Kategoria: Vedonlyöntioppia

Pelikassa

Aloittelevankin vedonlyönnin harrastajan kannattaa eristää käytettävissä olevista varoistaan erillinen pelikassa, josta hän tekee vetonsa.

Pelikassa on rahamäärä, joka on varattu kokonaisuudessaan pelisijoitustoimintaan. Vedonlyöntiin käytetyt rahat eivät saa olla poissa normaaliin elämiseen kuluvista menoista, joten pelikassan tulee olla sellainen summa, joka ei aiheuta henkilölle vaikeuksia suoriutua normaaleista elämiskuluistaan. Mahdollinen tappioputkikaan ei näin vie varoja normaalista jokapäiväisestä kulutuksesta.

Pelikassa toimii kuten pankkitili. Panokset otetaan pois ja voitot lisätään. Panokset lasketaan aina sen hetkisestä pelikassasta, jotta panokset ja riskit pysyvät oikean suuruisina. Esimerkiksi yhden prosentin panos sillä hetkellä 10 000 euron suuruisesta kassasta on 100 euroa.

Pelikassan koko riippuu pelaajasta itsestään, hänen sijoitusvarallisuudestaan sekä siitä, miten suuren osan tästä hän on valmis varaamaan pelisijoitustoimintaa varten. Pelikassan minimikokoa on käytännössä mahdotonta määrittää, sillä se riippuu pelimenestyksestä, varojen hallintakuluista sekä pelaajan omasta riskinottoprofiilista. Kovin pienellä kassalla operoivat eivät voi hajauttaa pelikassaansa monille eri vedonvälittäjille, mikä taas pienentää tuottoa. Pelaaja parantaa tuottoaan paljon jo sillä, että hän voi jakaa pelikassaansa eri vedonvälittäjille ja valita näin aina parhaan mahdollisen kertoimen, jolla lyö vetonsa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä