Kategoria: Blogi

Taaskin tarvitsemme yllätyksen

Taaskin tarvitsemme yllätyksen

Eiliseen ColossusBetsin Pick4-jackpottiin pelattiin lopulta lähes 700.000€ vaihto. Näin ollen pelin palautusprosentti ei noussutkaan niin mahtavaksi kuin oli syytä odottaa. Suuresta vaihdosta ilahtuivat lähinnä oikein vaikeita rivejä haravoivat pelaajat, jotka löysivät nyt entistä enemmän pelikelpoisia yhdistelmiä.

Rivin ensimmäinen oikea merkki oli Englannin 2-1 -voitto Tunisiasta. Tämä sisältyi vajaaseen 10% palautetuista yhdistelmistä. Tulos siis noin kymmenkertaisti rivipanokset. Suunnilleen 10% oli myös tuloksen todennäköisyys.

Kaiken kaikkiaan Englanti-ottelu oli yllättävän oikein pelattu. ColossusBetsin englantilaiset asiakkaat eivät yltyneet pelaamaan edes Englannin suurvoittoja aivan holtittomasti. Englannin voitot neljällä tai useammalla tehdyllä maalilla sisältyivät joka kymmenenteen riviin – kaikista palautetuista. Sen sijaan niissä riveissä, missä myös Uruguayn ja Espanjan voittavat neljä maalia tehden, on Englannin voittoja paljon enemmän. Näin ollen jo Englannin ison voiton välttäminen oli siedettävä tulos järkipelureille. Silti yksi yllätystulos on nyt tarpeen.

Uruguayn AOH:n (eli vielä kerran, vähintään 4 tehdyllä maalilla otetun voiton) kautta kulkee noin kolmannes nyt mukana olevista riveistä, Espanjan kautta neljännes.

Ikävä kyllä, Uruguay saattaa hyvinkin ryöpyttää Saudi-Arabian. Saudi-Arabia ei vakuuttanut Venäjää vastaan vaan syötteli järjettömillä riski-palkkiosuhteilla. Uruguay olisi voinut voittaa Egyptin useammallakin kuin yhdellä maalilla. Joukkue sai kritiikkiä ja on nyt näyttöhaluinen.

Jos Uruguayn suurvoitto toteutuu, tarvitsevat järkevästi pelanneet kupongeilleen yllätyksiä Espanjan ottelussa. Englannin 2-1 oli melko todennäköinen tulos, eikä verrattain tasaisessa Puola – Senegal -ottelussa mahdu tapahtumaan niin suurta yllätystä, että rivi poikkeaisi riittävästi satojen pelaajien ”raameista” ilman Espanjan kompastelua.

Odotin etukäteen, että Senegal saattaisi jäädä edulliseksi Puolaa vastaan. Jackpot-pelimerkit jakautuivat kuitenkin lähes todennäköisyyksien mukaisesti. On mahdollista, että tänään tiistaina alkavissa kahdessa Pick5-vakioveikkauksessa Senegal olisi edullisempi. En silti tee ainakaan viihdepelejä suurempia systeemeitä Senegalin kautta. MM-turnauksen alussa on monessa ottelussa ollut hyödyllistä varmistua näkemyksensä oikeellisuudesta katsomalla pelin alku. Kiinteäkertoimisissa live-vedoissa ottelun alun havaintonsa voi hyödyntää – toisin kuin jackpot-toto-peleissä.

Jälleen kerran: miten upea asia onkaan valinnan vapaus! Eri ideat antavat parhaan palkkion riskillesi eri peleissä.

PS. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä