Kategoria: Ajankohtaista

Liigan Monivedossa bonusta - jatkoa perjantain osumalle?

Järkipeluri,

Viikko alkaa kivasti Liigan "helpolla" kahden kohteen Monivedolla, jossa on 20 000 € ilmaista rahaa jaossa, mikä tekee pelistä paljon tavanomaista edullisemman.

Bonuksen ohella etujamme nostaa kivasti myös mittavat vääristymät tiettyjen tulosten jäätyä pelikansalta erittäin pahasti paitsioon. ESBC PowerAI:n tarkkaan ja arvostettuun Liiga-analyysiin & pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

Perjantaina lähestyimme Sinua myös edullisen bonusrahan Monivedon tiimoilta, kun tarjolla oli oikein edullinen kolmen kohteen Monivedoksi muuttunut kierros, josta kerroimme näin:

2. Inter - Lazio
Inter on ylipelattu, mutta ottelun kaksi todennäköisintä lopputulosta 1,2-0 ovat jääneet ilahduttavasti erittäin pahasti silti pelikansalta paitsioon. Niiden ohella lapuille todella vahvasti huiman odotusarvon tarjoavat 0-0,1 sekä myös oikein edulliset 1-1 & 0-2. Melko todennäköinen 3-0 on myös perustuloksia hieman ylipelattunakin.

3. Alaves - Cadiz CF
1X2-jakaumaltaan käytännössä auringontarkasti oikein ruksitussa kohteessa erittäin edullisiksi pelivalinnoiksi ovatkin kivasti jääneet todennäköisimpiin kuuluvat 0,1,2,3-0 tulokset.

4. Sunderland - Hull
1X2-jakaumaltaan käytännössä auringontarkasti oikein ruksitussa kohteessa pelikansalta erittäin pahasti paitsioon ovat jääneet matalamaalisimmat 1-0, 0-0 ja 0-1.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä