Kategoria: Blogi

Ruotsin raveissa jatkuvasti etua!

Asiakkaamme lähestyi meitä Elitloppet-viikonlopun jälkeen napakalla viestillä:

"Painoin Solvallan viikonlopun kerroinrajoillanne. Kassa lihoi 19% Tattis!"

Olimme jo etukäteen hehkuttaneet Elitloppet-viikonloppua tämän kevään (vuoden?) edullisimmaksi ravitapahtumaksi. Etua löytyi ja tällä kertaa arvat osuivat.

ESBC:n edullisina plus-hevosina Solvallassa voittivat:

Moving One vk. 4,12. Bird Parker vk. 3,82. Copimade vk. 6,66. Spitcam Jubb vk. 6,98. Un Mec d'Heripre vk. 7,51. Vitter vk. 2,97.

Etumme oli osassa tapauksista todella korkea. Kerroinrajataulukkomme antoi esimerkiksi Moving Onen kerroinrajaksi vain 2,90. ESBC:n kerroinrajataulukon avulla löydät helposti parhaimmat pelikohteet.

Ruotsin raveissa on huimat mahdollisuudet myös jatkossa. Vaihdot ovat korkeita joka ilta ja pelikansa ylireagoi tapahtumiin rajummin kuin Suomessa.

Jos olet huomannut, olemme ESBC:llä jo siirtäneet hieman enemmän painoa Ruotsin raveihin. Toki Suomen puolelta vihjaamme edelleen pääravit mutta on vain järkevää keskittyä sinne missä on suurempi etu suuremmista vaihdoista. Suomalaiset pelaajat ovat paljon taitavampia kuin naapurimaassa.

Kotimaan raveista on saatavissa hyvää etua vaikka moni puhuukin "kovasta ringistä". Itse emme ole huolissamme edun katoamisesta. Suurempana ongelmana näemme laskevat vaihdot ja sitä kautta mahdollisen tuottopotentiaalin.

Esimerkiksi viime tiistaina Teivon T5-ravien voittajapelivaihdot olivat välillä 1195 - 2732 €, Duon pelivaihto 10 391 € ja illan pääpelin T5:n vaihto 100 400 euroa. Samaan aikaan Ruotsin Eskilstunassa ajetun T64-kierroksen vaihto oli 527 094 € , Duo-vaihto 292 219 € ja voittajapelivaihdot välillä 6103 - 24 889 euroa. Ruotsissa on suuremmat vaihdot ja heikompi vastus. Lienee itsestäänselvyys mihin pelimielessä kannattaisi satsata? Uskallamme väittää, että jos olet voitollinen pelaaja Suomessa, tulet sitä olemaan myös Ruotsissa.

Ota myös huomioon, että Ruotsissa ravataan joka päivä iso T-pelikierros, joten myös edullisia Jackpotteja syntyy usein - lähes joka viikko!

Siirrämme todennäköisesti jatkossakin painoa yhä enemmän ja enemmän Ruotsin raveihin. Fintoton kautta voit pelata joka päivä Ruotsiin. Kesäkuun loppupuolella myös Ruotsin keskiviikkoinen T86-peli tulee pelattavaksi Fintoton kautta.

Seuraava isku Ruotsiin tehdään kuitenkin jo ensi lauantaina!

Lauantaina Mantorpin T75-kierroksella on muhkea Jackpot. Lisättyä rahaa on 1 755 452 euroa. Laadimme vihjeet Mantorpin kierrokselle ja avaamme jo tutuksi tulleen ESBC:n Kimppatorin.

Lisätietoa kierroksesta saat myöhemmin Facebook-sivultamme.

Tule mukaamme Ruotsin valloitukseen!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä