Kategoria: Ajankohtaista

EURO 2024 B-lohkon ennakko

Espanja

Espanjan ESBC PowerAI Pelaajarating riittää kisoissa 5.sijalle. Mainiosti menneet karsinnat ja valmistavat maaottelut ovat nostaneet joukkueen ESBC PowerAI Ratingin vielä suhteellisen selvästi pelaajiston tason yläpuolelle. Viime vuoden alussa manageriksi tullut Luis de la Fuente on ESBC PowerAI Manageriratingissä minimiinuksen mies.

Mies on kuitenkin saanut käsiinsä erittäin tasapainoisen pelaajiston, jossa ei ole yhtään heikkoa lenkkiä. Edukseen sen sijaan erottuvat kisojen parhaimmistoon kuuluvat keskikenttämiehet Rodri & Pedri.

Espanja on selkeä suosikki ottamaan lohkovoiton ja jatkopaikka on toki sen myötä erittäin todennäköinen.

Italia

Italian ESBC PowerAI Pelaajarating on rutkasti kisojen keskitason yläpuolella ja ESBC PowerAI Manageriratingissä korkealla oleva Luciano Spalletti on ollut puikoissa viime syksystä lähtien, mikä nostaa joukkueen ESBC PowerAI Ratingiä.

Spalletti on saanut kasattua paletin, jossa kaikki kentän osa-alueet ovat erinomaisessa tasapainossa ja lisäksi vielä yksilötkin ovat kaikki suhteellisen samantasoisia. Jos jotain heikkoutta haluaa löytää, niin maalintekovoima jää hieman muusta tasosta jälkeen.

Jatkopaikka on erittäin todennäköinen ja lohkovoittoonkin on suhteellisen hyvät saumat.

Kroatia

Kroatian ESBC PowerAI Pelaajarating riittää selvästi 50 rajapyykin paremmalle puolelle. 2017 asti managerina olleen Zlatko Dalicin johdolla viime World Cup oli kuitenkin sen verran heikkoa suorittamista odotuksiin nähden, että se rokottaa hitusen joukkueen ESBC PowerAI Ratingiä. Karsinnat puolestaan sujuivat niukasti yli odotustemme, mikä on nostanut Ratingiä takaisinpäin kohti pelaajiston tasoa.

Tärkeä keskikenttä on Kroatian selkeä vahvuus, kun ikinuoren aikoinaan maailman parhaankin Luka Modricin rinnalla ovat erittäin pätevät Marcelo Brozovic & Mateo Kovacic. Parhaassa kehitysiässä oleva puolustaja Josko Gvardiol erottuu niin ikään selvästi edukseen. Vastapainoksi laitapuolustajat Borna Sosa & Josip Stanisic ovat selviä heikkoja lenkkejä ja hyökkäys sekä maalintekovoima jäävät jälkeen selvästi joukkueen kokonaistasosta.

Jatkopaikka on silti hyvin todennäköinen.

Albania

Albanian ESBC PowerAI Pelaajarating on Euroopan keskitasoa, mutta näiden kisojen kontekstissa hyvin matala. Viime vuoden alusta asti vetovastuussa ollut Sylvinho ei myöskään ole mies, joka saisi miehistöstä sen yksilötasoa parempaa suoritustasoa irti – päinvastoin Albanian suoritustaso karsinnoissa ja valmistavissa maaotteluissa oli ESBC PowerAI xG -mittareilla katastrofaalisen heikko, vaikka kisapaikka onnekkaasti saavutettiinkin. Tuo matala suoritustaso on laskenut joukkueen ESBC PowerAI Ratingiä radikaalisti. Joukkueen pelityyli karsinnoissa oli poikkeuksellisen matalamaalinen ja sen ESBC PowerAI Maaliodotus onkin myös kisojen matalin.

Kaikki osa-alueet ovat kokonaisuutena erinomaisessa balanssissa, mutta puolustajat Mario Mitaj & Ardian Ismajli ovat selkeitä heikkoja lenkkejä. Selvästi joukkueen keskitasoa kovemmat avainpelaajat löytyvät kaikilta kentän osa-alueilta: puolustuksessa konkaritoppari Berat Djimsiti, keskikentällä kehitysikäinen Kristjan Asllani ja hyökkäyksessä niin ikään parhaassa kehitysiässä oleva Armando Broja.

Kovassa lohkossa jatkopaikka vaatisi vähintään yhtä onnekkaan ihmeen, kuin kisapaikkakin peliesityksiin nähden.

Ota ylläolevat tiedot hyötykäyttöön omissa analyyseissäsi. Jos haluat päästä helpommalla, niin voit myös ottaa edun puolellesi ESBC PowerAI:n tarkoilla voittaja, jatkoon menijä ja joukkueiden pistemäärien arvioilla & pelisuosituksilla:

Maksimaalisen hyödyn ja edun EURO 2024:stä saat tilaamalla EURO 2024 All Inclusive -kisapakettimme, jolla saat saman tien katseluoikeuden myös tuohon ylläolevaan pelisuositukseemme:

Tarjous on voimassa, kunnes ESBC sen poistaa, kuitenkin enintään 14.6.2024 asti.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä