Kategoria: Ajankohtaista

40 000 € bonusta Veikkausliigan Monivedossa

Järkipeluri,

"Kierroksen erikoisuutena ovat Valioliigan otteluiden keskinäinen riippuvuus motivaatioiden suhteen: jos City voittaa aiemmin pelattavan ottelun, niin Aston Villan haaveet sarjapaikan säilyttämisestä pysyisivät elossa pisteelläkin. Jos taas City ei voita, niin Villan putoaminen varmistuu, mikä vie motivaation ja nostaa selvästi Arsenalin voittotodennäköisyyttä sekä ottelun maaliodotusta. Tästä johtuen nyt Cityn voittojen kautta tehdyissä riveissä kannattaa käyttää pelkästään 1X-lukemia toisessa kohteessa, sillä Arsenal on siinä tapauksessa todella räikeästi ylipelattu. Puolestaan 1.kohteen 1X-lukemien seuraksi kannattaa pelata myös Arsenalin voittoja ja ruksia 2.kohde varsin tasapuolisesti sekä hyvin runsasmaalisesti. 3.kohde kannattaa molemmissa tapauksissa ruksia varsin neutraalisti eli todennäköisyysjakauman mukaisesti eli vahvasti Milan-painotteisesti."

Näin kerroimme tiistain ESBC Mini-Mani-Monin 'kierros kokonaisuutena' -kuvauksessa.

1 Watford 0 – 4 Manchester C
2 Aston Villa 1 – 0 Arsenal
3 Sassuolo 1 – 2 Milan
Kerroin 2 923,67

Olitko sinäkin mukana?

Tänään kannattaa ainakin olla mukana, sillä Veikkaus jakaa 40 000 € ilmaista rahaa Veikkausliigan SuperMonivedossa. Tarjolla yhdessä ottelussa mm. mainio tilaisuus yhdistää Monivedon ja Pitkävedon edut synergisesti.

ESBC Mini-Mani-Monin löydät tutusti etusivultamme >>

Ilmaisvihje: 3: TPS - HJK

TPS nousi sarjaan karsintojen kautta oltaan kakkonen Ykkösessä. Pistesaalis ei ollut läheskään niin vakuuttava kuin suoralla nousijalla Hakalla, mutta FC Haka pelasikin superkauden, eikä siihen ole syytä tuijottaa liiaksi. Tommi Pikkarainen TPS:n jatkaa valmentajana miehistö pysyi melko hyvin kasassa. Materiaali vaikuttaa köykäiseltä ja kapealta Veikkausliigan vaatimuksiin, joten TPS:llä tulee olemaan haastetta sarjapaikan uusimisessa. Tässä ottelussa sillä on jonkin verran kokoonpanohuolia. Kolmesta ottelusta on alla kolme tappiota, eikä vastus ainakaan helpotu tässä. HJK:n viime kausi meni reippaasti alle odotusten ja Klubissa tehtiin paljon satsauksia tähän kauteen. Vaikka joukkueessa on paljon vaihtuvuutta, niin tämän kauden hankinnat ovat monet jo tuttuja Veikkausliigasta, joten parannusta on perusteltua odottaa. Kokonaisuutena materiaali on selkeästi muita seuroja edellä ja lisäksi myös todella leveä, mikä tuo valmentaja Koskelalle kaivattuja optioita tulevassa otteluruuhkassa. HJK:n on kauden suurin mestarisuosikki. Kausi avattiin kahdella voitolla, mutta viimeksi toinen turkulaisseura Inter palautti HJK:n maan pinnalle. Kokoonpanotilanne Klubilla on hyvä.

Tähän kohteeseen HJK:ta on pelattu liikaa ja parhaat edut ovat alipelatuissa 1X-tuloksissa. KV-markkinassa on tarjolla rajatapauksia HJK:n puolelta. Yksi mahdollinen strategia on pelata Monivedot TPS:n venymisen kautta ja samalla pelata HJK:ta vaikkapa -1,25 tasoituksella, jolle kerroinrajamme on 2,05.

1X2-todennäköisyydet: 10,6 % - 20,6 % - 68,8 %. Parhaat yksittäiset tulokset järjestyksessä: 0-1, 0-0, 1-1, 1-0, 2-1, 2-2. Voit kierrättää myös seuraavia tuloksia riveissäsi: 1-2, 2-0.


Viikko on alkanut yksittäisvetojen puolella jo voitokkaasti:

20.2. ESBC Pick of The Day:

Pick of the Day: Wolves -1 (1,97) Stake 6,5/10 (Fair odds 1,79). Motivation, schedule, class difference and injuries favor the home team.
Tulos (2 - 0)

21.2. ESBC Päivän Veto:

Päivän Veto, Premier: 336:1 Aston Villa -0,5 (3,50) Panos 1,6/10 (Kerroinraja 3,29). Huom, tämä kannattaa pelata ennen klo 20 alkavaa Watford-City ottelua
Tulos (1 - 0)

21.2. ESBC Pick of The Day:

Pick of The Day, Serie A: AC Milan -1 (2,55) Stake 4,4/10 (fo 2,34) & Under 3,25 (1,94) Stake 4,8/10 (fo 1,85) Sassuolo's attack is likely severely handicapped. push & push/ Tulos (1 - 2)

Yhteispanostus oli 17,3 yksikköä ja kokonaispalautus 29,9 yksikköä.

Veikkaus joutui jälleen kerran pudottamaan Aston Villan kerrointa eilen illalla. Myös kansainvälisillä vedonvälittäjillä sekä Wolvesin että Milanin korkeiden etujen kertoimet putosivat lopulta ennen otteluiden alkua käytännössä arvioihimme. Arvioidemme taustalla on ainutlaatuinen ja itse (jatkuvasti) kehittämämme ESBC PowerAI.

Kerroinpudotukset pelisuosituksillemme ovat yleisiä ja tilaajana olet etuoikeutettujen joukossa, kun saat tekstiviestillä suosituksemme 15 min ennen kuin se tulee yleiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat kertoimet talteen.

Tilauspalvelumme:

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä