Kategoria: Ajankohtaista

Olympiakiekosta ilo irti ESBC PowerAI:n avulla

"Liigassa kaikkien aikojen kausi asiakkaillamme meneillään!"

Näin olemme kertoneet etusivullamme marraskuusta lähtien. Asiakkaanamme olet parantanut pelimenestystäsi ja voittanut rahaa myös muissa sarjoissa.

Nyt voit hyödyntää kiekko-osaamistamme, kokemustamme, tutkimustietoamme ja ainutlaatuista työkaluamme ESBC PowerAI:tä myös olympialaisissa. Miesten kiekkoilu pyörähtää käyntiin keskiviikkona iltapäivällä ja Leijonienkin osalta jo torstaina aamuyöstä.

Kisojen kunniaksi saat suositut tekstiviestitilauspalvelumme tarjoushinnoilla (tarjoukset voimassa su 18.2. klo 23:59 asti) Tarjoushinnat ja tilausohjeet löydät alempaa. Tilaajana saat olympialätkän parhaat ylikertoimet suoraan kännykkääsi. (pelisuosituksia tulee myös muista sarjoista)

Tältä näytti ESBC Päivän Veto -tekstiviestipalvelun tilaajiemme kännyköissä keskiviikkoiltana:

Lauantaina ja sunnuntaina puolestaan kansainvälisille markkinoille suunnatun ESBC Pick of the Day -tilauspalvelumme asiakkaat pääsivät lunastamaan mittavan panostuksen peli-ideoillamme:

"Pick of the Day, Premier: Newcastle +1 1,96. Stake 6/10. Fair odds 1,79. Market has moved too much towards Man Utd. "Tulos (1 - 0)

Kaikissa sarjoissa - ja myös olympialaisissa - pelisuositustemme taustalla on uusi ainutlaatuinen ja itse kehittämämme ESBC PowerAI -todennäköisyyslaskentamallimme. Lue lisää ESBC PowerAI:stä täältä >>

Tilauspalvelumme:

Liity sinäkin etuoikeutettujen tilaajiemme joukkoon korjaamaan ESBC PowerAI:n ja työmme hedelmät talteen.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä
 • 78,88 € / 30 viestiä
 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään lähes 30 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 50 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä
 • Jos Leijonien peliin ei löydy ylikertoimista pelattavaa, saat Pitkävedon parhaan pelivalinnan ilmaisvihjeenä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks
 • 98,88 € / 30 picks
 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you at least 30 %
 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi. Niitä tilastoimalla voit todeta asiakkaanamme saamasi hyödyn.

Jos pelaat jo kohtalaisin panoksin, kannattaa sinun ottaa täysi hyöty kokonaisvaltaisesta, edistyneille järkipelureille suunnatusta Highroller-tilauksesta. Siinä saat sähköpostiisi kaikkiin otteluihin 1X2-prosenttiarviomme, sekä kerroinrajamme tasoitusvedonlyöntiin, maalimäärävedonlyöntiin ja mm. tulosvetoon. Lisäksi kerromme mistä pelimuodoista löytyy parasta pelattavaa otteluun sähköpostin lähestyshetkellä. Highroller tilauksen hinta on 88,88 €. Tilauksen voit tehdä lähettämällä meille sähköpostia osoitteseen palaute@esbc.fi. Kerro mihin osoitteeseen haluat paketin saada ja varmista että ESBC-tililläsi on tarvittava määrä krediittejä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä