Kategoria: Ajankohtaista

Ensimmäinen kierros on pelattu, mutta vauhti vain kiihtyy!

Peliystävä,

MM-kisojen avauskierros on nyt pelattu. Ensimmäisen viikon peleissä näimme dramaattisia käänteitä, hienoja maaleja ja sitkisteleviä altavastaajia. Taisipa myös VAR-videotarkastus tulla tutuksi jalkapallofaneille ympäri maailman.

Ensimmäinen kierros sujui hyvin myös meidän ja asiakkaidemme pelien suhteen. Jo avausottelussa pääsimme juhlimaan Venäjän paraatimarssia overin merkeissä. Seuraavana päivänä suuri yleisö oli ylireagoinut Espanjan valmentajauutisiin, mutta Ronaldon uskomaton show riisti viime hetkillä voiton käsistämme. Sittemmin löysimme etua mm. Tanskasta ja Islannista, hyvällä menestyksellä.

Ensimmäinen kolmannes lohkovaiheen peleistä on pelattu, mutta pelikohteet paranevat entisestään. Etua pääsemme ammentamaan yhä tarkasta esianalyysitamme, mutta nyt mukaan astuu lisäksi pelikansan ylireaktiot ensimmäisen kierroksen tuloksiin. Edullista pelattavaa tulee löytymään siis entistä enemmän.

21.6. ESBC Päivän Veto, ILMAISVIHJE: Kroatia (3,95) (0 - 3)

Kisojen ajan löydät etusivultamme www.esbc.fi päivittäin edullisimmat pelikohteet. Sieltä löydät myös suositut kisapaketit, joiden hinnat on nyt päivitetty turnauksen edettyä.

Anna ESBC PowerAI:n ja kertoimenlaskijoidemme tehdä työ puolestasi ja ota etu puolellesi.

Nauti kesästä ja huippupeleistä, juhannusta unohtamatta!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä