Kategoria: Ajankohtaista

MM-kisat 104,2 % - Kanada - Leijonat & kaikki kaupan päälle

Järkipeluri,

Asiakkaidemme MM-kisat ovat sujuneet tähän asti kivalla 104,2 % palautuksella - vielä Sinäkin ehdit mukaamme MM-kisojen järkivedonlyönnin etujoukkoihin kisojen huipennukseen.

Leijonien osakkeet torijuhlien järjestämiseen ovat hieman heikosta kisa-avauksesta huolimatta edelleen kohtalaiset, vaikka vastaan tuleekin heti kisojen vahvimman miehistön omaava Ruotsin ohella toinen arkkivihollinen Kanada.

Arvokisojen jälkeen meillä & asiakkaillamme useimmiten on ollut kuitenkin aihetta juhliin vedonlyöntimenestyksen johdosta vaikkemme olisi Torille päässeetkään Leijonia juhlimaan.

Yksittäisen arvoturnauksen menestyksestä ei kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä, sillä puhtaasti sattuman johdosta huiman 1,10 odotusarvon vetoja lyömällä marginaalisesti tappiollisen palautusprosentin kisojen todennäköisyys on noin 20 %. Merkityksellisempää on toki pidempi otos. Pisin mahdollinen otos ESBC PowerAI:n menestyksestä on koko historian ajalta jääkiekon arvokisojen sivuillamme kaikille tarjolla olleiden pelivalintojen huima palautusprosentti 111,7 %.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme ainutlaatuisilla kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille aina erityisen odotettuja ja edullisia vedonlyöntivuoden kohokohtia.

Monivedonkin puolella asiakkaamme ovat omanneet oivat eväät kisalunastuksiin, kun jopa parhaiksi yksittäisiksi pelituloksiksi mainitsemamme lopputulokset ovat toteutuneet.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee playoffsien TURBOKERTOIMET +25 % SuperMonivetoon tarkkaan ESBC PowerAI -analyysiin, pelijakaumiin ja yleiseen kombinaatiopelien osaamiseemme perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme

NHL:ssäkin vauhti kiihtyy kohti Stanley Cupia ja MM-kisat 2023 - All Inclusive pakettimme tilaamalla saat kaikki NHL-analyysimme ja pelisuosituksemmekin kaupan päälle. Lisäksi tällä viikolla jalkapallon isot eurosarjat saavuttavat päätöksensä ja lisäksi Allsvenskan & Veikkausliiga tarjoilevat pelikohteita.

Maksimaalisen hyödyn ja edun MM-kotikisoista saat tilaamalla:

Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Kanada - Suomi titaanien taistoon ja Dallas - Vegas Game 4 , MM-kisojen TURBOKERTOIMET Moniveto sekä Valioliigasta Arsenalin ottelu. Tilaamalla nyt saat kaikkiin noihin ilmaisen katseluoikeuden. Lisää pelivalintoja tulee sivuillemme myös piakkoin ja kaikkiin MM-kisojen otteluihin ainakin kerroinrajatiedostomme tulevat tarjolle myös. Katso esimerkki pelisuositukseen sisältyvistä kerroinrajoista:
2022 MM-kisojen finaali Suomi - Kanada)

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

Liity MM-kisat 2023 - All Inclusive -tilaajaksi etusivultamme

Tilaukset käsitellään ja aktivoidaan manuaalisesti, joten ilmaisen katseluoikeuden aktivoinnissa voi kestää hetki, mutta hyvitämme mahdollisesti tilauksen jälkeen tekemäsi ostot toki takaisin.

Voit liittyä MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihimmw myös vain SMS-tilauspalveluidemmekin avulla ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä. 30 viestin tilauksilla säästösi on todella merkittävä.

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi
(Pitkäveto)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi
(Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat)

Tähänastinen (viimeisin yhteenvetomme 9.3.2023) 103,3 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä 15 486 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 78,88 € / 21 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto Kanada - Suomi. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä