Kategoria: Ajankohtaista

Lauantai-iltapäivä on toivoa ja ilmaista rahaa täynnä

Järkipeluri

Lauantai-iltapäivä on toivoa ja ilmaista rahaa täynnä.

Lauantaivakio 1:ssä on erittäin edullinen kaikkien voittoluokkien bonuskierros - yhteensä jaossa on huimat 250 000 € ilmaista rahaa. ESBC Vakiolinja ja ESBC Vakio Wizard löytyvät etusivultamme Vakio -osion alta.

Vermossa on myös jackpot ja 70 000 € lisäraha lisää paljon pelillistä mielenkiintoa T75-kierrokselle! Otamme rohkeasti kantaa ja pelaamme kaikki rivit erään Varman kautta. Vermo T75 jackpot löytyy etusivultamme Ravit -osion alta.

Vakio ja T75 ovat vaikeita pelimuotoja, mutta joskus yrittäminen puolestaan voidaan palkitakin harvinaisen muhkealla tilipäivällä. Erittäin edullisia bonuskierroksiakin kannattaa pelata omalle pelikassalle sopivan maltillisella rivimäärällä ja mielellään kimpassa. Tätä muutaman vuoden takaista asiakkaamme kaikkien aikojen vakiovoittoa on myös hyvä muistella niin osumien kuin hutienkin osuessa kohdalle.

"Kiitos kuluneesta vuodesta, joulu kruunattiin jackpotilla!" 300 000 € päävoitto!

Ravien puolella puolestaan kanta-asiakkaamme lähetti meille kiitoksensa vuodenvaihteen valtavan kivasta & voitokkaasta Axevallan analyysistämme:

"Persaukisen kiire koitui vanhan vuoden onnenpotkuksi.

Kiitos ESBC, karmea kiire oli koitua kohtalokseni Axevallan vuoden vaihteen Jackpot raveissa. En juurikaan ymmärrä raveista mitään, mutta ymmärrän hevosien juoksusuunnan ja muutaman ohjastajankin nimen tiedän.

Nyt vuodenvaihteessa sattui niin paljon esteitä matkalla ystävieni luo Puumalaan ja avantoon, että raveihin ei ollut aikaa paneutua lainkaan. Koska vaihto ja odotusarvot olivat tapissa, niin pysähtyessämme pikaisesti haukkaamaan välipalaa, avasin puhelimen ja oluen lähes samaan aikaan ja kopioin pikaisesti ESBC:ltä ostamani vihjeet Veikkauksen sivuille valiten lähinnä vain A- ja B-hevosia ja kuponki matkaan.

Seuraavan päivän iltana oli sitten ravien seuraamisen aika, koska Uuden Vuoden Aattona keskityimme lauta- ja korttipeleihin ja Vuoden Harmaimman Päivän juomiin.

Sain hätäisesti kyhäämälläni kupongilla panokseni lähes 8-kertaisena takaisin.

Katsellessani ja ihmetellessäni osumaa ja voittoa alkoi raviveikkauksien paras osuus, jossittelu.

V75 lähdössä 4 oli ESBC:n fantastisena hakuna numero 7 Zipfer, joka kurkotti 100 metriä ennen maalia johtoon.

Olen nähnyt useita julmia ja kaameita loppusuoran ohituksia lähinnä Forssan pitkällä loppusuoralla, mutta en mitään vastaavaa, kun hevonen numero 15, No Talking You, porhalsi suihkumoottori hanurissaan ja vieläpä selkeästi ohi Zipferin. Zipferiä oli pelattu vain 1 prosentti ja vieläkin näen unta mahdollisesta suurvoitosta.

Noh, odotan kanssanne seuraavaa Jackpottia ja hyökkään paremmin valmistautuneena rahojen kimppuun.

Mukavaa Vuotta 2024"

-JT

Tässä pari esimerkkiä analyysillämme Axevallaan tehdyistä peleistä:Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana 100 % ensitalletusbonuksella vähintään tuon 10 ESBC-krediittiä ilmaiseksi tai enemmän tallettaessaan enemmän aina 100 ESBC-krediittiin asti.

Pyydä kaveriasi tilin tekemisen ja tallettamisen jälkeen mailaamaan meille online@esbc.fi ja kertomaan nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä