Kategoria: Blogi

Suosikit vaarassa Newmarketissa

ColossusBetsin keskiviikon placepot (P6-sijapotti) Newmarketissa voi antaa suuren voitto-osuuden. Kuudesta suosikista voittaa odotettavasti vain kaksi, ja jopa kolme voi jäädä sijapotissa vaadittavan kärkikolmikon ulkopuolelle. Paras strategia placepotissa onkin tänään kierrättää kolmea suosikkia ja ylipainottaa rohkeasti omia ideoita.

Riskisuosikki on heti avauskohteen Social Contact riskisuosikki. Se ei juossut mahtavia lukemia debyytissaan. Tammalla on toki treenari, mutta kaikkiaan sillä voittaa liian vähän riskeihin nähden. Placepotissa joutuu silti käyttämään usein ylipelattujakin suosikkeja pelin sääntöjen ja rakenteen takia.

1 Silver Kitten näyttää kerrassaan rajatulta hevoselta 74-tasolle. Kuitenkin se on kokemuksensa turvin kelpo Placepot-rasti, erityisesti, kun se on lähdön ilmeinen keulahevonen. 4 More Diamonds avasi uransa kelvollisella speed ratingilla, ja se voisi olla paras parantaja-arpa luvatessaan10x rahat.

Toisessa lähdössä jupksevat kaksivuotiaat aloittelijat. Suosikki 2 Hither on starttaamaton. Jo kilpailleet ovat esiintyneet vaatimattomasti. Pelaan tämän markkinaneutraalisti.

2v. aloittelijoita, starttaamaton suosikki. Matalahkoja Connyja juosseilla. Markkinaneutraalisti.

Kolmas lähtö jatkaa päivän varsalähtöjen teemaa. Jo juosseet olleet vain välttäviä, tässä lähdössä jopa huonoja. Kohteen starttaamaton suosikki 11 Noble Order Atulee huippuvalmentaja Charlie Applebylta, mutta se on silti arvoitus - ehkä myöhäinen varsa, ehkä vaivoistaan toipuva tai ehkä vain huono, jolla tullaan "näön vuoksi" starttiin kaksivuotiskauden viimeisinä päivinä. On valitettavaa, että englantilainen luokkayhteiskunta nimenomaan ruokkii kulttuuria, missä vain omistajat ja insiderit saavat valmentajakommentteja.

Neloskohteen ykkössuosikki 3 Laatansa juossut vain rajalliset luvut kahdessa ensi kisassaan. Lähdön kakkossuosikki 6 New London on starttaamaton varsa Applebyltä. Kolmossuosikki 8 Whole of the Moon juoksi kelpo ajan avauksessaan. Se on luultavasti vähiten huono pelikohde.

Viitoskohteen 3 Highland Premiere on ansainnut tähän mennessä parhaat Auren-lukemat. Se lupaa kerrointa 8, joten voisi toivoa, ettei melkein yhtä hyvä, mutta vähemmän kilpaillut 2 Wind Your Neck In paranna ohi. Koska Highland Premiere saa johtaa pientä lähtöä hitaasti, on tähän kelpo arpa (eli spekulatiivinen, pieni peli, ja ilmeinen arvon noustaja combo-pelien alariveillä).

Olen sattunut näkemään kuutoskohteen suosikin, 6 Bashkirovan. Tamma on vakuuttanut ja voi kehittyä pitkälle. Se on tappioton kahdessa kisassaan. Ikävä kyllä, Bashkirova juoksee tässä hännillä ja on haavoittuvainen - varsinkin päivän pehmeällä kelillä.

Kaikkiaan Newmarketin päiväksi keskiviikko on harmaa – varsinkin, kun pehmeä keli lisää yleiseminkin yllätysten riskejä. Mutta meidän järkipelaajien ikuinen etu on, että voimme pienentää pelejä, kun etumme on pienentynyt.

Joka tapauksessa annoin tässä ajatukseni avuksesi, jotta voit yhdistellä niitä omiin idoihisi, tai käyttää niitä "reality checkinä" mallisi tai tietolähteesi sijoitusneuvoihin.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä