Kategoria: Ajankohtaista

EURO 2024 D-lohkon ennakko

Ranska

Ranskan ESBC PowerAI Pelaajarating on kisojen toiseksi kovin Englannin jälkeen. ESBC PowerAI Ratingin kärkipaikalle joukkueen nostaa kuitenkin managerien vaikutukset pelivoimiin, sillä ikuisuuden vetovastuussa ollut Didier Deschamps on ESBC PowerAI Manageriratingissä plusmies, kun puolestaan Englannin Gareth Southgate on heikentävä tekijä erittäin vahvan pelaajiston peräsimessä.

Deschampsin käsissä on varsin tasapainoinen paketti, josta tärkeä keskikenttä ja hyökkäys erottuvat kuitenkin selvästi edukseen. Valtaosa avauksen miehistä on parhaassa kehitysiässään olevia Pelaajaratingiään nostaneita ja nostavia kavereita. Yksilöistä edukseen erottuvat ESBC PowerAI Pelaajaratingissä maailman paras jalkapalloilija Kylian Mbappé sekä huiman nousun huipulle tehnyt keskikentän Eduardo Camavinga. Myös ikää uhmaava ikinuori Antoine Griezmann kuuluu nuorten tähtien joukkoon avainpelaajaksi.

Lohkovoitto on todennäköinen ja jatkopaikka sen myötä lähes varma.

Hollanti

Hollannin ESBC PowerAI Pelaajarating on roimasti keskitason yläpuolella, mutta myös kaukana kärkijoukkueista. Aikoinaan kova ”sweeper”-puolustaja Ronald Koeman on ollut managerina viime vuoden alusta asti ja mies oli maajoukkueen puikoissa pari kautta myös 2018-2020. Koeman on ESBC PowerAI Manageriratingissä keskitason käskijä ja pelikirja on puolustusvoittoinen kuten pelaajaurakin.

Koemanin käsissä on myös kisojen kovimpiin kuuluva puolustus, joka ei kalpene edes suosikkien Englannin ja Ranskan rinnalla. Virgil van Dijk & Matthijs de Ligt muodostavat jopa kisojen kovimman toppariparin. Laitapuolustajat ovatkin sitten selvästi heikompia, mutta joukkueen keskitasoa silti. Kaikki kentän osa-alueet ovat kokonaisuutena oikein kivassa balanssissa – poislukien maalivahtipeli, joka erottuu selvänä Akilleen kantapäänä. Joskin ykkösvahdin tontin saanut Bart Verbruggen on parhaassa kehitysiässä ja miehen Pelaajarating on kovassa noususuunnassa – ja valtaosa avauskokoonpanon pelaajista on kivassa kehitysiässä.

2.sija on selvästi todennäköisin lopputulos ja jatkopaikka on erittäin todennäköinen.

Itävalta

Itävallan ESBC PowerAI Pelaajarating jää roimasti kisojen keskitason alapuolelle, mutta reilut pari vuotta peräsimessä ollut manageri Ralf Rangnick on saanut joukkueesta radikaalisti yksilötason summaan kovemman suoritustason irti viheriöllä, mikä on nostanut joukkueen ESBC PowerAI Ratingiä radikaalisti. Karsinnat ja valmistavat ottelut olivat täysin suvereeni esitys kokonaisuutena pelaajiston tasoon nähden.

Miehen käytössä on varsin tasapainoinen pelaajisto pois lukien maalivahti Patrick Pentz, joka on näihin karkeloihin hyvin köykäinen veräjänvartija. Vastapainoksi tärkeä keskikenttä on joukkueen vahvin osa-alue Konrad Laimerin ja Marcel Sabitzerin johdolla, joiden molempien Pelaajarating on kisojen keskitason yläpuolella. Kärjet ja maalintekovoima voivat muodostua myös ongelmaksi, kun etenkin eläkeikää kolkuttelevan Marko Arnautovicin Pelaajarating on jo laskusuunnassa. Kärkien kankeutta tosin kompensoi kivasti parhaassa kehitysiässä oleva hyökkäävä keskikenttämies Christoph Baumgartner, jonka kontribuutio maalintekoon on merkittävä.

3.sija ja jatkopaikka ovat todennäköisin tulos lohkovaiheen jälkeen.

Puola

Puolan ESBC PowerAI Pelaajarating jää hieman 50 rajapyykin huonommalle puolelle. Viime syksystä asti peräsimessä ollut Michal Probierz on ESBC PowerAI Manageriratingissä hyvin heikko, mikä pudottaa Puolan ESBC PowerAI Ratingiä radikaalisti. Karsinnat ja valmistavat maaottelut sujuivat käytännössä tasan noiden odotustemme mukaisella tasolla pelillisesti.

Puolalta löytyy kolme maailmanluokan miestä: maalivahti Wojciech Szczęsny, keskikentän Piotr Zieliński ja kärjestä ylivoimainen avainpelaaja Robert Lewandowski – tai ainakin teoriassa löytyy kärjestä, sillä avausottelusta mies on ainakin sivussa. Kaikki ovat jo uransa ehtoopuolella ja seniorikerhon Szczęsnyn sekä Lewandowskin ESBC Pelaajaratingit ovat jo laskusuunnassa. Siltikin Lewandowski olisi hyvässä pelikunnossa yhä kisojen kovimpien hyökkääjien joukossa. Puolustus ja keskikenttä ovat selvästi heikot osa-alueet ja todennäköisesti tärkeänä keskimmäisenä topparina pelaava Paweł Dawidowicz erottuu selkeänä heikkona lenkkinä yksilöistä.

Jumbosija on selvästi todennäköisin lopputulos ja jatkopaikka vaatisi jo selvää venymistä.

Ota ylläolevat tiedot hyötykäyttöön omissa analyyseissäsi.

Ilmaisvihje & maistiainen

Jos haluat päästä helpommalla, niin voit ottaa edun puolellesi ja katsoa myös kysymysmerkkien taakse ESBC PowerAI:n tarkoilla voittaja, jatkoon menijä ja joukkueiden pistemäärien arvioilla & pelisuosituksilla. Nyt uutuutena mukana myös arviomme jokaisen joukkueen eri sijoitusten todennäköisyyksille, jotka tarjoavat mielenkiintoista lisätietoa sekä mahdollistavat lisäetujenkin etsimisen eri vedonvälittäjien lohkovetovalikoimista:

Maksimaalisen hyödyn ja edun EURO 2024:stä saat tilaamalla EURO 2024 All Inclusive -kisapakettimme, jolla saat saman tien katseluoikeuden myös tuohon ylläolevaan pelisuositukseemme:

Tarjous on voimassa, kunnes ESBC sen poistaa, kuitenkin enintään 17.6.2024 asti.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä