimme näin: Kierroksen kuningasidea on harvinaisen räikeästi alipelattu Leipzig. Myös ohipeli Liverpoolista palkitaan muhkeilla eduilla. 2.kohteeseen jonka maaliodotus on poikkeuksellisen korkea kannattaa ruksiakin tavallista maalirikkaampia lopputuloksia ronskisti. 4.kohteessa ainoa suursuosikki Atalanta vahvasti peleihin, kun se on jäänyt alipelatuksikin.

Lisäksi kerromme aina parhaat yksittäiset tulokset järjestyksessä: Atl.Madridin 1-0 oli 2.edullisin yksittäinen pelitulos, Leipzigin 0-1 jopa edullisin ja Atalantan 4-1 voittokin 3.edullisin pelivalinta.

Jatkoakin jackpotille saatiin heti perään keskiviikon kolmen kohteen Mestarien liigan Monivedosta, josta asiakkaamme lunastivat 2-0 0-1 4-1 yhdistelmän kertoimella 3 338,75.

Entä sitten tuo todella harvinaisen edullinen ideajoukkue?

Se oli RB Leipzig, joka oli ideajoukkueemme myös keskiviikon voittoisassa Monivedossa.

Kerroimme ottelusta näin: "Tottenhamin kausi on mennyt pahasti penkin alle korkeisiin odotuksiin nähden ja sen ESBC PowerAI rating on tippunut todella paljon kauden edetessä. Se on ollut tuloksellisesti onnekas. Leipzig pelasi mainion syyskauden ja saikin kunnian lähteä talvimestarina Bundesligan tauolle. Sen jälkeen onkin tullut tappioitakin ja Bayern on kiilannut jo edelle. Leipzigin suorituksen arvoa nostaa vielä sekin, että se on joutunut tulemaan toimeen jo pitkään ilman kolmea avauskokoonpanon miestään. Tottenhamilta korvaamaton Kane sivussa sekä Heung-Min Son. Poissaolot kokonaisuutena nostavat hitusen Leipzigin osakkeita ja laskevat maaliodotusta. Leipzig on vieraissakin hiuksenhieno suosikki. Maaliodotus on playoffseihin ja tasaiseen otteluun korkeahko 2,85. Tottenham on pelattu yli 50 % -suosikiksi, joten Leipzigiä vahvasti lapuille."

Niukka 0-1 voitto tuli rangaistuspotkumaalin avulla, mutta ESBC PowerAI xG -tunnuslukujen mukaan silti ansaitusti. Leipzig oli ottelussa juuri hitusen vahvempi, kuten arvioimmekin.ESBC Päivän Veto -asiakkaamme pääsivät myös juhlimaan Atl. Madridin 1-0 voitolla:

Asiakkaamme saivat ytimekkään pelisuosituksen tekstiviestillä puhelimiinsa klo 14:17 ja klo 16:50 Veikkaus joutui pudottamaan kerrointa. Kerroinpudotukset pelisuosituksillemme ovat yleisiä ja tilaajana olet etuoikeutettujen joukossa, kun saat tekstiviestillä suosituksemme 15 min ennen kuin se tulee yleiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat kertoimet talteen.

Tilauspalvelumme:

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä