Kategoria: Blogi

Pick3 jackpotissa kaksi peli-ideaa

Pick3 jackpotissa kaksi peli-ideaa

ColossusBetsin P3 ”monivedossa” lisätään jaettaviin voittoihin 29.144 euroa. Ylimääräiset ilmaiseurot nostavat pelin palautusprosentin normaalia korkeammaksi. Mikä parasta, kahdesta kohdeottelusta saattaa löytyä useita edullisia tulosvaihtoehtoja riveissä kierrätettäviksi.

Japani – Senagal ottelussa Senegal voi olla vieläkin vahvempi suosikki kuin mitä pelaajat arvioivat. Japani pääsi Kolumbia-ottelussa mukavuusalueelleen onnekkaasti, kun se sai rangaistuspotkun ja yhden pelaajan ylivoiman jo kolmannella peliminuutilla. Japani pelasi sen jälkeen ammattimaisesti, torjui Kolumbian urhean yrityksen ja kesti vajaamiehisen vastustajansa väsyessä hallittuun voittoon. Normaalissa ”nollilta lähtevässä” ottelussa Japani ei voi luottaa pelkkään vastahyökkäysvoimaansa.

Senegal oli näkemysjoukkueeni jo ennen MM-turnausta. Oli ilahduttavaa nähdä, että sen urheilullisuus, erikoistilannevoima ja jopa rakenne oli ennustamallani tasolla. Senegalin fyysisyys ja pääpelivoima voi korostua Japania vastaan. Pelaan valtaosan riveistäni Senegalin kautta.

Toki 0-0 ja Japanin 1-0 saattavat nostaa yhdistelmien arvoa niin paljon, että niitäkin tulee yhdistää kahden muun kohteen parhaisiin tuloksiin.

Puolan takaa-ajo Senegalia vastaan näytti hitaalta ja ponnettomalta. Tuon joukkueiden avausottelun perusteella vaikutti siltä, että minä olin oikeassa ja vedonlyöntimarkkina väärässä, kun väitin Puolaa yliarvostetuksi, liian paljon yhden supertähden varassa olevaksi joukkueeksi. Epäilen, että Puolaa yliarvostetaan yhä, vaikka se hävisikin Senegalille.

Vastaavasti Kolumbiaa ihmiset saattavat nyt aliarvostaa, vaikka Japani-peli ei oikeastaan ollut peli edellä kuvatuista syistä. Spekuloin mahdollisuudella, että Kolumbia on mainettaan parempi ja ylipainotan sitä.

Huomaa, että tässä ottelussa tasapeli ei tyydytä kumpaakaan. Näin ollen tasapelin todennäköisyys ja maaliodottama putoavat.

Pick3:n kolmas kohde on Englanti – Panama. Olen nyt Englanti-myönteisempi kuin missään arvokisoissa koko elämäni aikana. Silti on vaikea kuvitella, että ColossusBetsin enimmäkseen englantilainen pelaajapopulaatio aliarvoisi Englantia kehnoa ja virhealtista Panamaa vastaan. Toisaalta on vaikea nähdä, millä ihmeellä Panama Englannin yllättäisi. Parasta lieneekin olla Englanti – Panama -ottelussa mahdollisimman riskineutraali ja toivoa, ettei Englanti tee neljää maalia. Englannin voitto vähintään neljällä tehdyllä maalilla kun lienee Panaman heikkoudesta huolimatta karkeasti yhdistelmien arvoa vahingoittava lopputulos.

Belgian lauantainen 5-2 voitto Tunisiasta motivoi tosin Englantia yrittämään lisämaaleja, jos se pääsee nopeasti Panamaa vastaan 1-0 -johtoon. Mutta jos Englannin mahdollisuus kiriä Belgian parempi maaliero katoaa, saattaa Southgate kytkeä miehistönsä energiaa säästävään tilaan. Tämä kannattaa ottaa huomioon kuponkien rakentamisessa sekä mahdollisissa suojaustoimissa ottelun aikana.

Ps. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä