Kategoria: Ajankohtaista

Hockey night perjantai Ilves - Tappara ja bonustakin jaossa

Järkipeluri,

Kaikkien aikojen Liiga-kausi meneillään meillä & asiakkaillamme
Vetoja: 132 kpl
Panokset: 492,4 yksikköä
Voitot: 543,3 yksikköä
Palautusprosentti: huima 110,3 %

Liigan SuperMonivedossa on jaossa 30 000 € bonusta Hockey Night Perjantai: Ilves - Tappara tarjoilee myös viihdettä koko rahalla TV:n ääressä. Todellinen herkkupala ja todennäköisesti tapahtumarikas taisto Tampereen herruudesta - mitä kannattaa poimia peleihin? Tarkkaan ESBC PowerAI -analyysiin ja pelijakaumien virheisiin perustuvat pelisuosituksemme löydät tutusti ESBC Mini-Mani-Monilta etusivultamme Moniveto-osion alta.

TV-taistoon myös mainio ylikerroin tarjolla Pitkävedosta, jonka saat ESBC Vetolinjana. Kuten myös Kärpät - KalPa ja Lukko - SaiPa. Käykö Kärpille taas kalpaten? Kumpi lähtee suosikkina taistoon? Kuinka suuri suosikki lennokkaasti pelannut Lukko on heikkoa SaiPaa vastaan kotonaan?

ESBC Pick of the Day is TPS - HIFK: Hot back-to-back matchup - on Wednesday we cashed in on HIFK, but what's value now?

Keskiviikkona iloitsimme asiakkaidemme kanssa näistä Liigan lunastuksista:

16.10. ESBC Vetolinja
HIFK -0,5 (2,14) 6,5/10
Tasapeli (4,30) 4,4/10

16.10. ESBC Vetolinja
Ässät - Kiekko-Espoo
Tasapeli (4,20) 1/10

Tilaamalla ESBC Pick of the Dayn nyt saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme International products -osion alta löytyvään pelisuositukseemme.

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Kaikki mainitut pelisuosituksemme sisältävät myös kerroinrajatiedostomme, jossa 1X2-arviomme ja kaikki tärkeimmät kerroinrajat mukaanlukien tulosvetokerroinrajat, joita voit hyödyntää Tulosvedossa ja tuossa 30 000 € bonusrahan Monivedossa. Lisäksi saatat etsimällä löytää maailmalta mahdollisesti lisäetujakin itsellesi joiltakin vedonvälittäjiltä.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin.

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X

ESBC Racing

Jorma Vuoksenmaa X

P.S. Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
✅ ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
✅ 100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä