Kategoria: Ajankohtaista

"Toimi nopeasti!" Brentford 5-0

ESBC Päivän Veto -tilaajat saivat tämän viestin maanantai-ilta puhelimiinsa noin klo 19:16:

"Päivän Veto tiistain Championshipistä: 6672-1 Brentford -1 3,25. Panos 3/10. Kerroinraja 2,91. Markkinoiden korkein tarjous, poimi nopeasti talteen! "
Tulos (5 - 0)

Jorma Vuoksenmaa hyödynsi Lontoon Unibet Openin aiheuttaman läsnäolonsa menemällä paikan päälle Griffin Parkille kannustamaan vetoa kotiin:

Veikkaus joutui lopulta pelipäivänä tiistaina reagoimaan asiakkaidemme panostuksiin ja pudottamaan kerrointa (3,25 -> 2,95).

ESBC PowerAI:n näkemysero ottelun todennäköisyysjakaumasta oli niin huimasti Veikkauksen kertoimenlaskijoita Brentford-myönteisempi, että vielä tuon radikaalin pudotuksenkin jälkeen tarjolla oli niukka ylikerroin 2,91 kerroinrajallamme.

Useimmiten näkemyserot ovat pienempiä ja kerroinpudotukset muuttavat hyvän ylikertoimen pitkässä juoksussa kannattamattomaksi alikertoimeksi. Ja vaikka laskettu kerroin riittäisikin ylikertoimeksi, niin riskinhallinnallisista syistä niihin kannattaa sijoittaa vain murto-osa alkuperäisen kertoimen optimaalisesta panoksesta. Tämä tekee pitkässä juoksussa huiman eron laskennalliseen tuottoon ja pelikassaan.

ESBC Päivän Veto -tilaajien etuoikeutetussa joukossa saat pelisuosituksemme kännykkääsi ytimekkään tekstiviestin muodossa kuitenkin 15 minuuttia ennen kuin pelisuosituksemme menee yleiseen myyntiin sivuillemme - näin ehdit poimimaan ensimmäisten joukossa herkut talteen ennen pelisuosituksillemme yleisiä kerroinpudotuksia.

ESBC Päivän Veto -tilaajana pääset myös katsomaan ilmaiseksi sivuiltamme löytyviä pelisuosituksia, joista näet tarkat 1X2-prosenttiarviomme, sekä tärkeimmät muut kerroinrajat otteluun, sekä kommenttimme ottelusta:

Olympiakisoihin on mahtunut lukuisia huimia ylikertoimia ja todella makoisia lunastuksia ja myös NHL:n puolelta pelikohteita ja osumia on viime aikoina irronnut hyvällä tahdilla.

Tilauspalvelumme:

Liity sinäkin etuoikeutettujen ESBC Päivän Veto- ja/tai ESBC Pick of The Day -tilaajiemme joukkoon korjaamaan ESBC PowerAI:n ja työmme hedelmät talteen.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä
 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään lähes 15 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä
 • Jos Leijonien peliin ei löydy ylikertoimista pelattavaa, saat Pitkävedon parhaan pelivalinnan ilmaisvihjeenä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks
 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you at least 15 %
 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi. Niitä tilastoimalla voit todeta asiakkaanamme saamasi hyödyn.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä