Lauantaina seuraava suurvoitto?

Peliystävä,

lauantaina pääsemme jälleen iskemään yhdessä Vermon T76-Jackpot-kierrokselle!

Lisättyä rahaa on jaossa 114 989 euroa, joten peli jää paljon normaalia edullisemmaksi.

ESBC:llä on huima kilpailuetu pelikansaan nähden jo normaalilla kierroksella: Rexratingit, valmentaja- ja hevostilastomme sekä jatkuva pelien tutkiminen takaa tämän myös jatkossa. ESBC:n toiminnassa yhdistyvät kokemus, ravien seuraaminen, luokkahevosten taju sekä modernit tietokonepohjaiset menetelmät. Nämä kun yhdistämme menetelmiimme laatia T-pelikuitteja ovat suurvoitotkin mahdollisia.

Ei ole sattumaa, että Kuopion T7-miljoonakuitti on juuri meidän käytössämme tai että Solvallassa (26.9.) 42 177,70 euroa palauttanut T75 osui kolmeen Kimppatorimme kimppaan. Ei ole myöskään sattumaa että Åbyssä (28.10.) peräti seitsemään Kimppatorimme kimppaan nasahteli 10 618 euroa tai että alla olevaan valmiiseen T6-mallisuositukseemme osui yli 10 000 euron osuma:

ESBC:n pelikimpoissa pääset pudottamaan riskiäsi, saat ESBC:n analyysiedun käyttöösi ja onhan se myös vaivatonta ostaa osuus valmiista kimpasta.

Ostamalla osuuksia kimpoistamme tuet konkreettisesti myös raviurheilua. On tärkeää huomata, että riippumatta kimppojemme tuloksesta 35 % pelatuista euroistamme menee suoraan ravipelien hyväksi. On näin ollen myös raviteko kysyä kavereitakin osallistumaan ravipeleihin varsinkin nyt kun pelien ostaminen on todella helppoa. Jormakin on houkutellut useita ystäviään osallistumaan pelikimppojemme kautta raviurheilun tukemiseen.

Jos haluat osallistua T76-kimppoihimme, toimi seuraavasti:

  1. Klikkaa: ESBC:n Kimppatori (https://esbc.fi/campaign/T76_kimppatori)
  2. Valitse mieleisesi tarjolla olevista kimppasysteemeistä. Kaikissa on jokseenkin yhtä hyvä tuotto-odotus - riskeeraamme kaikkiin omaa rahaamme.
  3. Klikkaa valitsemasi kimppasysteemin linkkiä. Päädyt Fintoton sivulle ja voit siellä klikata itsellesi haluamasi osuuden (osuudet). Panoksesi vähennetään automaattisesti Fintoto-tililtäsi ja voittosi tulee sinne automaattisesti.

Varsinaiset T76-vihjeemme prosenttiarvioiden kera ovat jo myynnissä osoitteessa https://esbc.fi/

Pelataan kimpassa, tuetaan raviurheilua yhdessä ja jännitetään tuloksia yhdessä! :)

Peliterveisin,
ESBC:n Ravi-team