Kategoria: Ajankohtaista

ESBC Focus: Atletico Madrid - Inter

Atletico Madrid

Maailma muuttuu, mutta Atletico Madrid pysyy vakiona. Harvinaisen pitkäaikainen manageri Diego Simeone jatkaa ja pelaajiston tasokin pysy lähes muuttumattomana. Perinteinen 3.sija oli jälleen varsin todennäköinen lopputulos esikausianalyysimme mukaan. Kauden alun jälkeen avainpelaaja João Félixin lainaaminen kilpailija Barcelonalle pudotti joukkueen Ratingiä, mutta Alvaro Morata onkin osoittautunut João Félixin nappisten veroiseksi täyttäjäksi, nostaen ESBC PowerAI Pelaajaratingiään selvästi kauden kuluessa. Kokonaisuutena Atletico Madrid on pelannut auringontarkasti odotustemme mukaisella tasolla, niin LaLigassa kuin myös UEFA Champions Leaguessa.

Inter

Inter lähti kauteen kakkossuosikkina ESBC PowerAI Ratingissä hieman arkkivihollisensa AC Milanin takaa. Kausi on sujunut todella upeasti ESBC PowerAI xG -mittareilla, ja Inter on kiilannut Serie A:n Ratingin kärkeen nostaen Ratingiään radikaalisti. UEFA Champions Leaguen puolellakin otteet ovat olleet positiivisia tuohon huimaan tason nostoonkin nähden.

Kokoonpanotiedot ja muut erikoistekijät

1.osassa Inter suorastaan jyräsi Atletico Madridin voittaen ESBC PowerAI xG:t huimin 2,29 – 0,62 lukemin. Maalit jäivät kuitenkin yhteen ja 1-0 tuloksen myötä Atletico Madridilla on vielä kohtalaisesti toivoa. Tuo 1.osan hyvin ala-arvoinen peliesitys tosin himmentää toivonkipinää ESBC PowerAI:ssä selvästi.

Kokoonpanotiedot kääntävät vaakakuppia valtavasti vieraille ja erikoistekijät laskevat maaliodotusta hyvin paljon.

Inter lähtee otteluun näistä lähtökohdista suosikkina ja maaliodotus on hyvin matala.

5 000 € ilmaista rahaa jaossa Tulosvedossa

Tarkan ESBC PowerAI analyysin saat itsellesi alta:

Sisältää kerroinrajatiedostomme
(1X2-arviomme ja kaikki tärkeimmät kerroinrajat mukaanlukien mm. tulosvetokerroinrajat, joita voit hyödyntää Tulosvedossa ja/tai Monivedossa.)

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä