Kategoria: Ajankohtaista

40 000 € bonusta & Huuhkajien hetki tehdä historiaa!

Järkipeluri,

MM-karsintojen viimeinen kierros ja Huuhkajien hetki tehdä historiaa!

Historian siipiä eivät Huuhkajat helpolla havisuta ESBC PowerAI ratingissä maailman vahvinta jalkapallomaata vastaan, mutta mahdollisuudet ovat silti toki olemassa. Mahdollisuuksia nostavat mukavasti kokoonpanotiedot ja ennen kaikkea maksimaalinen motivaatioetu, kun Ranska varmisti jo lohkovoittonsa ja kisapaikan.

Mahdollisuuksien mahdollisimman tarkka analysointi - ja niiden vertaaminen pelijakaumiin - on kuitenkin avainasemassa 40 000 € ilmaisen rahan SuperMonivedossa, josta onkin tarjolla harvinaisen edullista lisäjännitystä jo ennestään erittäin kutkuttaviin kisastudiotunnelmiin. ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee arviomme sekä strategiset pelisuositukset ja parhaat yksittäiset pelitulokset. Löydät sen tutusti etusivultamme >>

Tänään onkin täydellinen paikka hakea jatkoa eilisen MM-karsintojen Monivedon unelmakierrokselle. Näin kerroimme eilen asiakkaillemme:

"Mainio kierros jonka kulmakivenä on selvästi alipelattu jättisuosikki Sveitsi ja erityisesti sen murskavoitot. Italiaa ja 0-0 tasapeliä erittäin vahvasti peleihin myös ja 2.kohteessa ohipeli Tanskasta upea idea..."

1 P-Irlanti 0 – 0 Italia:
"0-0 - paras yksittäinen pelitulos"

2 Skotlanti 2 – 0 Tanska:
"2-0 - 4.paras yksittäinen pelitulos"

3 Sveitsi 4 – 0 Bulgaria:
"4-0 - paras yksittäinen pelitulos"

Kerroin 3107,70

Pohjois-Irlannin venymisestä iloitsimme myös yksittäisvetojen puolella.
ESBC We Bet: Northern Ireland +1,75 (1,93) Stake 2,8/10

ESBC PowerAI-analyysi löysi muhkeaa etua myös maailmalta Lohko G:n kutkuttavaan ratkaisukamppailuun Hollanti - Norja. ESBC Pick of The Day -tarjolla taistoon 8,88 € hintaan, mutta liittymällä tilaajaksi saat katseluoikeuden sivuiltamme löytyvään pelisuositukseen samantien selvästi edullisemmin - kestotilaajana säästät jopa yli puolet hinnasta. (SMS:ää ei tule, kun suositus on jo aktiivisena)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä >>

Suositut SMS-tilauspalvelumme ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin. Tilaajana saat parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Ainutlaatuinen esianalyysimme yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - ovat etujemme kulmakivet. Niin turnauksissa kuin myös sarjoissakin.

Turnausten lyhyissä otoksissa sattumalla on suuri rooli ja yhden sarjan koko kauden mittaisissakin otoksissa onnen osuus on merkittävä. Sen sijaan tässä 19.4.2021 julkaisemassamme noin 10 000 ensimmäisen vedon välitilinpäätöksessä - kaikki pelisuosituksemme ESBC PowerAI:n 2016 lanseerauksesta lähtien - onnen osuus on valtavasti vähäisempi.

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 asti) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja noin 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on päihittänyt vedonvälittäjät säännöllisesti jalkapallon arvoturnauksissa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

P.S. NHL:n muhkealle kierrokselle tulee pelisuosituksia illemmalla kokoonpanojen selkiytyessä - muista seurata sivujamme ja muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä