Kategoria: Blogi

Vuoksenmaan/Veikkauksen kimpat nyt myös Vakioon/Monivetoon

Jorma Vuoksenmaan Fintoton nettisivulla pyörittämät ravikimpat innostivat viime vuosina satoja uusia ihmisiä ravipelaamisen pariin. Kun uuden Veikkauksen pelipalvelussa ravi- ja urheilupelejä aletaan pelata samalta tililtä tiistaina 4.4.2017 alkaen, laajenee Vuoksenmaan ja Veikkauksen kimppayhteistyö todennäköisesti myös Vakioveikkaukseen ja Monivetoon. Jos näistä saadaan hyviä kokemuksia, on seuraavana vuorossa ravivakio Kavio.

Vuoksenmaan Fintoton aikaiset ravikimpat keräsivät kierroksesta riippuen 10.000€ - 70.000€ osallistumisen yli sadalta eri osanottajalta. Ravityöläisten hyväksi palkintorahoihin Vuoksenmaan ansiosta luotiin siis noin 15.000€ jokaisesta normaalista yhden illan kimppayhteistyöstä . Silti kimppalaiset hyötyivät, koska Vuoksenmaan kimpat sijoittivat vain jackpot-kierroksiin, minne edellisellä kierroksella ajattelemattomasti pelanneet olivat jättäneet ilmaista rahaa jaettavaksi.

Nyt sama menestyskonsepti on tarkoitus laajentaa Vakioveikkaukseen ja Monivetoon. Vuoksenmaan huolellisesti rakennetuilla, ESBC:n arvioihin perustuvilla järjestelmillä myös pienillä panoksilla pelaavat pääsevät tavoittelemaan suuria voittoja - rajatulla riskillä. Vuoksenmaa on itse mukana 5% kaikissa kimpoissa ravikimppojen tapaan.

Alkava yhteistyö liittyy suurempaan kokonaisuuteen. Jorma Vuoksenmaa nostettaneen uuden Veikkauksen "vastuullisen järkipelaamisen lähettilääksi" - hieman saman tapaiseen lähettiläs-asemaan kuin Jari Litmanen ja Teemu Selänne. Vuoksenmaan tapauksessa yhteistyö on enemmän sisällöllistä ja aitoa. Kun se lähtee toimittajien omasta aloitteesta, ja Vuoksenmaa palvelee toimittajien kautta lukijaa rehellisellä tyylillään, tulevat Veikkauksen suomalaisille tarjoavat mahdollisuudet hyvin esille. Vuoksenmaa ei ole leimautunut vain yhden pelinjärjestäjän puolestapuhujaksi. Siksi hän on uskottavampi Veikkaus-aiheisissa haastatteluissaan kuin pelkästään Veikkauksen etuja ajava lähettiläs.

Veikkaus oy harkitsee, että se kustantaisi ja jakelisi myös Vuoksenmaan kirjoittaman Suuren Suomalaisen Ravikirjan. Tämä nostaa suomalaisen ravipelaamisen kiinnostusta ja arvostusta. Tarkoitus on tuoda ravipelien kiehtovuus nuorten urheiluvedonlyöjien ja pokerinpelaajien harrastuspiiriin. Yhdistyneellä uudella Veikkauksella on nyt jakelukanavat ja strateginen tahtotila tähän. Kirja on saanut ravipiireissä laajan tuen. Sen avulla Veikkaus haluaa myös osoittaa tekevänsä kaikkensa raviurheilun pelastamiseksi.

Vuoksenmaan Vermon raviradalla jo useita vuosia Toto76-raveissa pitämät, sisällöltään ainutlaatuisesti ravipelaamista opettaneet vihjetilaisuudet laajennetaan mahdollisesti saman "vastuullinen järkipelaaja"-lähettiläsyhteistyön myötä lähes kaikille Suomen raviradoille. Todennäköinen aloitus tapahtuu kahden viikon kuluttua Seinäjoki-racessa.

Maakuntakiertueelle Vuoksenmaa joutuu myös RAY:ltä uudelle Veikkaukselle periytyneen Pokerin tiimoilta. Radio Rockin "hyvän meiningin" Rock-pokereissa Helsingin kasinolla Vuoksenmaa oli vuosikausia pidetty ja hauska vieras. Pokeripöydissä juttua riitti ja Vuoksenmaa toi sosiaalisessa mediassa Rock-Pokerille tuhansien eurojen arvoisen näkyvyyden - ja mahdollisuuksia suomalaisille. Nyt Vuoksenmaa lähtee mukaan myös eri kaupunkien Pelaamoissa käytävälle Rock-pokerin turnauskiertueelle.

MTV:llä ja Veikkauksella on läheinen yhteistyösuhde. On mahdollista, että perjantai-iltaisin käynnistyy vihjeohjelma "Pörrö ja Kalju", jossa Jorma Vuoksenmaa ja Jari Haanniemi analysoivat viikonlopun raveja sekä urheiluvetoja. Toinen uusi ohjelmaformaatti-idea on "Suvipotin metsästäjät", jossa Jorma Vuoksenmaa, Lauri Hyvönen sekä vaihtuva, kaunis, mukaan liftaava naistoimittaja kiertävät Suomen kesäraveja ja yrittävät saada robottipelillä koko Toto4-vaihdon itselleen.

Laaja yhteistyösuunnitelma on nyt Veikkaus oy:n liiketoimintayksikön käsittelyssä. Koska suunnitelma on kuitenkin Veikkaukselle toiminnallisesti laajoja, suuria hyötyjä tarjoava, se hyväksytään mitä todennäköisimmin. Nykyisessä Veikkauksessa yhteistyökumppani valitaan puhtaasti liiketaloudellisin syin, kuten Veikkauksen Veli-Pekka Nummikoski muutama viikko sitten Helsingin Sanomissa vakuutti. Vuoksenmaan menneisyys esimerkiksi PAF:in koko vedonlyöntitoiminnan käynnistäjänä ei siis ole rasite vaan näyttö maailmanluokan ammattitaidosta.

Puhtaan suomalaisille lähettiläsyhteistyön ansiosta kulkeutuvan rahan lisäksi myös henkiset arvot tekevät Vuoksenmaan ja Veikkauksen yhteistyöstä menestystarinan. Veikkaus antaa näpäytyksen ulkomaisille epämääräisille pelinjärjestäjille kaappaamalla Vuoksenmaan leiriinsä. Vuoksenmaa puolestaan maksaa kiitollisuudenvelkaansa, johon hän jäi yhteiskunnan maksettua hänelle 23 opintoviikkoa matematiikan opintoja Helsingin yliopistolla. Nuo opit mahdollistivat Vuoksenmaan (tosin enimmäkseen ulkomailta) ottamat seitsemännumeroiset pelivoitot.

Vuoksenmaan pääsyy siirtyä Veikkauksen puolelle on juuri yhtiön koko Suomelle tarjoama yhteinen hyvä. Tiede, urheilu ja kulttuuri tarvitsevat rahoitusta. Konkretiana Veikkaus oy remasteroi ja levittää myös Skinny Ranks -nimisen artistin 1987 lahtelaisen Levitators-yhtyeen kanssa levyttämän Reggae-singlen Top Celebrity:

https://www.youtube.com/watch?v=meFfQeaFLQw

Veikkaus ei kommentoi sopimusneuvotteluita - ilmeisesti lähestyvien kunnallisvaalien takia. Veikkauksen johdolla on kytkentöjä poliittisiin puolueisiin, ja vaalirauhan kanssa on ymmärrettävästi oltava tarkkana.

Kun Veikkaus oy on tehnyt lopulliset hionnat lähes varmasti läpi menevään yhteistyösopimukseen, uutisoi asiasta ensimmäisenä Jukka Rönkä ja Urheilulehti.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä