Kategoria: Ajankohtaista

Mainio lisätyn rahan lauantai

Järkipeluri,

Tarjolla on mainio lisätyn rahan lauantai - huima 2 399 725 € jackpot Bjerken T75:ssä ja SuperMonivedossa puolestaan 20 000 € ilmaista rahaa jaossa sekä harvinaisen huimat virhearviot voimasuhteissa ja tulosjakaumissa muhkeaa lisäetua tuomassa.

Ota ESBC PowerAI -analyysillä lisäetua puolellesi. Siihen ja pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme (peliaikaa 19:28 asti)

Raveissakin Ratingimme ovat osoittaneet arvonsa oikein mieltä lämmittävällä maaliskuun saldolla peli-ideoidemme osalta. Bjerken kierros on haastava, eikä eri maiden hevosten vertailu ole yksinkertaista. Ratingimme skaalautuvat onneksi eri maiden ja ratojen välillä, minkä myötä myös tänään tarjolla on huippuideoita. Löydät todennäköisyysarviomme ja pelivalintamme tutusti etusivultamme Ravit -osion alta. (peliaikaa 17:20 asti)

Tuoreimmat ilon aiheet raveista:

12.3. Halmstad: "Halmstadiin tarjolla poikkeuksellisen edullinen ideavarma, jonka pelikannatus on ainoastaan 10 % vihjeen tekohetkellä!"
Varmamme Vivienne Tif karkasi keulasta! Kiinteistä 4,25x ja kimpalle 1957 €!

12.3. Teivo: "Callela Ikaros on erinomainen varma T5-kierrokselle!"
Keulaan ja kukat!


ESBC EPL Fantasy-mestari

Kurkkaa linkin takaa osallistumisohjeet ja osallistu ilmaiseksi. Voit voittaa ESBC-krediittejä ja 30 viestin ESBC Päivän Veto -tilauksen.Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Käy kuuntelemassa ESBC Vuoksenmaa Podcastissa Jorma Vuoksenmaan vedonlyöntiajatukset Liigan pudotuspelien 1.kierroksen otteluihin.Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä