Kategoria: Blogi

Superlauantai: paljon pelejä ja paljon pelejä

Superlauantai: paljon pelejä ja paljon pelejä

Mikä lauantai! Neljä ottelua MM-jalkapallossa. Ja näkemykset näihin voi muuttaa rahaksi monen eri pelinjärjestäjän monessa eri pelimuodossa.

Heti Veikkaus oy kello 13 alkavassa neljän MM-kohteen monivedossa on 50.000 euroa lisättyä rahaa. ColossusBetsillä on vastaava peli samoilla kohteilla, mutta lisämahdollisuudella varmistaa voitot erätauoilla tai otteluiden välillä. Voittojen lukitsemisesta enemmän eilisessä blogissani

https://esbc.fi/articles/blog/lukitsen-63-sentin-35-paivatuoton/

sekä videossani

https://www.youtube.com/watch?v=b4bnSY1LSmY

Monivetojen avauskohteessa Ranska – Australia olen kerrankin suosikkimyönteinen. Pidän Ranskaa aivan Espanjan veroisena haastajana Braslialle ja Saksalle. Ranska on tasapainoinen, hyvin roolitettu joukkue. N’Golo Kante voittaa palloja keskikentällä. Sen jälkeen hän osaa toimittaa pallon pitkälle ja tarkasti – joko Giroun päähän tai Griezmanin juostavaksi. Ai niin, Pogbakin on vielä optiona!

Ranskalla on myös pitävä keskuspuolustus. Nopeuttakin löytyy. Puolustus voi siksi tukea hyökkäyksiä rohkeammin. Helpon reitin avulla lopputurnaukseen päässeeltä Australialta odotan toistaiseksi lisänäyttöjä.

Monivedossa ja ColossusBetsin vastineessa ei tietenkään kannata yrittää yllätyksiä joka kohteessa. Ranskan voitot ovat hyvä keino pitää rivin vaikeusaste aisoissa. Muista kuitenkin, että näinkin suuren suosikin 1-0 ja 2-0 ovat varsin todennäköisiä voittotuloksia. Silti ne pudottavat yllättävän paljon kilpailevia rivejä. 3-0 antaa myös usein suhteessa paremman riski/palkkio-suhteen kuin vaihtoehto AOH (any other home), joka sisältää ColossusBetsillä kaikki voitot, missä kotijoukkue on tehnyt vähintään neljä maalia. Veikkauksen Monivedossa on yli neljänkin maalin voitto ennustettava täsmällisesti.

Argentiina – Islanti -ottelussa käytän Islannin voitoista vain 1-0:aa – ja tätäkin vain muiden otteluiden helpoimpien tulosten kanssa. Samoin menettelen 0-0 ja 1-1 tasapelien kanssa. Korkeampia tasapelejä en pelaa lainkaan.

Olen alipainossa kuitenkin myös Argentiinan suurten voittojen kanssa. Vaikka Argentiinan hyökkääjistö on turnauksen ehdotonta parhaimmistoa, voi Islanti kotietunsa turvin puolustautua kunniakkaasti. Eikä yksi erikoistilanteesta sohittu maalikaan ole mahdottomuus, vaikka Islannin pelaajamateriaali onkin riittämätön. Argentiinan puolustuksessa on heikkoja lenkkejä.

Peru – Tanska -ottelussa Tanska on suosikki, mutta sen voitot saattavat jäädä silti edullisiksi. Kauniit ja rohkeat eivät aina saa palkkiota jalkapallossa. Perun on raportoitu pelaavan vauhdikasta, kahden todellisen wanhan liiton laitahyökkääjän jalkapalloa. Se synnyttää kulmapotkuja ja vauhdikkaita vaaratilanteita – mutta myös pallonmenetyksiä. Mitä tapahtuu, kun Peru menettää pallon laidalla, ja pelin alla on enää viisi miestä puolustautumassa Eriksenin johtamalta vastaiskulta?

Olen puolimyönteinen sekä Kroatiaan että Nigeriaan pelimarkkinan arvioihin verrattuna. Siksi en ota voimakasta kantaa tähän päivän Monivetojen päätöskohteeseen. Veikkauksen Monivedossa käytän aiempien kohteiden merkkien kanssa hyvin yhteen sopivia vaihtoehtoja. Colossuksen vastaavassa pelissä pelaan pelkkää Kroatian 1-0-voittoa, mutta hyväksyn 80% Colossuksen tuosta rivistä minulle tarjoamasta ostonoteerauksesta. Näin pystyn pitämään kuponkini todella halpana, hyödyntämään näkemykseni muissa kohteissa ja silti säilyttämään jännityksen kunnon voitosta myös päätöskohteessa.

Superlauantain laajasta pelivalikoimasta hyppää silmille myös Veikkauksen kesäbonuksen (300.000€ ainoalle täysosumalle) sisältävä Vakio sekä ColossusBetsin lähipäivien kahdeksasta MM-kohteesta koostuva Vakio.

Colossuksen kahdeksan kohteen 1-x-2-veikkaus on suosikkipelini. Peli on vaikeusasteeltaan juuri sopiva. Veikkaajat mahtuvat tekemään riittävästi virheitä, ja silti osumisen todennäköisyys on riittävän korkea, jotta edut realisoituvat tarpeeksi usein häviösarjojen välissä.

”Kasivakiossa” ovat jo läpikäydyistä lauantain otteluista kaikki muut paitsi Ranska – Austraalia. Sunnuntaina Sveitsi saattaisi nostaa rivin arvoa huikeasti, jos se onnistuisi puolustamaan Brasilialta edes tasapelin. Tuo tapahtuma ei ole mahdottomuus. Sveitsi on hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue, vaikkei se ole kovin nimivahva tai maaleilla juhliva.

Ruotsin suoraviivaisuus ja pääpelivoima tulee tuottamaan Etelä-Korealle pään vaivaa. Ruotsi nauttii jonkinlaisesta kotiedusta, ja se onkin hyvä tukipilari Colossuksen Pick8-peliin.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä