Kategoria: Ajankohtaista

Liiga-avauksesta huimat voitot - tänään TV-peliin isot vedot

Järkipeluri,

Meidän & asiakkaidemme innolla odottama Liigan alku koitti tiistaina - kova työmme palkittiiin hyvän onnen myötä harvinaisen juhlavalla avauspäivällä.

Liigalle täydellinen avaus: palautusprosentti jopa huima 181,2 %

Tänään juhlavaa jatkoa, kun panostamme kuumaan Kiekko-Espoo - HIFK TV-taistoon isosti?

ESBC Päivän Vetona on tällä hetkellä tarjolla Liiga-avauksen uusinta ja Kiekko-Espoon kuumeisesti odotettu kauden ensimmäinen kotipeli arkkivihollista vastaan - kuinka todennäköisesti nousija nappaa revanssin? Ja kannattaako sen puolesta kertoimien takia pelata?

ESBC PowerAI:n vastaus on ison 8,4/10 panostuksen arvoinen.

Nyt on täydellinen aika liittyä ESBC Päivän Veto -tilaajaksi, sillä kestotilauksen hankkimalla saat tuon pelisuosituksemme vain 2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 9,88 €. Säästät siis samantien noin puolikkaan pizzaperjantain pizzan verran, josta voitkin nauttia MTV3:n välityksellä isojen vetojen kohtaloa jännittäessäsi.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun ESBC Päivän Veto suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä, mutta pääset katsomaan niitä tilaajana saman tien etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta.

Avausillan satoa:

10.9. ESBC Päivän Veto
Huima 15/10 panostuksen ilmaisvihje tilaajille KalPa ML OT inc. (1,31) 15/10

10.9. ESBC Pick of The Day:
KooKoo ML OT inc. (3,20) 4,8/10
Tasapeli (4,80) 5,9/10
Lukko -2 (2,99) 7,9/10
Thanks to market swing KooKoo's overtime win brought huge double win for our Finnish customers combined with Pitkäveto's draw: 18,6/10 stakes & 43,68 units wins

10.9. ESBC Päivän Veto
Tappara - TPS
Tasapeli (4,70) 4/10

10.9. ESBC Vetolinja
JYP - Pelicans
Tasapeli (4,25) 0,8/10

Ennen Liigan alkua ESBC PowerAI:n kiekkokausi oli avattu jo yhtä täydellisesti CHL:n puolella:

5.9. ESBC We Bet:
Sparta Prague - Tappara
Draw (4,42) 2,8/10

Hockey season got a perfect start

Uuden kiekkokauden käynnistyessä on myös hyvä muistella viime kauden täydellistä päätöstä:

Jääkiekon 2024 MM-kisojen saldo:

  • Todella tuhti 369,0 yksikön panostus
  • Muhkea 433,3 yksikön lunastus
  • = palautusprosentti huima 117,4 %

Liigan SuperMonivedossa on jaossa 30 000 € bonusta ja kutkuttavaan Kiekko-Espoo - HIFK TV-taistoon erittäin edullista lisäjännitystä tarjolla. Tarkkaan ESBC PowerAI -analyysiin ja pelijakaumien virheisiin perustuvat pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme Moniveto-osion alta.

Bonusten ilo ei lopu Liigaan siihen, sillä huomenna Lauantaivakio 1:ssä on jopa huimat 250 000 € ilmaista rahaa jaossa aidolla jokaisen voittoluokan bonuskierroksella. Tuon myötä peli on huimasti tavanomaista edullisempi. ESBC PowerAI -analyysiimme perustuvat peli-ideat ja strategiset suositukset Vakioon löydät tutusti 'Vakio' -osion alta etusivultamme. Tarjolla on ESBC Vakiolinja ja helposti nappia painamalla hyvän haravan taikova ESBC Vakio Wizard.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Valioliiga palaa maaottelutauolta ja nyt on oiva aika osallistua ESBC:n Premier Leaguen Fantasyyn ilmaiseksi. Palkintoina voit voittaa ESBC-krediittejä. Linkki kilpailuun löytyy etusivultamme ESBC Fantasy -osion alta. Kerro kilpailusta myös kavereillesi - Yhdessä enemmän peleistä.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin.

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X

ESBC Racing

Jorma Vuoksenmaa X

P.S. Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
✅ ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
✅ 100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä