Kategoria: Ajankohtaista

30 000 € bonusta jaossa - jatkuuko eeppinen Pukki-party!?

Tervehdys järkipeluri,

Mestarien liigan Monivedossa on 30 000 € ilmaista rahaa jaossa. Real Madrid - Liverpool namupalassa pelikansa ei ole tiedostanut tai osannut reagoida oikein harvinaisen merkittäviin kokoonpanotietoihin. Ottelusta löytyy myös mainioita ylikertoimia maailmalta ESBC Pick of The Day -suosituksena.

Pääsemme myös jännittämään mainioilla eduilla jatkuuko MM-karsinnoissa eeppisiin mittasuhteisiin yltynyt Pukki-party myös sarjapelien puolella, kun Pukin Norwich isännöi suursuosikkina Huddersfieldiä. Otteluun tarjolla myös ESBC Action Bet maailmalle ja ESBC Viihdeveto Pitkävetoon.

Monivedon pelisuosituksemme perustuvat samoihin tarkkoihin todennäköisyysarvioihin, kuin yksittäisvetojenkin suosituksemme - joita myös pelaamme aina omalla rahallamme suhteellisen mittavin panostasoinkin.

Vertaamme pelijakaumia ESBC PowerAI:n tarkkoihin kerroinrajoihin kaikille yksittäisille tuloksille ja kerromme sinulle ESBC Mini-Mani-Monissa parhaat pelivalinnat ja lisäksi strategiset ohjeet, joilla rivien odotusarvot ja osumistodennäköisyydet ovat edullisimmillaan. Tänään lisäksi tarjolla on pari täydellistä ylikertoimista "suojausvetoakin" yksittäisvedoista, jotka kerromme myös. ESBC Mini-Mani-Monin ja kaikki muutkin pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme >>

Viime viikolla asiakkaidemme kanssa pääsimme jalkapallon puolella juhlimaan, kun ainutlaatuinen menetelmämme pääsi tekemään tuhojaan MM-karsintojen puolella. Tältä näytti ESBC Pick of The Day -tilaajiemme puhelimissa ennen 30.3. otteluiden alkua:

Yhteispanostuksemme oli siis 17,8 yksikköä
voittoina saimme 26,125 yksikköä
= +8,325 yksikön nettovoitto.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena tilaajille Mestarien liigaan sekä ESBC Päivän Veto että ESBC Pick of The Day. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

P.S. Muista että voit hyödyntää analyysiämme myös ColossusBetsin poolipeleissäkin. Lue lisää blogistamme mm. täältä: Ota osuutesi lisärahoista kanssamme! ja täältä: Hävisimme 6,7 €, mutta voitimme 5 226 €

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä