Kategoria: Ajankohtaista

Colossusbets-NHL - meidän peli

Peliystävä,

menestyksekästä, onnekasta ja onnellista uutta vuotta 2021 Sinulle!

Pidin pitkän joululoman, jonka aikana otin totaalisen irtioton urheilusta ja vedonlyönnistä. Keskeytin kuitenkin lomani hieman etuajassa, jotta ehdin ESBC:n henkilöstön kanssa valmistautumaan täydellisesti HetkinenTV:n NHL-ennakon kuvauksiin. Niistä lisää myöhemmin, mutta olen NHL:stä yhä yhtä innoissani kuin noin 30 vuotta sitten Vegasissa voitokkaan NHL-vedonlyöntiurani alkumetreillä.

Nykyään ESBC PowerAI yhdistettynä henkilöstömme ammattitaitoon ja kokemukseen on voittanut vedonvälittäjät jatkuvasti NHL-analyysin tarkkuudessa.

Sen avulla olemme omistaneet Colossusbetsin NHL-poolit ja uskomme vakaasti omistavamme ne myös tulevaisuudessa.

Sama analyysi on seulonut ja seuloo jatkossakin asiakkaillemme positiivisen odotusarvon peli-ideoita NHL:n yksittäisvedoista - niin Pitkävedosta kuin maailmaltakin.

Kausi avattiin lähes täydellisesti. Peräti 4/5:stä ottelusta tiliä meille ja asiakkaillemme.
Lue lisää>>

Sen kunniaksi tarjoamme nyt 10 % talletusbonuksen, jonka avulla Sinäkin pääset edullisemmin hyötymään analyysistämme. Saat bonuksen käyttämällä koodia NHL2021 (minimitalletus 10 €, maksimi 1000 €). Bonus on voimassa ma 18.1. klo 18:18 asti
Talleta täältä >>

Ensi yönä Monivedossa paikka hyödyntää tuota tarkkaa analyysiä Veikkauksen poolipeleistä Monivedossa. ESBC Mini-Mani-Monin - kuten kaikki muutkin pelisuosituksemme - löydät tutusti etusivultamme >>

Reilu vuosi sitten kirjoitettiin pala suomalaista NHL-vedonlyöntihistoriaa, kun Jorma Vuoksenmaan kimppa Colossusbetsillä voitti upeat 24 073,36 €

Asiakkaamme lähettikin meille mieltä lämmittävän palautteen:

"Hei, ostin 2,79 €:n panoksella 46,5%:n osuuden Vuoksenmaan NHL kimppaan ja tänä aamuna oli Colossusbetin tililläni 6.400€, eikä siinä ollut vielä kaikki: viimeisen pelin päätyttyä kilahti tilille reilut 4.500 € lisää.

Joululahjasuunnitelmiini teen pientä viilausta ja joulun ajan ruokavalio on pääpiirteissään kinkkua, punkkua ja voiton myötä konjakkia.

Suuret kiitokset tästä ja myös syksyn monivetovoitoista, sekä oikein mukavaa joulua teille!!!" -AK

Vaikka yksittäiset voitot ja varsinkin ylläolevan kaltaiset suurvoitot ovat sattuman armoilla, ei ESBC:n NHL-menestys pidemmällä aikavälillä ole sattumaa.

ESBC:n perustaja Jorma Vuoksenmaa aloitti NHL-vedonlyönnistä voittamisen jo vuonna 1988 ja nyt 30 vuotta myöhemmin menetelmämme ovat tarkempia kuin koskaan.

Samaan aikaan, kun Jorma Vuoksenmaan hallinnoimat Monivetokimpat tekevät tuhojaan Colossusbetsillä, ovat ESBC:n asiakkaat päässet nauttimaan analyysimme hedelmistä myös yksittäisvetojen puolella.

Vasta vuosikymmenen otos kertoo, onko meillä etu ColossusBetsin NHL-peleissä – niin vaikeita jääkiekkopoolit ovat. Alku on kuitenkin ollut meille onnekas.

Jorma Vuoksenmaa

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

PS. Yleisempää tietoa ColossusBetsin NHL-vedonlyönnistä:

ColossusBets reilu vuosi sitten maailmanlaajuisen NHL-veikkauksen. Nyt jääkiekkovetoja pelataan samaan pottiin mm. Suomesta, Afrikasta, Filippiineiltä ja Englannista.

Colossuksen NHL-peleissä veikataan otteluiden voittomarginaaleja varsinaisella peliajalla. Neljän maalin voitot ja suuremmat on niputettu yhteen ryhmään.

P4-pelissä veikataan neljän NHL-ottelun voittomarginaaleja. Pelissä saa pieniä lohdutusvoittoja jo kolmella oikealla tuloksella. Viikonloppuina järjestettävässä P6-veikkauksessa on vastaavasti tiedettävä kuusi tarkkaa maalieroa päävoiton saamiseksi. Tässä pelissä jaetaan voittoja myös viisi- ja neljä oikein veikanneille.

Suomalaisilla NHL-vedonlyöjillä on luultavasti kokemusetu Colossuksen alkavissa peleissä. Vuosia kiekkovetoja lyöneet suomalaiset osaavat arvioida NHL:n voimasuhteita kilpailevia veikkaajia paremmin. Pelaajien tuntemus helpottaa myös kokoonpanomuutosten merkitysten arvioimista. Colossuksen peliformaatti palkitsee erityisesti maalivahtien tason tajuamisen. Juuri voittomarginaalien todennäköisyysjakaumaan maalivahtien vaihdokset vaikuttavat ällistyttävän paljon.

Omissa kimpoissani parhailta ovat näyttäneet ne, missä yksi tai kaksi tasapeliä yhdistyy yhteen yllättävään tulokseen. On myös mahdollista, etteivät ulkomaiset veikkaajat tajua täysin, kuinka paljon kahden ja nykyisin myös kolmen maalin voittomarginaalit lisääntyvät, kun maalivahti tavataan ottaa tappioasemassa pois yhä aiemmin.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä