Kategoria: Blogi

Ota osuutesi lisärahoista kanssamme!

Monet maailman parhaista pelisijoittajista ja syndikaateista ottavat omansa pelkästään ylimääräisiä voittoja tarjoavilta jackpot-kierroksilta. Sinäkin voit liittyä voittajiin kimpoissamme tai yhdistää omaa osaamistasi meiltä saamiisi analyyseihin.

Viime viikonloppuna veimme merkittävän osan ColossusBetsin kahdeksan kohteen vakioveikkauksen lisärahoista. Kuvan kimppa 167-kertaisti jokaisen osallistujan pikku panoksen. Meillä oli myös pari muuta yli satakertaisen sadon korjannutta porukkapeliä.

Maanantaina oli Pontefractin laukkakilpailujen P6:ssa ilmaista rahaa. Teemme ColossusBetsiin kimppoja vain, kun haluamme riskeerata omaa sijoituspääomaamme - vain silloin, kun mielellämme pelaamme muiden mielestä epäkiinnostavat rivit. ColossusBetsin placepotit (=sijapotit) pelaamme aina, ja ne ovat tarjonneet tasaista tuottoa, mutta koska P6-voittajapelissä (=Suomen T6) riskit ovat suuria ja häviösarjat pahimmillaan jopa pitkiä, pelaamme voittajapuolen P6:tta vain edullisimmissa lisätyn rahan tilanteissa. Maanantaina hyödynsimme tuollaisen, kun kuolleiden rahojen lisäksi olimme löytäneet Auren-ratingiemme perusteella lähes varman voittajan.

Yllä olevan kuvan kimppa lähes satakertaisti kahdeksan kimppalaiseni kolikot. Päätöskohteen Hydrosin piti Auren-lukemien mukaan voittaa noin 15 hevosenmitalla. Ja niin se voittikin.

Emme me tiedä oikein mistään kovin paljoa. Mutta olemme tutkineet, mitkä tiedon palaset ovat eri vedonlyöntimarkkinoilla – hevosissa ja urheilussa - olennaisia. Keskitymme sitten arvioimaan todennäköisyyksiä olennaisimpien muuttujien perusteella. Näytämme onnistuneen melko hyvin 45 vuoden ajanjaksolla.

Nykyiset tietokonemallimme eivät taivu varsinkaan hevosissa kaikkiin erikoistilanteisiin, mutta muutamat virheet ovat halpa hinta jatkuvia pieniä etuja Sinun ja meidän hyväksemme jauhavasta menetelmästä.

Olemme nimenneet hevosvedonlyönnin menetelmämme Nemesikseksi. Nemesis oli kreikkalaisen taruston jumalatar, joka piti huolta siitä, että kaikki ihmiset saivat ansionsa mukaisen palkkion teoistaan.

Nemesis on mahdollisesti hevosvedonlyönnin historian paras ja loogisin ajattelutoimintatapa – hyvällä analyysin työkalulla ja tietokannalla vahvistettuna. Nemesiksessä yhdistyvät hevospelikokemuksemme, modernit ohjelmistot ja intohimomme hevosurheilua kohtaan. Olemme kehittäneet Nemesistä koko kevään ja kesän ajan, ja työ jatkuu edelleen työkalun kehittyessä yhä paremmaksi.

Nemesiksen perusajatus on, että arvioimme hevosten peruspystyvyyden niiden suoritusten perusteella. Annamme suurimman painoarvon lahjomattomille sekunneille – hevosten vauhdille juoksun niissä osissa, missä vauhtia halutaan. Tästä perustuloksesta korjaamme hevosen oletettua suoritusta kuntosyklin, päivän olosuhteiden ja oletetun juoksunkulun mukaisesti. Otamme huomioon hevosen kehityspotentiaalin, ailahtelevuuden ja täystuhoriskin. Tämän jälkeen tiedämme, millaisista todennäköisyyskentistä hevosten suorituksia ja niiden seurannaisia - tulojärjestyksiä – aletaan arpoa.

Menetelmämme peruskäsitteet ovat raveissa Rexratingit sekä PörröPower-ratingit, laukassa Auren-ratingit.

Rexratingit, arkikielellä ”lukemat”, viittaavat hevosten yksittäisten lähtöjen numeerisiin suoritusarvioihin. PörröPower- ja Auren-ratingit puolestaan tarkoittavat enemmänkin hevosen kapasiteettia ja ns. parasta mahdollista suoritustasoa, jota käytämme esimerkiksi hevosen perusluokan numeerisena mittarina. Nemesis on nivottu yhteen näiden lukujen kanssa ja analyysimme on parempaa ja tarkempaa kuin koskaan, koska lukemat skaalautuvat eri maihin, ratoihin, lähtötyyppeihin, matkoihin ja niin edelleen. Päivitämme tietokantaamme ja kirjaamme lukemiin asiat, joita näemme lähdöissä.

Tänään ja lähipäivinä saamme pelata tosi hyvin ehdoin. Jo keskimääräinen ravipelaaja voi odottaa pysyvänsä jokseenkin omillaan, koska voittoja jaetaan ulos lähes panoksia vastaava määrä. Normaalikierroksellahan pelien järjestäjillä on puolellaan suurempi etu.

Tänään keskiviikkona Veikkaus ripottelee normaalien voittojen päälle 65 000 euroa. Torstaina Bergsåkerissa kuollutta rahaa on saavin pohjalla lähes 200 000 €! Ellei tuosta potista siirry uutta bonusrahaa perjantaille, on seuraava isojako lauantaina, jolloin Åbyssä on jopa 3,3 miljoonaa euroa potissa. Tilanne on sama, kuin että tuhannet ihmiset olisivat uhranneet pelipottiin 3,3 miljoonaa ja kävelleet sitten pois luvaten, etteivät tule jakamaan voittoja muiden kanssa vaikka osuisivatkin!

Lauantaina meillä on moneen lähtöön myös kelpo ideoita. Heti avauskohteessa voi pottiin kuolla lisää rahaa, jos yleisön suuri suosikki Conrads Rödluva sattuisi häviämään. Se ei ole mahdotonta, sillä muutama haastaja on tehnyt kovia lukemia.

Urheilupuolella illan ColossusBetsin P3-monivedossa on lisättyä rahaa, mutta markkina pelannee eri tulosvaihtoehdot melko oikein. Siksi etumme on pieni – ehkä lähes olematon. Sen sijaan sunnuntain NFL-pelissä jaossa on huima neljännesmiljoona. Seitsemän kohteen piste-erot on vaikea veikata oikein, mutta jäimme kaksi viikkoa sitten pisteen päähän olla maailman ainoa voittaja. Kuukausi sitten meillä oli useita 6-oikein rivejä, ja saimme tuottoja osakkaillemme voittojemme lukitsemisella. Nyt sunnuntaina teemme paljon rivejä Dallas Cowboysin kautta, koska joukkue on näyttöjään parempi, tutkimusprofiiliemme mukainen ja nauttii kotikenttäedusta, mitä markkina ei välttämättä ota riittävästi huomioon nyt korona-aikana.

Jos haluat saada pienellä panoksella täyden mahdollisuuden ottaa Sinulle kuuluva osa isoista kuolleiden rahojen jakotilanteista, liity kimppoihini tai rakenna oma kimppasi esbc.fi -sivulta saamallasi analyyttisella huippuinformaatiolla.

Muista kuitenkin pelata vastuullisesti, mielellään hajautetusti minimipanoksin monessa eri kimpassa. Pottipeleissä voi voittaa paljon mutta myös kohdata pitkiä häviösarjoja ennen jättipotin osumista juuri omalle kohdalle.

Yhdessä enemmän peleistä,

Palveluksessasi

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n työryhmä

ESBC hevosvedonlyönti

ESBC ravit

esbc.fi

ESBC Racing Facebookissa

ESBC Racing Twitterissä

PS. Hiomme yhä palvelujamme syyskesän asiakaskyselyittemme pohjalta. Kiitos, jos autoit meitä kehittymään hyödyksesi. Ja voit yhä antaa ideoita, toivomuksia ja palautetta. Kyselyn tulokset ovat meillä analysoitavana ja kehitämme palveluamme mahdollisimman monia palvelevaan suuntaan.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä