Kategoria: Ajankohtaista

Kiekkokuume kohoaa kohti Leijonien kotikisoja

Järkipeluri,

Liigafinaali numero 5. Todennäköisesti liigakauden päättävään Tappara - TPS kamppailuun muhkea 8/10 kokonaispanostus ESBC Päivän Vetona

Kestotilaajaksi liittymällä saat ESBC Päivän Veto -suosituksen käyttöösi 2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 8,88 € - säästät saman tien siis lähes 6 € / 67 % suosituksemme hinnasta. ESBC Pick of The Day -tilaajaksi liittyminen säästää myös selvää rahaa ja tällä hetkellä on aktiivisena Bundesliigasta viikonlopulta jo suurin sijoituksemme. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

Monivedossa 20 000 € ilmaista rahaa jaossa Leijonien TV-taistossa & todennäköisesti liigakauden päättävässä finaalissa. ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme >>

"Kiitos teille! Aiemminkin on ollut hyviä turnauksia, mutta nyt osui aivan huikeasti! Finaalipelissä hävityt rahatkaan ei harmittaneet yhtään!"
- Olympialaiset High Roller -palvelumme tilaajan palaute jääkiekon olympiaturnauksen jälkeen 21.2.2022

Tässä viime päivien satoa jääkiekosta NHL:n puolelta:

26.4. ESBC We Bet:
Nashville +1,5 (1,51) 4,7/10
DAL-VGK draw (4,37) 0,8/10
Tampa Bay -2,5 (2,26) 2,6/10
Carolina +1,5 (1,43) 1,2/10
Boston -1,5 (3,71) 0,9/10
Edmonton +1,5 (1,56) 4,6/10
Pittsburgh - Edmonton Under 6,5(60min) (1,91) 1,8/10

25.4. ESBC We Bet:
Minnesota -2,5 (2,75) 2,3/10
Under 9,5 (1,11) 10,5/10

Viime aikojen osumien tai osumattomuuden sijaan oleellisinta on toki pitkän tähtäimen tulos. Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä lähes 13 000 vedon otoksessa - ei toki ole silti myöskään tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jalkapallon puolelta Bundesliigan ESBC Pick of The Day -suositukseen liittyen pelasimme Saksan legendaarisimpaan voimien mittelöön Der Klassikeriin tämän perjantaina ja lähetimme asiakkaillemme tietokirjeenkin tilaisuudesta:

23.4. ESBC Päivän Veto:
Bayern München -1,5 (1,92) Panos 4,4/10

Lauantaina pelipäivänä päivitimme ajankohtaiseen artikkeelimme tämän. Päivitys: ylikerrointa ei enää ole poimittavissa Pitkävedosta, kun Veikkaus on joutunut tiputtamaan Bayern München -1,5 (1,92) Panos 4,4/10 (1,82) suosituksemme kertoimen 1,75. Kerroinrajamme ollessa tuo 1,82 ei pelaaminen enää toki kannata. Maailmalta oli eilen suosituksemme tekohetkellä tarjolla hieman parempiakin etuja, mutta nyt myös maailmanmarkkina on nyt kääntynyt käytännössä ESBC PowerAI:n arvioon. (Maailman suurimman vedonvälittäjän closing line oli 1,76 eli markkina oli käytännössä kääntynyt juuri tasan arvioomme.)

Tilaajaksi liittymällä pääset etuoikeutettujen ensimmäisten joukkoon poimimaan pelejämme talteen.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä ja yleisiä kerroinpudotuksia. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiviisena ESBC Päivän Veto liigafinaaliin ja ESBC Pick of The Day viikonlopun Bundesliigaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan järkevän vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä