Kategoria: Ajankohtaista

30 000 € ilmaista rahaa Monivedossa

Järkipeluri,

Veikkaus jakaa tänään 30 000 € ilmaista rahaa Veikkausliigan Monivedossa.

Ilmaisen rahan myötä kierros olisi jo sokkonakin pelaten selvästi tavanomaista edullisempi, mutta ilmainen raha yhdistettynä ESBC PowerAI -menetelmämme hiomiin todennäköisyysarvioihin sekä pelijakaumien virheisiin suhteutettuihin pelisuosituksiimme nostavat edullisuuden seuraavalle tasolle.

Tänään tilanne on tavanomaista bonuskierrostakin herkullisempi, sillä pääsemme tekemään mainiosti toisiaan tukevan pelikokonaisuuden pelaamalla Monivedon ideoiden vastaisia joukkueita kansainvälisille vedonvälittäjille - jopa hyvillä ylikertoimilla.

Monivetoanalyysimme ja pelisuosituksemme - kuten kaikki muutkin suosituksemme - perustuvat ainutlaatuiseen ESBC PowerAI -menetelmäämme. Lue lisää ESBC PowerAI:stä täältä >>

ILMAISVIHJE Monivetoon: 3. VPS - SJK

VPS:n viime kausi käynnistyi hurjalla ryminällä, ja innokkaimmat uskoivat VPS:n voivan jopa haastaa HJK mestaruustaistossa. Alkukaudesta VPS hyödynsi vähäiset maalipaikkansa lähes täydellisellä tarkkuudella, ja onnen käännyttyä VPS romahti. Viimeisestä 16 ottelustaan VPS voitti vain yhden, ja loppusijoitus olikin 8. Laadultaan VPS:n materiaali on pysynyt varsin viime kautta vastaavana. Vaikea syksy jätti kevään kuherruskuukaudet historiaan, eikä VPS:ltä tällä kaudella odoteta kuin maksimissaan sarjataulukon puolen välin sijoituksia. 11 tasaisen ottelun jälkeen VPS on kuudentena.

SJK:n viime kausi oli sekava. Joukkuetta valmensi kolme eri päävalmentajaa, ja 33 ottelun jälkeen se jäi kuudenneksi, kauas odotetuista kärkisijoista. SJK lähti tähän kauteen Tommi Kautosen valmennuksessa, joka on saanut käyttöönsä Suomen tasolle menestykseen riittävät resurssit. Ennen kauden alkua totesimme, että työrauhan saadessaan joukkueen pitäisi taistella eurosijoista. Seinäjoella työrauha on viimeisen vuoden aikana ollut kuitenkin varsin vieras käsite, ja "heikon menestyksen vuoksi" Kautonen vaihdettiin jo Alexei Eremenko Senioriin. Eremenko on erinomainen valmentaja, mutta tilanne niin joukkueessa kuin koko organisaatiossakin vaikuttaa sekavalta. Viime kierroksen 4-0 tappio HJK:lle tuskin ainakaan rauhoittaa tilannetta. Toisaalta SJK:n mieheistö on laadukas, ja oikeissa käsissä se saadaan varmasti vielä pelamaan omalla tasollaan.

Monivedossa VPS on hieman ylipelattu, mutta ei niin paljoa etteikö sen kautta voisi tällä bonuskierroksella tehdä rivejä. Hyvän lähtökohdan kierroksen edullisille riveille antaa todennäköinen 0,1 - 0,1 neliö.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä