Kategoria: Ajankohtaista

Liigan playoffsit vetojenkin osalta kunnolla käyntiin

Järkipeluri,

Tänään vedonlyöntimarkkina on vihdoin tehnyt riittävän suuria virheitä Liigan playoffseissa, jotta pääsemme lyömään positiivisen odotusarvon vetoja.

Monivedossa etuja on myös roimasti tavallista enemmän, kun jaossa on kiva 30 000 € ilmaista rahaa.

Kierrokselle löytyy edullinen kantava teema ja voimasuhteidenkin virhearvioista on korkean edun ohipeli-idea tarjolla. ESBC PowerAI:n tarkkaan ja arvostettuun Liiga-analyysiin & pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

ESBC Päivän Veto paljastaa playoffsien ensimmäisen pelivalintamme
- muhkealla 8,2/10 panostuksella.

ESBC Päivän Veto -palvelumme 30 viestin kestotilaajaksi nyt liittymällä saat sen
2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 7,88 €.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

ESBC Pick of the Day tarjoaa puolestaan pelivalintamme TPS - Tappara taistoon.

ESBC Pick of the Day -palvelumme 30 viestin kestotilaajaksi nyt liittymällä saat sen
4,29 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 6,88 €.

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Säästöä tarjolla molemmat tilaamalla siis samantien jopa 7,51 € / yli 50 %.

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana etusivultamme.

ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta.

ESBC Pick of the Day löytyy International products -osion alta.

Lisää playoffseista tarjoaa Jorma Vuoksenmaan blogi Liiga play-offs, day by day

Ja joukkuekommenttimme Liiga playoffs 2024

Sekä ESBC Vuoksenmaa Podcast, kun Jorma Vuoksenmaa paljastaa voimalukunsa Liigan pudotuspelijoukkueille, analysoi näitä ja arvioi todennäköisyyksiä Suomen mestaruuteen.Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X

ESBC Racing

Jorma Vuoksenmaa X

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä