Kategoria: Ajankohtaista

EURO 2024 = 109,5 % - vielä ehdit huipennukseen mukaan

Järkipeluri,

ESBC PowerAI:n EURO 2024 saldo:

  • Todella tuhti 395,7 yksikön panostus
  • Muhkea 433,3 yksikön lunastus
  • = palautusprosentti huima 109,5 %

Semifinaalien ESBC PowerAI:n analyysit ja pelivalinnat ovat nyt tarjolla.

ESBC Päivän Vetona Hollanti - Englanti: Kisojen ylivoimaisesti suurin pettymys on ESBC PowerAI Pelaajaratingissä kisojen vahvimman pelaajiston omaava Englanti, jonka teoriassa huima hyökkäysvoima on ollut käytännössä kisoissa lähes olematon. Tuon havainnon ovat tehneet toki monet muutkin, mutta mitä kertoimien takia kannattaa nyt poimia peleihin?

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun ESBC Pick of the Day ja ESBC Päivän Veto suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä, mutta pääset katsomaan niitä tilaajana saman tien etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy 'Pitkäveto' -osion alta ja ESBC Pick of the Day löytyy 'International products' -osion alta

ESBC Pick of The Day Spain - France: Thrilling matchup of the tournament's most positive surprise vs the top team of the ESBC PowerAI Rating. Special factors tip the scale a lot, but at what direction? And which one is the favorite? And where are the +EV bets found?

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Monivedossa on erittäin edullinen +25 % kertoimet bonuskierros ja lisäbonuksena kisojen kutkuttavin taisto Espanja - Ranska kruunaa kierroksen huimilla lisäeduilla pelijakauman virheiden ansiosta.

Ilmaisvihje ESBC Mini-Mani-Monilta:

1. Espanja - Ranska

Ydintulokset:

  • ? - ? 3,6%
  • ? - ? 2,8%
  • ? - ? 1,6%
  • ? - ? 0,9%
  • 1 - 1 0,6%
  • 1 - 0 0,3%

% tuloksen perässä kertoo sen suhteellisen edullisuuden -
mitä suurempi %, sitä edullisempi pelivalinta.

Voit kurkata kysymysmerkkien taakse ja ottaa edun puolellesi ESBC PowerAI:n arvostettuuun ja tarkkaan arvokisa-analyysiin perustuvien pelisuosituksien avulla uudistuneelta ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutulta paikaltaan 'Moniveto' -osion alta etusivultamme

ESBC PowerAI -analyysit joukkueista

Espanja

Espanjan ESBC PowerAI Pelaajarating riittää kisoissa 5.sijalle. Mainiosti menneet karsinnat ja valmistavat maaottelut ovat nostaneet joukkueen ESBC PowerAI Ratingin vielä suhteellisen selvästi pelaajiston tason yläpuolelle. Viime vuoden alussa manageriksi tullut Luis de la Fuente on ESBC PowerAI Manageriratingissä minimiinuksen mies.

Mies on kuitenkin saanut käsiinsä erittäin tasapainoisen pelaajiston, jossa ei ole yhtään heikkoa lenkkiä. Edukseen sen sijaan erottuvat kisojen parhaimmistoon kuuluvat keskikenttämiehet Rodri & Pedri.

Ennen kisojen alkua Espanja oli selkeä suosikki ottamaan lohkovoiton ja jatkopaikka oli toki sen myötä erittäin todennäköinen.

Pelit ovat sujuneet selvästi odotuksiamme korkeatasoisemmalla pelillä, mikä on nostanut suhteellisesti hyvin selvästi joukkueen Ratingiä.

Ranska

Ranskan ESBC PowerAI Pelaajarating on kisojen toiseksi kovin Englannin jälkeen. ESBC PowerAI Ratingin kärkipaikalle joukkueen nostaa kuitenkin managerien vaikutukset pelivoimiin, sillä ikuisuuden vetovastuussa ollut Didier Deschamps on ESBC PowerAI Manageriratingissä plusmies, kun puolestaan Englannin Gareth Southgate on heikentävä tekijä erittäin vahvan pelaajiston peräsimessä.

Deschampsin käsissä on varsin tasapainoinen paketti, josta tärkeä keskikenttä ja hyökkäys erottuvat kuitenkin selvästi edukseen. Valtaosa avauksen miehistä on parhaassa kehitysiässään olevia Pelaajaratingiään nostaneita ja nostavia kavereita. Yksilöistä edukseen erottuvat ESBC PowerAI Pelaajaratingissä maailman paras jalkapalloilija Kylian Mbappé sekä huiman nousun huipulle tehnyt keskikentän Eduardo Camavinga. Myös ikää uhmaava ikinuori Antoine Griezmann kuuluu nuorten tähtien joukkoon avainpelaajaksi.

Ennen kisoja lohkovoitto oli todennäköinen ja jatkopaikka sen myötä lähes varma.

Kisat ovat sujuneet kokonaisuutena auringontarkasti odotuksiemme mukaisella tasolla pelaten ja siten Rating on pysynyt vakiona.

Maksimaalisen hyödyn ja edun EURO 2024:stä saat tilaamalla EURO 2024 All Inclusive -kisapakettimme, jolla saat saman tien katseluoikeuden myös tuohon ylläolevaan pelisuositukseemme. kisojen huipennus haltuun nyt vain 88,88 €

EURO 2024 ohella myös Copa American huipennus kuuluu hintaan.

Tarjous on voimassa, kunnes ESBC sen poistaa, kuitenkin enintään 10.7.2024 asti.

"Tieto on valtaa.", kuten filosofi Francis Bacon aikoinaan päätteli. Tietotekniikka on oiva apuväline paikkansapitävien #betsit-päätelmienkin tekemiseen satunnaisuuden seasta. Opi lisää ilmaiseksi Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta pelaajille äänikirjan luvusta:
6. Tietotekniikka urheiluvedonlyönnissä

Kuinka käsitellä erilaisia tietokantoja urheiluvedonlyönnissä? Entä millaisia vaaroja strategioiden ylivirittäminen voi tuottaa? Tässä kappaleessa avataan tarkemmin hyviä ja huonoja tunnuslukuja, Monte Carlo -menetelmien käyttöä sekä maaliodottamien laskemista. Lisäksi pohditaan, että mikä selitti Leicesterin ihmeen, eli Valioliigamestaruuden kertoimella 5000x. Entä mitä tarkoittaa pahamaineinen robottipeli?

Vedonlyönnissäkin on aina hyvä muistaa, että tulokset eivät ole omassa hallinnassa - tinkimätön työnteko ja itsensä kehittäminen sen sijaan ovat.

Tervetuloa mukaamme kehittämään myös itseäsi ja vedonlyöntimenestystäsi arvokisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X

ESBC Racing

Jorma Vuoksenmaa X

P.S. Oletko tyytyväinen palveluihimme? Haluaisitko suositella meitä kavereillesi?

Jos vastauksesi on kumpaankin kyllä, niin nyt se kannattaa viimeistään toteuttaa, sillä palkitsemme Sinut 10 ESBC-krediitillä, kun kaverisi tekee ESBC-tilin ja tallettaa vähintään 10 ESBC-krediittiä.

Kaverille kannattaa myös mainita, että hän saa uutena asiakkaana:
ILMAINEN 3 picksin ESBC Päivän Veto -tilaus
100 % ensitalletusbonus (max. 100 €)

Ohjeet kaverille:

1) Rekisteröidy
2) Talleta (min 10 €)
3) Mailaa online@esbc.fi ja kertoo nimesi tai ESBC-käyttäjätunnuksesi, niin lisäämme Sinulle 10 ESBC-krediittiä kiitoksena.

Win-win situation.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä