Kategoria: Blogi

Sinun ja Vuoksenmaan linja uudistuu

Peliystäväni,

7.5.2019 – 7.5.2020 toimineella Vuoksenmaa-linjalla ( 0700-88808 ) paljastin parhaita lyömiäni vetoja. Vuonna 2019 kaksi niistä hävisi. 2020 yksikään veto ei hävinnyt. Nettotuotto per veto oli 32 %, eli keskimäärin 100 € panoksella sai takaisin 32 € puhdasta voittoa. Korkoa korolle, kiertävälle pääomalle.

Tarjoamastaan hyödystä huolimatta Vuoksenmaa-linjaa alkoi käyttää vain kovin pieni joukko järkipelureita.

Lopetin huipputuottoisia vetoja seuloneen linjan epäkiinnostavana ja päätin kehittää siitä suurempaa järkipelaajien joukkoa auttavan palvelun. Miten? Lähetin kyselyn asiasta e-maililla. Ehkä vastasitkin siihen?

Kiitos, jos vastasit. Ja iso, ISO kiitos siitä hyvää tarkoittavasta, innostuneesti uutta kehittävästä asenteesta, joka lukuisista vastauksista kumpusi! Palkitsen vastanneet sovitusti, kun Englannin liiga alkaa. Joka tapauksessa toista sataa vastasi, ja sain selville, miten järkipelaajat haluavat parantaa menestystään vedonlyönnissä minun ja työntekijöitteni avulla.

Opin vastauksista, että:

1) Järkipelaajat haluavat pelikohteita useammin, tiheämmin kuin mitä Vuoksenmaa-linja tarjosi.

2) Järkipelaajat eivät pitäneet aasialaisista tasoitusvedoista vaan halusivat voittaa mieluummin enemmän suuremmilla kertoimilla.

3) Monet halusivat hyviä vedonlyönti-ideoita Vuoksenmaa-linjan valikoimaa laajemmin – useampiin sarjoihin ja jopa urheilulajeihin.

Aloin kehittää Vuoksenmaa-linjaa näiden kolmen, yleisemmin esitetyn toiveen mukaisesti. Ensimmäinen ”jälleensyntynyt” Vuoksenmaa-linja ilahduttikin kuulijoitaan voittoryöpyllä viime lauantaina 23.5.2020.

Uusi Vuoksenmaa-linja:

1) Ei rajoitu väijymään pelkkiä viikoittaisia huippukohteita suursarjoista, vaan se antaa Sinulle (usein jo hyvissä ajoin ennen ottelupäivää) listan niistä kohteista, joihin olen lyönyt vetoa.

2) Tuo hyödyksesi myös ne tekemäni hyvät vedot, jotka ovat suurikertoimisia, tuotto-odotuksiltaan hyviä riskisijoituksia, mutta jotka eivät osu niin suurella tarkkuudella kuin aasialaiset tasoitusvedot.

3) Tarjoaa Sinulle enemmän jännitystä ja pääoman kiertonopeutta suuremmalla kohdemäärällä – useampaan liigaan, urheilulajiin ja pelimuotoon.

Julkaisin ensimmäiset uuden Vuoksenmaa-linjan mukaiset peli-ideat 23.5.2020.

Kohteet olivat Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt ja Fortuna Düsseldorf.

Uuden Vuoksenmaa-linjan tyylin mukaisesti jätin Sinulle päätöksen, pelaatko joukkueiden suoria voittoja korkeilla kertoimilla, vai lisätääkö osumistodennäköisyyttäsi ja kopioit tasoitukselliset vetoni. Frankfurtia Bayernin vieraana tosin kehotin pelaamaan ehdottomasti ainoastaan tasoituksella.

Itse löin sekä suoria voittajia sekä aasialaisia tasoitusvetoja (Frankfurt + 3 ¼). Kerroin tämän viestissäni.

Kaikki tasoitusvedot voittivat. 100€ jokaiseen panostanut sai yhteensä 252€ nettotuottoa.

Suoria voittoja pelanneet voittivat Leverkusenilla kertoimella 2,74x ja Bremenillä 3,45x.

100€ jokaisen suoraan voittoon panostaneet saivat siis yhteensä 219€ nettotuottoa.

Enempäänkin oli mahdollisuus, sillä 4,23-kertoiminen Düsseldorf menetti kolkolla tavalla kahden maalin johtonsa Kölniä vastaan aivan Ruhr-derbyn lopussa. Onneksi sentään Düsseldorfin tasapelikin toi hyvät voiton monelle ColossusBetsin kasivakiokimpalleni.

Tutkin äsken huolellisesti Bundesliigan alkaneen viikon (W22) ottelut ja ensi viikonlopun kohteet. Löysin pari rajatapausta, mutta en pelannut niitä vielä. Jos kertoimien liikkeet tai uusi informaatio mahdollistavat odotusarvon voittamisen, kerron siitä twitterissäni, ja voit sitten halutessasi poimia uudet sijoituskohteet hyödyksesi soittamalla Vuoksenmaa-linjalle.

Uudistunut Vuoksenmaa-linja on räätälöity palvelemaan ketterästi erilaisista vedoista kiinnostuneita järkipelureita. Koska kerron puhelun ilmaisella alkuminuutilla, mitä hyödyllistä varsinainen viesti hintatiedotteen jälkeen sisältää, voit aina soittaa huoletta numeroon 0700-88808 ja jatkaa kuuntelua €3.96/min. maksulliseen osuuteen vain silloin, kun olen kertonut Vuoksenmaa-linjan sisältävän Sinulle hyödyllisiä ajatuksia.

Idea on, että parhaiden jalkapallokohteiden lisäksi paljastan Vuoksenmaa-linjalla peli-ideoitani myös muihin lajeihin. Esimerkiksi tällä viikolla linjalla on paljon ravianalyysiä, kun suomalaisilla hevosilla on mahdollisuus voittaa viikonlopun Elitloppet-raveissa Tukholmassa.

Otsikoin kirjeen Sinulle verbillä ”uudistuu”.

Vuoksenmaa-linja uudistuu siis yhä, edelleenkin esittämiesi toiveiden mukaisesti. Nyt tapahtunut kehitys on vasta uudelleensyntymisen ensimmäinen askel. Mailaa ajatuksiasi jatkokehityksestä palaute@esbc.fi ! Autat meitä tekemään Vuoksenmaa-linjasta yhtä paremman. Palkitsemme Sinut ilmaisvihjein kesäkuussa!

Kiitos, että olet mukana!

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä