Kategoria: Ajankohtaista

ESBC PowerAI:llä osumia & etuja jalkapallosta

Järkipeluri,

Jalkapallokauden huipennus lähestyy niin maailman kovimmissa kansallisissa sarjoissa kuin myös titaanien taistossa Mestarien liigassa - tämän illan ratkaisevista 2.osaotteluista erinomaiset peli-ideat kummastakin. Lue lisää alempaa ja tule mukaan Mestarien liigan vedonlyönnin etujoukkoihin edullisesti.

Meille ja Sinulle tämä tarjoilee ESBC PowerAI -analyysillämme edullisia sijoitustilaisuuksia erilaisten motivaatiotilanteiden ja kokoonpanokokeilujen kautta. Lisäksi kaikki kauden aikana nähdyt peliesitykset ovat ESBC PowerAI xG -mittarien ja tilastollisen päättelyn metodien yhteistyöllä hioneet joukkueiden ESBC PowerAI ratingit vastaamaan tämän hetkistä iskukykyä mahdollisimman tarkasti. Myös kokoonpanotietoihin menetelmämme pystyy reagoimaan tarkasti.

Tämä ei toki tarkoita sitä, että pelaisimme joukkueita jotka ovat esiintyneet edukseen ja nostaneet ESBC PowerAI ratingiään tai joukkueita joiden suuntaan kokoonpanotiedot kääntävät vaakakuppia tai joukkueita joilla on motivaatioetu ottelussa.

Sen sijaan kertoimenlaskijamme käsittelevät kaiken oleellisen tiedon ja muuttavat sen ESBC PowerAI:n avulla numeromuotoon. Kaikkien oleellisten tekijöiden yhteisvaikutukset menetelmämme avulla integroimalla lopputuloksena on mahdollisimman objektiivinen todennäköisyysarviomme. Sen jälkeen katsomme mitä mieltä vedonlyöntimarkkina on asiasta - ja pelaamme sekä suositamme Sinulle juuri sitä pelivalintaa, josta etua kulloinkin sattuu löytymään.

Tässä esimerkiksi viikonlopulta erittäin makoisa ESBC Päivän Veto:

Tässä viikonlopun muuta satoa:

8.4. Sevilla -1,5 (2,58) Stake 4,3/10

9.4. Tottenham 0 (1,74) Panos 6/10

9.4. Leeds 0 (1,97) Panos 2,5/10

10.4. Liverpool +0,75 (1,67) Stake 2/10

Mestarien liigasta puolestaan viime viikolta nämä 1.osaotteluiden pelivalintamme:

5.4. Real Madrid -0,5 (3,86) Stake 1,6/10 & Real Madrid +0,5 (1,80) Stake 6,4/10

5.4. Liverpool -1,5 (2,22) Panos 1,9/10

Tämän illan ratkaisevista 2.osaotteluista erinomaiset peli-ideat kummastakin:

ESBC Päivän Veto: Bayern München - Villarreal

ESBC Pick of The Day: Real Madrid - Chelsea

Kestotilaajaksi liittymällä saat ESBC Päivän Veto -suosituksen käyttöösi 2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 8,88 € - säästät saman tien siis lähes 6 € / 67 % suosituksemme hinnasta. ESBC Pick of The Day -tilaajaksi liittyminen säästää myös selvää rahaa. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksitäältä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset illan Mestarien liigan SuperMonivetoon. Löydät sen klo 20:00 alkaen huomistenkin otteluiden analyysimme valmistuttua etusivultamme >>

Tähänastinen yli 103 % tuloksemme erittäin mittavassa lähes 13 000 suosituksen otoksessa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

  • 28,88 € / 7 viestiä

  • 78,88 € / 21 viestiä

  • 88,88 € / 30 viestiä

  • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

  • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

  • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %
  • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

  • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

  • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

  • 34,88 € / 7 picks
  • 128,88 € / 30 picks

  • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

  • 7 pick subscription saves you at least 15 %

  • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

  • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

  • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiviisena kaksi ESBC Päivän Vetoa ja yksi ESBC Pick of The Day Mestarien liigaan sekä ESBC Päivän Veto NHL:ään Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan järkevän vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä