Kategoria: Ajankohtaista

50 000 euroa lisättyä rahaa monivedossa + Talletusbonus!

Peliystävä,

MM-Kisat potkaistiin eilen käyntiin, ja millä tavalla!

Isäntämaa pyyhki hurmiossa tieltään Saudi-Arabian lukemin 5-0. Maalijuhlat sopivat myös asiakkaillemme, sillä Highroller -pakettimme suositteli pelaamaan overia, etuja löytyi myös Venäjän voitoista!

Yksi ottelu on nyt pelattu, mutta juhlaa on jäljellä vielä 63 ottelun verran. Vielä ehdit siis mukaan voittamaan! Hereillä kannattaa olla jo tänään perjantaina ja lauantaina, kun Veikkaus on lisännyt molempien päivien futismonivetoihin 50 000 euroa lisättyä rahaa. Tietokoneemme etsii tuhansien eri kombinaatioiden joukosta alipelatut rivit, ja edullisimmista muodostamme ESBC:n systeemisuosituksen. Myös tulosvedoista löytyy voitettavaa, kun Veikkaus lisää kisojen ajan päivän mielenkiintoisimpaan otteluun niin ikään 50 000 euroa jaettavaa. Pelisuositukset niin tulos- kuin monivetoihin tulet löytämään kotisivultamme. Highroller-, bonustulosveto- ja muutkin kisapaketit ovat yhä myynnissä.

Asiakkaanamme voit hyödyntää vuosien vedonlyöntikokemustamme, tutkimustietoamme ja ainutlaatuista työkaluamme ESBC PowerAI:ta! Otimme menetelmän käyttöön EM-kisoissa 2016, ja jälkikäteen uskottavuusfunktioin tehdyssä tarkastelussa PowerAI:mme peittosi suvereenisti niin vedonlyöntimarkkinan kuin yksittäiset vedonvälittäjätkin. Menetelmää on kehitetty entisestään kahden vuoden ajan, ja kesän kisoissa pääsemmekin nauttimaan ESBC PowerAI:n täysistä hyödyistä!

Myös me ESBC:llä olemme lähteneet bonusriehaan mukaan, juhlan kunniaksi lisäämme krediittejä ostaessasi talletukseesi 10% kaupan päälle. Käytä tallettaessasi bonuskoodia MM2018 . Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain kisojen ensimmäisen kierroksen loppuun, tiistai 19. kesäkuuta klo 21.00 asti.

Voitokkaita kisoja toivottaen,

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä


Lunasta 10% etusi ja talleta bonuskoodilla MM2018 täältä >>

ESBC Monivetolinja antaa sinulle ison etumatkan pelikansaan nähden:

  • tarkat 1X2 -prosenttiarviomme
  • sanalliset perustelumme
  • matemaattisesti edullisimmat yksittäiset pelitulokset
  • geneettisiin algoritmeihin perustuvilla menetelmillä optimoidut systeemisuosituksemme. Monivedossa sopivan vaikeusasteen tulosten yhdistely on avainasemassa edullisessa pelikokonaisuudessa.
  • jopa ylikertoimisia suojausideoita yksittäisvetoihin

Löydät ESBC Monivetolinjan ja ESBC Mini-Mani-Monin tutusti etusivultamme >>

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä