Kategoria: Ajankohtaista

EURO 2024 C-lohkon ennakko

Englanti

Englannin ESBC PowerAI Pelaajarating on kisojen korkein, mutta manageri Gareth Southgaten matala ESBC PowerAI Managerirating pudottaa Englannin ESBC PowerAI Ratingissä 2.sijalle Ranskan taakse, kun Ranskan manageri Didier Deschamps myös puolestaan nostaa Ranskan Ratingiä. Karsinnat ja valmistavat maaottelut olivat pettymys pelillisesti, mikä laski Englannin Ratingiä hieman.

Tärkeä keskikenttä on kisojen vahvin, kuten myös hyökkäys. Noiden sektoreiden avauskokoonpanon pelaajat veteraani Harry Kanea lukuun ottamatta ovat kaikki kehitysikäisiä ja Pelaajaratingiään viime aikoina nostaneita sekä yhä nostaviakin pelimiehiä. Kanen ohella ehdoton avainpelaaja on Real Madridissa liekkeihin syttynyt Jude Bellingham eivätkä Declan Rice & Bukayo Sakakaan ole kaukana perässä. Maalivahtipeli on selvästi heikoin lenkki, mutta Jordan Pickford on kuitenkin kisojen keskitasoa hieman kovempi hänkin. Puolustus on oikein pätevä ja tasalaatuinen.

Lohkovoitto on hyvin todennäköinen ja jatkopaikka puolestaan lähes varma.

Tanska

Tanskan ESBC PowerAI Pelaajarating on hyvin auringontarkasti kisojen keskitasoa. Manageri Kasper Hjulmand on johtanut joukkuetta kohta neljä vuotta. Menestys ei tosin ole ollut läheskään käytössä olevan pelaajiston tasoista, vaan niin World Cup kuin myös karsinnat ja valmistavat maaottelut kokonaisuutena ovat pudottaneet Tanskan ESBC PowerAI Ratingiä kokonaisuutena suhteellisen selvästi. Nyt Kasperin käsissä on harvinaisen tasapainoinen pelaajisto, jolla menestysmahdollisuudet ovat hitusen paremmat.

Kaikki kentän osa-alueet ovat erinomaisen tasavahvoja eikä yhtään heikkoa lenkkiä löydy. Edukseen erottuvat puolustaja Andreas Christensen, keskikentän kehitysikäinen Morten Hjulmand sekä kärjestä kovimmassa kehitysiässä oleva nuori Rasmus Højlund, jonka ESBC Pelaajarating on noussut roimasti viime aikoina.

2.sija on todennäköisin lopputulos, mutta 3.sijalle jääminenkin on silti lähes yhtä todennäköinen tapahtuma. Jatkopaikka on silti hyvin todennäköinen.

Serbia

Serbian ESBC PowerAI Pelaajarating on Tanskaa korkeampi, mutta mutta manageri Dragan Stojkovicin matalahko ESBC PowerAI Managerirating sekä selvän pelillisen pettymyksen World Cup sekä karsinnat ja valmistavat maaottelut, ja managerin odotettavissa olevat epäoptimaaliset peluutusvalinnat, pudottavat joukkueen ESBC PowerAI Ratingin Tanskan alle. Myöskään topparit todennäköisesti heikoimpana lenkkinä eivät auta menestymismahdollisuuksia. Maalilla Vanja Milinković-Savić saanee Stojkovicin luoton, vaikka ESBC PowerAI Pelaajaratingin mukaan nuorempi Djordje Petrovic olisi pätevämpi valinta.

Näiden ongelmakohtien vastapainoksi keskikentältä ja hyökkäyksestä löytyy selvästi kisojen keskitasoa kovempiakin tekijöitä. Keskikentän Sergej Milinković-Savić sekä hyökkääjä Dušan Vlahović ovat selkeät avainpelaajat. Keskikentän parhaassa kehitysiässä oleva Lazar Samardžić ja hyökkääjä Aleksandar Mitrovic ovat myös vielä selkeästi kisojen keskitason yläpuolella. Nikola Milenković, Filip Kostić sekä Dusan Tadic ovat auringontarkasti kisojen keskitason pelimiehiä.

Todennäköisin sijoitus on 3., mutta 2.sijakaan ei ole kuin hieman epätodennäköisempi lopputulos. Jatkopaikka on hyvin todennäköinen.

Slovenia

Slovenian ESBC PowerAI Pelaajarating on Euroopan mittapuulla selvästi keskitasoa korkeampi, mutta näiden kovatasoisten kisojen kontekstissa se riittää vain heikoimpien joukkueiden joukkoon. Puolustusvoittoinen manageri Matjaz Kek ei pelin tasoa pysty yksilöiden tason summan yläpuolelle nostamaan. Karsinnat ja valmistavat ottelut olivat sen verran mittava pettymys pelillisesti ESBC PowerAI xG -mittareilla, että joukkueen ESBC PowerAI Rating on laskenut niistä hieman.

Kekin käsissä on kisojen vahvimpiin kuuluva maalivahti Jan Oblak, mutta tähtivahdin takana taso putoaakin sitten radikaalisti. Benjamin Sesko hyökkäyksestä on myös lähes kisojen keskitason pelimies. Vastapainoksi todella selkeät heikot lenkit löytyvät puolustuksen laidoilta, kun molemmat laitapuolustajat Jure Balkovec/ Erik Janza & Petar Stojanović/ Zan Karnicnik ovat radikaalisti joukkueen matalaa keskitasoakin heikompia. Lisäksi keskikentän Benjamin Verbic/ Timi Max Elsnik ovat vain hitusen puolustuksen heikkoja lenkkejä vahvempia ESBC PowerAI Pelaajaratingissä.

Keskitasoa hieman kovemmassa lohkossa jumbosija on ylivoimaisesti todennäköisin sijoitus ja myös suosikkitapahtuma. Jatkoon pääsy vaatisi suurta venymistä.

Ilmaisvihje & maistiainen

Jos haluat päästä helpommalla, niin voit ottaa edun puolellesi ja katsoa myös kysymysmerkkien taakse ESBC PowerAI:n tarkoilla voittaja, jatkoon menijä ja joukkueiden pistemäärien arvioilla & pelisuosituksilla. Nyt uutuutena mukana myös arviomme jokaisen joukkueen eri sijoitusten todennäköisyyksille, jotka tarjoavat mielenkiintoista lisätietoa sekä mahdollistavat lisäetujenkin etsimisen eri vedonvälittäjien lohkovetovalikoimista:

Kokonaispanostuksemme muhkea 16,6/10 maailmalle ja Pitkävedosta vielä tarjolle bonusveto tuon päällekin.

Maksimaalisen hyödyn ja edun EURO 2024:stä saat tilaamalla EURO 2024 All Inclusive -kisapakettimme, jolla saat saman tien katseluoikeuden myös tuohon ylläolevaan pelisuositukseemme:

Tarjous on voimassa, kunnes ESBC sen poistaa, kuitenkin enintään 17.6.2024 asti.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä