Kategoria: Ajankohtaista

EURO 2024 alkaa - ESBC PowerAI:n futiksen arvokisat 115,7 %

Järkipeluri,

Jalkapallon arvokisojen koko ESBC PowerAI:n historian palautusprosentti on huima 115,7 %

Tuo historiallinen palautusprosentti ei ole ennuste eikä varsinkaan tae tulevasta menestyksestämme. Huolellinen ja huippuunsa hiottu esianalyysimme ainutlaatuisilla kokoonpanoilla pelattaviin arvoturnauksiin - yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - tekee arvoturnauksista meille kuitenkin tuotto-odotukseltaan aina erityisen odotettuja ja edullisia vedonlyöntivuoden kohokohtia.

Jääkiekon MM-kisoissa avasimme jo kuuman arvokisakesän kuumalla tuloksella:

Jääkiekon 2024 MM-kisojen saldo

  • Todella tuhti 369,0 yksikön panostus
  • Muhkea 433,3 yksikön lunastus
  • = palautusprosentti huima 117,4 %

Valmistavien maaotteluiden Hollanti - Islanti peli oli meidän onnistunut - ja tällä kertaa osunutkin - kenraaliharjoituksemme:

10.6. ESBC Pick of The Day:
Netherlands -1,5 (1,65) Stake 8/10

Nämä kisat avasimme jo eilen A-lohkon voittaja, jatkoon menijä ja joukkueiden pistemäärien vetojen todella tuhdilla 14/10 panostuksen ESBC We Bet -paketilla sekä nyt uunituoreella avausottelun ESBC Pick of the Dayllä. Löydät molemmat etusivultamme 'Internation products' -osion alta.

20 000 € ilmaista rahaa myös jaossa bonuksena Saksa - Skotlanti Tulosvedossa. ESBC Pick of the Day sisältää Kerroinrajatiedostomme, jossa on mm. tulosvetokerroinrajat, joita voit hyödyntää Tulosvedon ohella Monivedossakin.

Liity EURO 2024 All Inclusive -tilaajaksi etusivultamme

Maksimaalisen hyödyn ja edun EURO 2024:stä saat tilaamalla EURO 2024 All Inclusive -kisapakettimme, jolla saat saman tien katseluoikeuden myös tuohon yllä mainittuun pelisuositukseemme:

Tarjous on voimassa, kunnes ESBC sen poistaa, kuitenkin enintään 14.6.2024 klo 22:00 asti.

Liity EURO 2024 All Inclusive -tilaajaksi etusivultamme

Katseluoikeus kaikkiin urheiluvedonlyönnin tuotteisiimme sekä ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of the Day -tilauspalvelumme aktivoituvat automaattisesti heti tilaushetkellä Sinulle.

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of the Day suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' tai 'International products' -osion alta.

Vielä ehdit hyödyntämään 10 % talletusbonuksen ennen kisojen huomista avauspotkua. Saat bonuksen käyttämällä koodia EURO 2024 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa kisojen alkuun asti eli 14.6. perjantaihin 22:00.

Talleta täältä

Osallistu myös ilmaiskilpailuumme. Veikkaa kisojen avausviikonlopun tulokset ja voita ESBC:n himoittu EURO 2024 All Inclusive -paketti kahdeksan (8) pelin ajaksi 17.6. - 19.6. ma-ke (arvo 100 €)

Käy lukemassa ja ottamassa hyötykäyttöösi myös ilmaiseksi EURO 2024 A-lohkon ennakko.

Huiman arvokisamenestyksemme ohella on hyvä tiedostaa, että mitä saat ja mistä oikein maksat, kun ostat palveluitamme?

Tiivistetty ja helposti nappia painamalla hyötykäytettävä pelisuosituksemme on vain jäävuoren huippu. Pinnan alla konehuoneessa on kuitenkin tapahtunut todella paljon työtä ennen siihen pääsemistä. Se on myös syy siihen, miksi luotamme ESBC PowerAI analyysiimme kuin vuoreen - koska tiedämme kaikki tieteellisen tarkan tason tapahtumat jotka arvioomme ja sen myötä lopulta pelivalintaamme ja pelisuositukseemme ovat johtaneet.

Kuvasta saat kuvan siitä mitä näkyvän osan eli pelisuosituksen viivan alla piilossa on tapahtunut

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä ja kokemuksensa voitollisesta vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulostemme avulla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle ja itsellemme aina vain entistäkin tarkempaa analyysiä - ja sen seurauksena ylläpitää upean voitollinen koko ESBC PowerAI:n historian kattava pelimenestyksemme taso tulevaisuudessakin.

Käy kuuntelemassa Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta pelaajille -teoksen päivitettyä äänikirja versiota ilmaiseksi Spotifyssa: 4.1. Jalkapallo vedonlyöntilajina

Mitkä ovat maailman suosituimman vedonlyöntilajin perusperiaatteet? Entä kuinka europeleihin tai maaotteluihin tulee suhtautua, kun vertailudataa on vähän tarjolla? Miksi satunnaisuuden merkitys on jalkapallossa niin suuri, ja voiko osaava vedonlyöjä kääntää sen edukseen?

ESBC Tuotetarkkailija - tilaa tuore tieto suosituksistamme

Muokkaa profiiliasi -osiosta pääset valitsemaan mieleisesi tuotekategoriat ja Sinua kiinnostavat sarjat kätevästi ruksimalla.

Sen jälkeen saat tilitiedoissasi olevaan emailiin ilmoitukset aina kun kyseiset kriteerit täyttävä tuotteemme tulee tarjolle sivuillemme.

Voit valita esim. vain Pitkäveto ja Valioliiga ruksit, jos haluat vain Valioliigan pelivalintamme Pitkävetoon. Tai kätevästi myös vain kahdella napilla kaiken: "Haluan sahkoposti-ilmoitukset: Kaikki tuotteet" ja "Kaikki sarjat".

Asiakkaamme ovat toivoneet kätevää tapaa saada tuore tieto tarjolle tulleista tuotteistamme myös kätevien ja suosittujen SMS-tilauspalveluidemme ulkopuolisistakin pelisuosituksista.

Nyt se on mahdollista vain nappia painamalla - muistathan myös lopuksi painaa Tallenna -nappia.

Aktivoi henkilökohtainen ESBC Tuotetarkkailijasi

Tervetuloa mukaamme arvokisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X

ESBC Racing

Jorma Vuoksenmaa X

P.S. Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä