Kategoria: Blogi

Viisi miljoonaa Colossus-voittajalle

Viisi miljoonaa Colossus-voittajalle

Juhannusaattona kello 18 alkavassa Colossus-pelissä on jaossa viisi miljoonaa euroa. Sen saisi seitsemän MM-ottelun maaliluvut ainoana oikein veikkaava pelaaja.

Tehtävä ei tietenkään ole helppo, vaikka Colossuksella neljä maalia ja enemmän sisältävät voittotulokset sisältyvät samaan pelivalintaan AOH / AOA (any other home win / away win). Vastaavasti ”Other draw” -vaihtoehto sisältää 2-2 tasapelin ohella myös suurimaalisemmat tasapelit.

Panos Colossuksessa on kaksi euroa per rivi. Colossusta voi kuitenkin pelata kymmenesosalla peruspanoksesta eli 20 sentin rivipanoksella. Tuolloin tavoittelee myös voittojen kymmenesosia eli maksimissaan puolta miljoonaa euroa.

Colossuksessa on toki alavoittoluokkia. Jo neljällä oikealla lopputuloksella saa lohdutusvoiton.

Colossuksessa on mahdollista myös myydä elossa oleva kuponki tai osa siitä pelin järjestäjän tarjoamalla hinnalla.hinnalla. Tämä mahdollistaa oman näkemyksen hyödyntämisen pudotetulla riskillä.

Kaiken kaikkiaan Colossukseen on silti suhtauduttava ”järkipelurin lottona”. Edullisia yhdistelmiä on vaikea löytää pelin vaikeudesta johtuen. mutta paljon paremman mahdollisuuden puoleen tai viiteen miljoonaan Colossuksesta saa verrattuna Lottoon, Euro-jackpottiin ja muihin ”unelmointipeleihin”. Sitä paitsi Colossuksessa voi vaikuttaa omaan kohtaloonsa. Seitsemän ottelun jännittäminen antaa myös melkoisesti nautintoa.

Colossuksen tavoin kello 18 Nigeria – Islanti -ottelusta käynnistyy 15 kohteen 1-x-2-vakioveikkaus. Pelin takuupotti on 800.000 euroa. Pikkuvoittoihin riittää 11 oikein. Minimipanos on 20 senttiä.

Juhannusaattona pelataan toki toki helpompiakin pelejä. Kello 15 Brasilia – Costa Rica -ottelusta käynnistyy viiden kohteen 1-x-2-vakio sekä kolmen kohteen monivetoa vastaava P3.

Jos olisin taikauskoinen ja tunteellinen, pelaisin Juhannuksen Colossus-pooleihin Islantia. Kaksi vuotta sitten EM-jalkapallossa kimppani voitti nimittäin Colossuksen Pick4-jackpotista yhteensä 130.000€, kun Islanti yllätti Englannin. Tunnen sympatiaa Islantia kohteen, mutta Nigerian pelaajamateriaali on tasokkaampi.

Ottelu oli kohteena jo Colossuksen torstaina käynnistyneissä peleissä. Niissä Islantiin johtavia rivejä oli suosittu jopa enemmän kuin Nigerian sisältämiä yhdistelmiä. Näin ollen Islanti ei voi millään nousta hyväksi sijoituskohteeksi. Myös tasapelin vaara on korkea, koska ottelun maaliodottama on matala.

Pick5:n päätöskohde saattaa sen sijaan tarjoilla peli-idean rohkeimmille. Saksan jääminen tasapeliin tai jopa tappioon kurinalaista, suoraviivaisesti pelaavaa Ruotsia vastaan on todennäköisempää, kuin mitä veikkaajien valtaosa uskoo. Jännittävää Juhannusta!

Ps. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä