Kategoria: Ajankohtaista

Mainio maanantai: NHL-bonusmoniveto & 2 x jackpot raveissa

Järkipeluri,

Mitä mainiointa maanantaita!

+15 000 € ilmaista rahaa "helpossa" kahden kohteen NHL-Monivedossa (peliaikaa 00:58 asti).

Bonuksen lisäksi tarjolla on harvinaisen huimat edut pelijakaumien virhearvioista - ota ESBC PowerAI:n arvostetulla & tarkalla NHL-analyysillä lisäetua puolellesi. Siihen ja pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

NHL blogissamme tarjolla lauantaina julkaistu tuore artikkeli. Lue & hyödy:
NHL:n Trade-deadlinen satoa

Ravirintamalla lisärahaa on jaossa jo perinteisessä Euronelkussa 40 000 € Kaustisella (peliaikaa 19:55 asti) ja raveissa kannattaa mennä myös merta edemmäs kalaan, sillä Ruotsin Halmstadissa (peliaikaa 20:30 asti) ilmaista rahaa on tarjolla jopa 151 258 €. Löydät todennäköisyysarviomme ja pelivalintamme tutusti etusivultamme Ravit -osion alta.

Raveissa aurinko on paistanut maaliskuussa kuumasti:

2.3. Teivo:
Show Must Go On 9,07x

2.3. Halmstad:
Winner Brodde 3,80x 6/10
Cassius Clay D.E. 3,15x 10/10

5.3. Jyväskylä: "Päätöskohteeseen tarjolla maukas yllättäjä, jonka nostamme suosikin kaveriksi A-osastolle."
Chased 8,43x - kiinteistä jopa 12,00x !

6.3. Vermo: "Vermon T65 jackpot-kierrokselle löytyy Hämmästyttävän hyvä varma"
Amazing Player 1,65x! Kimppariveihin 1948 € lunastukset

7.3. Gävlen lounasravit: "Iso kannanotto Gävlen lounasraveihin... ...peliprosentit trendaavat alaspäin, mutta meidän papereissamme tamma on isossa ylipainossa."
Ackuratess johtavan rinnalta voittoon! Kiinteistä 4,85x 10/10 panostus!

8.3. Färjestadin lounasravit: "On selvästi paras PP-ratingiltaan. Oli jo viimeksi meillä ylipainossa, mutta ravasi huonosti ja laukkasi lopussa. Lähtö on nyt selvästi helpompi ja ruunan kuuluisi olla suosikki lähtöön. Maailmalta tarjolla huippukertoimia, 4,00x - 6,25x vihjeen tekohetkellä!"
Adthemission - raskaan reissun päätteeksi voittoon! 10/10 panostus!

9.3. Mantorp:
KAIKKI 3/3 pelikohdetta kiinni upein kertoimin!

9.3. Mantorp: "Kiinteän tarjonnassa vihjeen tekohetkellä Sija (1-3) kertoimella 2,60! Iso kertoimen putoamisriski, joten tämä kannattaa napata ajoissa!"
Kiinteistä Moses Boko (1-3) 2,60x! 10/10 panostus! Totalisaattorissa ainoastaan 1,75x joten hereilläolo palkittiin

9.3. Mantorp: "Hyötyy kengittä juoksemisesta erittäin paljon ja on ratingeissamme kilpailukykyinen. Hyvä kokeilu esim. Kaksariin/Troikkaan yhdessä suosikkien kanssa!"
Dats So Cool 1 % pelattuna toiseksi. Kaksari 13,88x kiinni!

9.3. Joensuu: "Rivercapes Way on erinomainen varmavaihtoehto ja pelikohde!"
2,32x (kraja 1,92)

9.3. Joensuu: "Herra Heinämies vetää keulasta pitkään ja on meillä reilussa ylipainossa"
6,73x (kraja 4,76) vastasi upeasti loppuun asti ja jäi niukasti kolmanneksi X


Jos et jo kuulukin suositun, edullisen ja kätevän ESBC Pick of the Day -palvelumme tilaajiin, niin nyt on oiva aika tulla mukaan, sillä NHL:ään 6,88 € yksittäisostona maksavan pelisuosituksemme Bostoniin saat 30 viestin kestotilaajaksi liittymällä 4,29 € hintaan.

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana etusivultamme.

ESBC Pick of the Day löytyy International products -osion alta.

Heti huomenna odottavat todella muhkeat apajat, kun Liigassa on runkosarjan viimeinen kierros 7.ottelun voimin ja NHL:ssä puolestaan peräti 10 ottelun yö. Lisäksi tarjolla on jännittävää jalkapalloa maailman huipulta UEFA Mestarien Liigan playoffseissa.

Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä