Kategoria: Ajankohtaista

Iloa tuo ilmainen raha & ilmaiskisa ESBC EPL Fantasy-mestari

Järkipeluri,

Rentouttava pizzaperjantai ja Hockey Night TV:n ääressä muuttuu vielä mukavammaksi, kun urheiluviihteen lisäksi voi jännittää edullisen 30 000 € ilmaisen rahan Monivedon osumista.

Bonuksen lisäksi etujamme nostaa kaikista kohteista löytyvät mittavat edut pelijakaumien vääristymistä. Hockey Night JYP - Tappara tarjoilee erinomaiset peli-ideat. ESBC PowerAI:n tarkkaan ja arvostettuun Liiga-analyysiin & pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

Eilisessä Liigan "alkulämmittely" Monivedossa Ässät - HPK 3-0 oli paras yksittäinen pelivalinta.

Liigassa olemme päässeet iloitsemaan viime päivinä parillakin harvinaisen muhkean panostuksen peli-ideamme osumalla:

15.2. ESBC Pick of The Day:
Ässät -1 (2,26) 4,1/10
Under 4,5 (2,06) 10,3/10
Massive 14,4/10 total stake - perfect score

14.2. ESBC Päivän Veto:
Tappara -2,5 (1,76) 10,7/10
Ystävänpäivän maksimaalinen panostus palkittiin

14.2. ESBC Päivän Veto:
Sport -0,5 (2,94) 4,3/10
Tasapeli (4,10) 1,1/10

Tänään ESBC Päivän Vetona on Liigan huippuottelu Jukurit - HIFK. Tilaajaksi liittymällä saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme löytyvään pelisuositukseen ja säästät selvää rahaa yksittäisostoon nähden.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme.

ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta etusivultamme.

Uutuus: ESBC EPL Fantasy-mestari

Kurkkaa linkin takaa osallistumisohjeet ja osallistu ilmaiseksi. Voit voittaa ESBC-krediittejä ja 30 viestin ESBC Päivän Veto -tilauksen.

Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana 100 % ensitalletusbonuksella vähintään tuon 10 ESBC-krediittiä ilmaiseksi tai enemmän tallettaessaan enemmän aina 100 ESBC-krediittiin asti.

Pyydä kaveriasi tilin tekemisen ja tallettamisen jälkeen mailaamaan meille online@esbc.fi ja kertomaan nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä yksittäisvedoissa ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä