Kategoria: Ajankohtaista

Liiga-kausi käyntiin - hyödynnä talletusbonus ja PV-tarjous!

Järkipeluri,

Liiga-kaukaloissa tippuu kiekko huomenna jälleen jäähän pitkän odotuksen jälkeen!

Tarjoamme nyt Liigan alun kunniaksi jopa 17 % talletusbonusta! Saat bonuksen käyttämällä koodia LIIGA17 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 10.9. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Viime kaudella asiakkaamme pääsivät juhlimaan usein mm. sensaatiojoukkue KalPan puolesta pelaamalla sekä surkean runkosarjan pelannutta HIFK:ta vastaan lyödyillä vedoilla. Makoisana esimerkkinä tämä joukkueiden keskinäinen kohtaaminen tammikuulta:

Tuo esimerkkipelisuosituksemme on tekstiviestipalvelustamme ESBC Pick of the Day, joka on kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille suunattu versio suositusta ESBC Päivän Veto -palvelustamme. Tilaajaksi voit liittyä täällä >>

Nykypäivän vedonlyöntimarkkinoilla "ideajoukkueita" pelaamalla ei kuitenkaan enää pärjää ja mekin pelasimme viime kaudella myös niin HIFK:n puolesta kuin KalPaa vastaankin - aina kun ainutlaatuisen PowerAI -mallimme antamat todennäköisyysarviot ja markkinan tarjoukset ylikertoimen niille vaihtoehdoille vain muodostivat.

Jokainen ottelu on analysoitava erikseen ja usein edut löytyvät vedonlyöntimarkkinoiden väärästä reagoimisesta joihinkin erikoistekijöihin jotka heilauttavat todennäköisyyskenttää - tai tekijöistä jotka eivät juuri todennäköisyyksiin vaikuta, mutta markkina niin luulee.

Olemme myös käyttäneet hiljaiset kesäkuukaudet hyödyksi kehittämällä todennäköisyysmalliamme ja tehneet uusia läpimurtoja tutkimuksissamme.

Huolellinen esikausianalyysi on myös voittavassa vedonlyönnissä avainasemassa kun tilastotietoa radikaalistikin muuttuneiden joukkueiden suorituskyvystä ei vielä ole saatavilla.

Tule heti kauden alusta mukaamme ja hyödynnä ESBC Päivän Veto -tarjoushinnat! Lue lisää ESBC Päivän Veto -palvelustamme (Tarjoushinnat ovat voimassa vain tämän viikon loppuun asti eli 10.9. sunnuntaihin 23:59.)

Säästösi nyt jopa lähes 50 % ja talletusbonuksen avulla pääset hyppäämään etuoikeutettujen joukkoon vieläkin edullisemmin!

  • 24,88 € / 7 viestiä (norm. 28,88€)
  • 78,88 € / 30 viestiä (norm. 88,88€)

Tilaajaksi voit liittyä täällä >>

Huom! Ensimmäinen pelisuosituksemme Liigan avauskierrokselle on jo tarjolla ja lähetetty nykyisille tilaajille. Jos liityt tilaajaksi kun suosituksemme on jo tehty, niin tekstiviestiä ei enää siitä tule, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme Pitkäveto -osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto -suosituksesi.

Anna meidän tehdä työ puolestasi ja tule mukaamme jännittävään Liiga-kauteen poimimaan marjat päältä!

Jorma Vuoksenmaa
ESBC:n työntekijät
ESBC - yhdessä enemmän peleistä!

P.S. Muista seurata meitä myös some-kanavillamme. Facebookin ilmaiskisoistamme voit voittaa krediittejä ESBC-tilillesi ja Twitterissämme ilmaisvihjeitäkin jaossa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä